Smart TV Box X9S – etuliite niille, jotka eivät katsele televisiota

Television katselu tänään pidetään huonosti. Yleisöä ravitsevien lähetysten laatu ei vastaa mitään kritiikkiä. Samaan aikaan maailmassa syntyy valtava määrä mielenkiintoista, älykkäästä sisällöstä joka päivä, jota et löydä koskaan kansallisissa kanavien siirtoverkossa. Tämän tilanteen voittamiseksi on järkevää hankkia älykäs televisio, jolla voit järjestää oman television.

ZIDOO X9S -näkymä

Smart TV Box X9S – viimeisin etuliite tavaramerkistä ZIDOO, joka on erikoistunut erityisesti vastaavien gadgetien julkaisuun. Suoraan sanottuna en ole koskaan tavannut tämän yrityksen tuotteita ennen, joten yllättelin myös sitä, että se on olemassa yli 10 vuotta ja on erittäin suosittu laajakuvanäytösten fanien keskuudessa.

Pakkauksen sisältö

ZIDOO X9S acs

Toimitetaan ZIDOO X9S: ssä valkoisessa pahvilaatikossa, joka on kätevä kaksinkertainen raskas laatikko, joka suojaa huolellisesti konsolista kaikista pitkän matkan vaikeuksista. Sisältää set-top boxin, irrotettavat antennit, kaukosäädin, virtalähde, kiintolevykaapeli, HDMI-kaapeli, käyttöopas. Tämä sarja riittää yhdistämään TV-ruutuun televisioon ja käynnistämään sen.

ZIDOO X9S pohja

Tekniset tiedot

ZIDOO X9S on ylivoimaisesti yksi kategoriansa tehokkaimmista ja toimivimmista laitteista. Laite toimii Android 6.0-käyttöjärjestelmä, on HDMI videotallenne ja PIP (kuva kuvassa), SATA-liitäntä ulkoiselle kiintolevylle, on tukea 4K resoluutio, pystyy purkamaan H.265 ja VP9, ​​ja toimii myös HDR ja 3D. Lisäksi laite voi suorittaa suosittu OpenWRT firmware niin, että sitä voidaan käyttää reitittimen ja verkon varastointi (NAS).

ZIDOO X9S -ominaisuudet

Tässä on täydellinen luettelo laitteen ominaisuuksista.

 • Kotelon materiaali: alumiini.
 • Prosessori: Realtek KEV1295 Cortex-A53 (64 bittiä).
 • Grafiikkakiihdytin: ARM Mali-T820 MP3 (3-ydin).
 • RAM: DDR3, 2 Gt.
 • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0.
 • Sisäänrakennettu muisti: eMMC, 16 Gt.
 • Wi-Fi-moduuli: IEEE 802.11a / b / g / n, 802.11ac; 4,9-5,8 GHz (5,0 GHz ISM-bändi); kaksikaistainen Wi-Fi-moduuli RTK8821.
 • Verkkokortti: RJ-45 Ethernet -liitäntä (10/100/1000 Mbps).
 • Bluetooth 4.0.
 • HDMI-portti: lähtö HDMI2.0a, tuki 4K, HD Audio (7.1 CH); HDMI2.0a-tulo, PIP-tuki, HDMI IN, suoratoisto ja lähetys UPD / RTSP: n kautta.
 • Cardreader SD / TF (1-32 Gt).
 • Kaksi USB 2.0 -porttia.
 • USB 3.0 -portti.
 • Infrapuna.
 • Komposiittivideo- ja audioportti.
 • Liitäntä S / PDIF (2 CH, 5,1 CH).
 • SATA 3.0 -liitäntä (6 Gb / s).
 • VFD.
 • Videon tuki: HDR, HEVC / H.265 jopa 4K (60 kuvaa / c), H.264 jopa 4K (60 kuvaa / c), VP9 4K (60 kuvaa / c), BDISO / MKV.
 • Äänituki: 7.1 CH.
 • Virtalähde: DC 12 V / 2 A.

