9 Hyödyllisiä lisävarusteita MacBookille

Ei ole mikään salaisuus, että me rakastamme Applen laitteita ja lisävarusteita, jotka tekevät siitä entistäkin paremman. Tarrat, kannet, seisoo MacBookille – miten tämä lajike löytää jotain todella kannattavaa? Hyviä uutisia: Hongkiat on valinnut 9 erinomaista lisävarustetta MacBookille.

Tällä kertaa kyse on niistä hyödyllisistä asioista, jotka tekevät MacBookista helpompaa käyttää: auttavat sinua selviytymään kaikkialla toimivista johtimista, säästää tilaa työpöydälläsi ja ratkaista kaikki MacBookin omistajalle tutut ongelmat. Jos sinulla on ideoita, kuin täydentää tätä luetteloa – jaa meille kommentteihin.

1. Nifty MiniDrive

näppärä

Jos olet sitä mieltä, että 128 Gt tai 256 Gt on liian pieni, kiinnitä huomiota Nifty MiniDrive -laitteeseen. SDGB-korttipaikkaan on sijoitettu 64 Gt lisää. Vaikka perinteiset SD-kortit erottuvat reunastaan, Nifty käyttää MicroSD: tä täydellisesti MacBookin muotoon sopivaksi. Ja myös, se on annettu eri väriratkaisuissa. Tällä hetkellä Nifty MiniDrive on yhteensopiva vain vanhojen MacBook Pron, Retina ja Air -mallien kanssa. Vuoden 2013 loppupuolen mallien tuki on kehitteillä.

2. ZenDock

zendock

ZenDock on kaapelihallinta, joka lopulta päästää irti pöydän ääressä olevien porotettujen johtojen järjestyksestä. Se on FireWire, USB, ethernet, Mini Display Port, mikrofoni ja audiolähtö ja kaikki tämä on ainoa kaapeli!

ZenDock sopii edelleen vain vanhaan MacBookiin, vuoden 2013 lopun MacBook Pro -mallien kaapelihallinnan kehitys alkaa lähitulevaisuudessa.

3. Snuglet

snuglet

MagSafe on tehty siten, että se irtoaa helposti. Joskus se on liian helppoa. Esimerkiksi jos käytät kannettavaa tietokonetta makaamassa sängyssä – yksi hankala liikunta ja virtajohto pudota ulos.

Snuglet on pieni metallilaite, joka kytkeytyy MacBook-virtakytkimeen ja ei salli kaapelin irrottamista, ennen kuin haluat sen. Voit poistaa Snuglet-kuvan käyttämällä katkottua kuvaketta ja sen käyttö ei vaikuta MacBookin tehoon millään tavalla.

4. LapTuk Pro

LapTuk-2

Toinen tapa järjestää työpöytä-tila, jos käytät MacBookia näytöllä. Kaikkien metalliosastojen LapTuk Pro -ohjelmalla voit piilottaa MacBookin sisälle, joten se ei vie tilaa pöydälle. Näyttö on yläpuolella ja se on kätevämpää käyttää.

5. LandingZone

landingzone

LandingZone on työpöydän telakointiasema, joka ratkaisee erilaisten johtojen “repeytymisen” ongelman, kun haluat poistaa kannettavan tietokoneen pöydältä. Kaikki, mitä olet liittänyt, on edelleen kytkettynä, kunnes palaat.

LandingZone kalleimmassa kokoonpanossa on 4 SuperSpeed ​​USB 3.0 -porttia, Kensington-lukko, Mini DisplayPort ja ethernet. Kensington Castle ei anna kenenkään avata MacBookia, jos et ole paikalla.

6. Henge-telakoita

henge

HengeDocks – toinen jalusta, joka säästää tilaa työpöydällä, jos työskentelet ulkoisen näytön kanssa. MacBook on pystysuorassa, se on kätevä saada ja asettaa takaisin, ja jalusta itsessään on erittäin tyylikäs ja epätavallinen.

7. DualHead2Go

DualHead2Go

Jos työskentelet useilla monitoreilla, Matrox DualHead2Go sopii sinulle. Laite käyttää Thunderbolt-liitintä kahden lisämonitorin liittämiseen (lopulta saat peräti kolme näyttöä). Pieni pakkaus ladataan USB: n kautta ja toimittaa 2 monitoria, joiden resoluutio on 1920 × 1200.

8. MTower

mtower

mTower on toinen ratkaisu niille, jotka haluavat säästää tilaa työpöydällä. Jalusta vie jopa kolme kertaa vähemmän tilaa kuin MacBook. “Ripustustilassa” kaikki liittimet ja johdot toimivat vakaasti, ja tärkeintä, mTower on valmistettu anodisoitua alumiinia ja jäähtää kannettava tietokoneesi käytön aikana.

9. PowerCurl

powercurl

Toisaalta MacBookin latauskaapelin pituus on plus, koska se voidaan liittää pistorasiaan, joka on riittävän kaukana. Toisaalta tämä pituus tekee siitä vähemmän kannettavia. PowerCurl on yksinkertainen ja tehokas ratkaisu ongelmaan. Sovittimen ja johtojen säilytyskalvo on saatavana kahdessa värissä – harmaa ja sininen.

***

Oletko valinnut uuden vuoden lahjoja tutuille MacBookin omistajille tai huolehtinut itsestäsi jotain? Kerro meille kommentit, mitä lisävarusteita pidit, ja mitkä niistä – ei kovin.

(Via)