Meizu esitteli uuden kunto-rannekkeen

Esitys pidettiin motto “Break the habit”, joka voidaan kääntää “päästä eroon tavoista.” Ja tässä on kaksi ajatusta. Joko Meizu haluaa lopettaa istumisen paikan päällä ja liikkua enemmän, vai onko se injektio suorien kilpailijoiden suuntaan.

Xiaomi Mi Band on hullu suosio paitsi Kiinassa, mutta myös sen ulkopuolella. Tietenkin Meizu tuntee valtavan kysynnän, eikä ole halunnut taistella hänen piiraansa puolesta. Mutta tarvitset tämän laitteen, joka on vähintään yhtä hyvä. Näyttää siltä, ​​että Meizu Band sopii tähän rooliin.

Meizu Band

Meizu testasi 300 muunnelmia rannekkeesta ja asettui monoliittiseen muotoiluun, jossa on sileät ääriviivat: OLED-näyttö, jolla on pieni virrankulutus, ei työntynyt hihnan yläpuolelle. Laite täyttää IP67-standardin, eli voit suihkuttaa sen, pelata lähellä vettä ja pelata urheilua.

Näyttö on herkkä kosketukselle. Näytössä näkyy kellonaika, vaiheiden määrä, kalorien kulutus ja muut tiedot reaaliajassa.

Meizu Band ominaisuudet:

  • Fitness tracker seuraa yön unta ja sen vaiheita kertoakseen muunlaisesta laadusta ja tarjoavat muutaman vinkkejä siitä, kuinka palauttaa voima tehokkaammin.
  • Meizu-bändi tarkkailee pitkään toimettomuutta istuvien töiden kanssa ja muistuttaa, että on aika rentoutua päätä ja lihaksia – jakaa stressiä.
  • Rannekoru on varustettu valokennoisella sykemittarilla. Se toimii sekä manuaalisesti että automaattisesti, myös nukkumisen ja liikunnan aikana. Meizu Band hälyttää tärinää, jos se havaitsee, että pulssi ylittää ennalta määrätyn rajan.
  • Meizu Band siirtää tietoja Android- ja iOS-mobiilisovelluksiin. Kun synkronointi älypuhelimella on, kuntoanturnaaja ilmoittaa puhelusta tai tapahtumasta, herää hälytyksellä ja auttaa sinua löytämään vastaanottimen.

Meizu väittää, että antureiden ja ohjelmistosalgoritmien tarkkuus vastaa ammattilaisurheilijoita. He pystyvät käyttämään täysin luottamusta siihen, että rannekoru ottaa kiinni jokaisen liikkeensä.

Meizu Band: Ominaisuudet

Tekniset tiedot Meizu Band:

  • Materiaali: korkean lämpötilan polyuretaani (TPU), ruostumattomasta teräksestä valmistettu solki.
  • Paino: 20 g.
  • Mitat: 58 × 16,2 × 11,8 mm.
  • Ranteen pituus: 150-195 mm.
  • Työaika: 15 päivää (automaattinen pulssien havaitseminen), seitsemän päivää (manuaalinen impulssin määritys).

Laite myydään jo 8. joulukuuta hintaan 299 yuania, mikä on noin 33 dollaria.