Ota käyttöön ja konfiguroi

Älykotelo X9S-liitännän avulla jopa lapsi voi selviytyä televisiosta. Sinun tarvitsee vain liittää mukana toimitetun HDMI-kaapelin toinen pää konsoliin, ja toinen löytää oikean liittimen televisiosta. Sen jälkeen yhdistämme laatikon verkkoon, paina virtapainiketta ja aktivoidaan HDMI-lähtö TV-asetuksissa.

Voi, älä unohda asentaa paristoja ohjauspaneeliin tai asenna erityinen ohjelma älypuhelimeen, jolla voit hallita etuliitettä.

ZIDOO X9S 2

Jos haluat suorittaa alustavan asennuksen konsolissa, on erityinen apuohjelma vaiheittaisen ohjatun toiminnon muodossa, jonka avulla voit määrittää kielen, muodostaa yhteyden Internetiin ja niin edelleen. Mutta on mielestäni paljon hyödyllisempi avata käyttöjärjestelmän asetussivu ja tehdä kaikki siellä tarvittavat toimenpiteet. Loppujen lopuksi on hyvin tunnettu Android, joten useimmat käyttäjät selviytyvät tästä tehtävästä ilman vaikeuksia.

Ohjelmiston käyttöliittymä

Kun konsoli on päällä, ZIUI: n omat kuoret tulevat näkyviin televisioruudulle. Tärkeimmät elementit ovat laatat, joten voit liikkua helposti kaukosäätimellä.

ZIDOO X9S app

Päävalikosta pääset suoraan seuraaviin osiin:

 • sää – yksinkertainen sovellus, joka näyttää nykyiset sääolosuhteet ja ennusteet useiden päivien ajan.
 • sovellukset – luettelo kaikista laitteeseen asennetuista ohjelmista.
 • Media Center – tiedostonhallinta, jonka avulla voit tunnistaa ja toistaa konsolille tai liitetyille medialle tallennettuja mediatiedostoja.
 • HDMI IN – jos olet liittänyt ulkoisen lähteen, olet täällä.
 • selain – sivustojen katselu.
 • asetukset – vaihtoehtoiset sivut ZIDOO X9S.
 • puhdistus – Suorita erityinen apuohjelma, joka poistaa laitteen muistin roskista.

ZIDOO X9S sovellus 2

Alareunassa on rivi näppäimistä suosituimpien ohjelmien suorittamiseen. Voit lisätä omia sovelluksiasi, kuten suosikkipelejä ja mediasoittimia.

tehtävät

Smart TV Box X9S: llä on niin monenlaisia ​​toimintoja, että on tarpeen kirjoittaa useampi kuin yksi artikkeli niiden yksityiskohtaiseen kuvaukseen. Siksi rajoitan itseäni tämän laitteen pääominaisuuksien luetteloon.

Mediatiedostojen toistaminen

Tietenkin tämä on Smart TV: n tärkein tarkoitus, mistä useimmat ihmiset ostavat etuliitteen. ZIDOO X9S voi toistaa lähes kaikkia tiedostoja sisäisestä muistista, irrotettavasta mediasta (USB, HDD) ja verkko-lähteistä. Olen etsinyt pitkää aikaa, mutta elokuvissani ei ole koskaan ollut sellaista, jonka jäljentäminen olisi ollut ongelmia.

ZIDOO X9S -kanava

Voit toistaa videota, ääntä ja kuunnella Internet-radioasemia käyttämällä sisäänrakennettua mediakeskusta ZDMC, joka on tunnetun KODI: n muunnettu versio. Tämän ohjelman tärkein ominaisuus on, että sen toimintoja voidaan lisätä asenntamalla laajennuksia. Nämä laajennukset muuttavat mediakeskuksen ulkoasua, lisäävät lokalisointeja, koodekkeja, uusia sisältölähteitä ja paljon muuta. Haluan ehdottomasti käyttää ohjelmaa johonkin seuraavista artikkeleista.

