10 måder at forstørre bryster uden kirurgi

Vi ved helt sikkert, at det er umuligt at lave bryster uden implantater, og at populære opskrifter som “spise kål” er bare myter. Men for at gøre figuren mere proportional, og brystet mere mærkbart – en opnåelig opgave. Hvad er der brug for for dette?

1. Ret

Hvis skuldrene rager frem, så taber en lille kiste bag dem. På grund af forkert stilling bevæger brystet sig, brystet forsvinder. Det er nok at rette op for at tilføje dig selv størrelse. Tjek dig selv før spejlet: den lige ryg transformeres straks. Hvis du har et problem med kropsstillingen, få det fikset. Ikke engang for boobs skyld, men for trivsel og sundhed.

2. Potolstet

Boris Kustodiev, “Skønhed”

Kvindelige bryster er muskler, fedt og den faktiske brystkirtlen. Brystets størrelse og form er ikke rettet uden kirurgi, men fedt og muskler er tilgængelige for os. Saml vægt – brystet vil stige. Belastningen øges af resten af ​​alt, men hvem sagde det er dårligt?

3. Pumpe bryst muskler

Så, hvis du ikke ønsker at blive fedt, forbliver kun musklerne. Vigtigt: Brystet selv vil ikke vokse, størrelsen af ​​kalyxen vil ikke ændre sig. Men musklerne er en “pude”, som brystet ligger på. Stærke muskler hæve brystet, udvide hele thoraxen, så visuelt brystet virker større.

4. Lær den korrekte arbejdsstilling på billedet

Hvis brystet ikke er nødvendigt permanent, og så er det for Instagram nok at vride lidt og lave et billede, som det vil være. Den enkleste udgave er en overblik. I dette tilfælde ubemærket, hvordan og hvad du støtter brystet, hvor det slutter og begynder, og kun det vigtigste er synligt.

5. Bump din ryg

Dette er et tip til dem med brede hofter, små bryster og skuldre smalle. Engagere dine rygmuskler og deres tone. For det første vil det hjælpe med at holde holdningen. For det andet vil det balancere figuren. Brystet har generelt ikke noget at gøre med det, men proportionerne er også vigtige.

6. Brug korrigerende tøj

Nu er det sværere at finde en bh uden skumindsatser og fugemasser end med dem. Derfor er det usandsynligt, at denne genstand vil være vanskelig.

Derudover har butikkerne silikone puder, der holder deres bryst alene, uden stropper.

De holdes på bekostning af formen og det indvendige lag, der stikker til huden. Sådanne puder er velegnede selv til åbne tøj, som skal bæres uden stropper.

Bestil på AliExpress

Universel assistent – specielle dressinger “to i en”. De støtter samtidig brystet og hjælper med at holde ryggen (og det er vigtigt, som vi husker).

Stoffet er tyndt, så det understøttende korset er usynligt under tøjet, det kan bruges sammen med bras og silikone puder.

Bestil på AliExpress

7. tabe sig

Dette er råd, hvis vægten er stor nok, men brystet er lille. Så kan det være, at maven er mere mærkbar end brystet. Det er på tide at bestemme dit kropsmasseindeks, og husk at fedme fedme (når fedt er deponeret på indre organer og manifesterer sig i taljen) er den farligste variant af overskydende vægt. Det er han, der fører til udvikling af sygdomme i det kardiovaskulære system. Dette er en alvorlig grund til at tabe sig. Og det faktum, at brystet bliver mere synligt mod den slanke krop, er en behagelig bonus.

8. At påtage tøj med udskrifter

Der er specielle T-shirts, der øger brystet på grund af visuelle effekter. Opfinde dem i Japan. Falsk, selvfølgelig, men kreativ.

9. blive gravid

Graviditet og amning er kun den måde at arbejde på kirtel uden kirurgi. Brystet vil vokse.

Effekten er imidlertid midlertidig. I de fleste tilfælde vender alt tilbage til normal, så snart amning er afsluttet.

Men du vil have tid til at evaluere de store bryster i forskellige størrelser og tænke på, om du har brug for det, når det viser sig, at smerten i ryggen, vanskelighederne med at vælge et tøjvask og den banale ulejlighed kommer ind i lasten til brystet.

10. Gå uden en bh

Den bedste mulighed er ikke at forsøge at skildre noget, der ikke er. Gå til stereotyper, gå med små bryster og glæd dig. Og så ingen tvivler på, at du har bryster, skal du bare ikke bære en bh. Dette er en stor fordel ved et lille bryst, brug det oftere.