ZIDOO X9S -luettelo

Jos et pidä ZDMC: stä, voit asentaa Google Play -hakemistosta tai kolmannen osapuolen lähteestä minkä tahansa muun ohjelman, joka on suunniteltu verkkosisällön toimittamiseen. TVzavr, Megogo, IVI, “Google Play Elokuvat”, YouTube – nimi – legiooni.

peli

Äskettäin Android-pelit ovat edenneet riittävän pitkälle grafiikan laadun suhteen, joten miksi et nauttisi niistä suurella televisioruudulla?

Quad-core Cortex-A53, kanssa grafiikkakiihdytin ARM Mali-T820 MP3- ja kaksi gigatavua DDR3, se pystyy selviytymään kaikki uusimmat pelit ja antaa kuvanlaatu ilman hidastumista.

ZIDOO X9S peli

Ei tietenkään kaikki pelit on sopivasti käyttää kaukosäädintä käyttäen, joten on järkevää hyödyntää vapaa USB-portteihin konsolit, jotka voidaan liittää täysimittainen pelaamista joystick. Erinomainen kuva iso näytöllä + kätevä ohjaus = kaksinkertainen ilo!

Ulkoisten lähteiden liittäminen

ZIDOO X9S HDMI

Tämä toiminto ei ole tarpeen kaikille, mutta joissakin tapauksissa se voi olla hyödyllistä. Erillisen tuloliitännän HDMI IN avulla voit muodostaa yhteyden ZIDOO X9S: n moderniin multimediatekniikkaan. Näin voit esimerkiksi tallentaa lähetykset satelliittivastaanottimesta.

IPTV: n katselu

ZIDOO X9S FS

Todelliset eloperäiset eivät katsele televisiota. Mutta jos yhtäkkiä päättää Hanko, mitä tapahtuu maailmassa, riittää ruokkia konsoli yksi soittolistoja kanavan osoitteet, ja heti saavat käyttöönsä useita televisio-ohjelmia eri puolilta maailmaa. Ilman antennia ja täysin ilmaiseksi, tarvitset vain nopean yhteyden Webiin.

Lisäpalvelut

Kuten edellä mainitsin, konsoli toimii kahdessa käyttöjärjestelmässä: Android 6.0 ja OpenWRT, joiden avulla Smart TV Box X9S voidaan käyttää reitittimenä ja verkkotallennuksena.

Tämä avaa laajaa näkymää lukijoillemme, jotka ymmärtävät tekniikan ja haluavat luoda tällä pohjalla pehmeän kodin viihdekeskuksen.

screenshot_20160921-170751

SmartTV Box X9S -ohjelmassa oletusarvoisesti asennetaan useita hyödyllisiä sovelluksia, kuten AirPlay ja AirMirror, DLNA ja MicroCast, Zidoo RS ja Google Remote. On aina mahdollista asentaa kaikki muut tarvittavat ohjelmat, joiden avulla voit huomattavasti lisätä konsolin toimintoja.

tulokset

ZIDOO X9S LH

Suoraan sanottuna, ennen kuin kirjoitin tämän arvostelun, olin jonkin verran epäilevä tällaisesta laitteesta. Minusta tuntui, että set-top-laatikot olivat alku, ylimääräinen linkki gadgetien kehityksessä, viimeinen yritys televisioiden pysyttämiseen asuntoissamme.

Myönnän, olin väärässä.

ZIDOO X9S: n ansiosta muistin jälleen kuinka hienoa katsella elokuvia isolla näytöllä ja jopa pelata muutamia pelejä. On erityisen mukavaa, että nyt sinun ei tarvitse sotkea flash-asemia, levyjä ja johdotuksia, ja elokuvista ja sarjojen valinnasta on rajoitettu vain mielikuvitukseni. Erinomainen kuvanlaatu, kätevä hallinnointi, valtava valikoima sisältöä – mitä enemmän tarvitset onnea multimediatuen viihdyttäjille?

Joten suosittelen, ota se. Mitä lukijoillemme on, annetaan koodin käyttöönoton alennus GKB-ZIDOOX9S.

Kirjailija kiittää myymälää GeekBuying.coma, joka tarjosi ZIDOO X9S: n kirjallisesti.

Loading...