12 lektioner fra en mand, der lærte at vågne klokken 4:30 om morgenen

Vi foreslår at du læser den motiverende historie om Filipe Castro Matos (Filipe Castro Matos), som lærte sig at vågne klokken 4:30 om morgenen i 21 dage.

Den 2. april kastede jeg mig en ny udfordring. Opgaven var enkel: om 21 arbejdsdage måtte jeg vågne klokken 4:30 om morgenen. Jeg var allerede vant til at vågne tidligt (klokken 6 næsten hver dag), men denne gang ville jeg gå endnu længere. Jeg ønskede at teste mig selv og finde ud af min grænse.

Og samtidig ønskede jeg at dele mine præstationer med andre mennesker, så de kunne følge mit eksempel. Jeg ville også afvise nogle af de forudforståede falske forestillinger, at samfundet blindt følger.

Jeg besluttede at følge dette regime kun på arbejdsdage, fordi weekender og helligdage er en separat samtale. Selvfølgelig har jeg ikke tid til at gøre nogle ting på hverdage, så jeg skal overføre dem på lørdag og søndag, men i grunden er weekenden tid til sjov og nat gåture.

Ja, selvfølgelig kunne jeg have fulgt dette regime hver dag, men i så fald ville jeg have krænket min livsbalance. Da jeg planlagde at fortsætte med at vågne op så tidligt og efter 21 dage, ville det blive en reel tortur, ikke en fordel.

Hvorfor præcis 21 dage? Nå, jeg stolte på det gamle som verdens ideen om Dr. Maxwell Moltz, der hævder, at for at skabe nye vaner har du brug for præcis 21 dage. Jeg ved ikke, om det virkelig virker, jeg havde lige brug for at sætte et mål.

Jeg har en regel, som jeg forsøger at overholde: sæt dig selv et bestemt mål, for kun på denne måde kan du forstå, om det var muligt eller ikke at opnå det ønskede.

hvordan man vågner op tidligt

Hvad var det ultimative mål for alt dette? Øget produktivitet, jeg ønskede at tage fra hver dag til det maksimale. Jeg tænker altid på, hvordan man forbedrer mit arbejde, hvordan man forbedrer mit liv, og jeg tænker over alle detaljer og træffer foranstaltninger, der kan hjælpe mig med at opnå det, jeg vil have.

Jeg vidste altid, at jeg var en lark, og mit mål var at stå op tidligt hver morgen og se om det ville øge min produktivitet.

Så hvad fandt jeg ud af i løbet af denne tid? En masse af alt.

1. Hvis du vil ændre noget i dit liv, er det meget vigtigt, at du i hele turen har støtte fra

Dette vil hjælpe dig med ikke at komme ud af vejen, når du har (og det vil helt sikkert fremstå), ønsket om at afslutte alt. I mit tilfælde besluttede jeg at dele mine observationer med venner og bekendte på Facebook. Jeg vidste, at jeg var nødt til at fortælle nogen om det her, for det er et yderligere incitament til at bevæge sig mod målet.

Men når folk lærer om din nye vane, vil de være interesserede, de vil stille spørgsmål. Det mest nyttige er, at du vil være bange for at vise din svaghed, og det alene er nok til ikke at afslutte det, du startede. Desuden ønskede jeg at lette en anden med min idé. Selvfølgelig vidste jeg, at hvis jeg ikke lykkedes, ville det ikke være en tragedie, men tanken om at mit eksempel kunne følges af andre mennesker hjalp mig videre.

2. Folk er opmærksomme på detaljer

Nogle mennesker anser sådanne tidlige opvågninger ikke helt normale, så jeg var nødt til at forsvare min stilling i kommentarerne aktivt. Folk var bekymrede for mig. Folk stillede mange spørgsmål. Og mens folk troede på, at de selv aldrig kan vænne sig til at stå op så tidligt.

Jeg gennemførte lange og fornuftige samtaler med folk, der læste mine indlæg, og jeg var taknemmelig for alle, der svarede. Disse mennesker fik mig til at tænke over mange ting, og denne artikel, som du læser nu, kom stort set til grund for disse samtaler.

3. Folk ønsker ikke at vågne op tidligere, fordi de tror, ​​at de på grund af dette vil sove mindre

I begyndelsen var mange mennesker virkelig bekymrede for mig. De fleste af de stillede spørgsmål blev reduceret til en: hvornår sover jeg? Selvfølgelig planlagde jeg alt på forhånd.

Jeg vidste meget godt, hvor længe det tog min krop at få nok søvn. Og siden jeg ændrede tidspunktet for min opvågnen, var det også nødvendigt at ændre tiden, hvor jeg gik i seng. For mig var det let. At sove, jeg har brug for 6-7 timer, og jeg skulle ikke sove mindre.

Så hvis det er 9:30 eller 10:00, så ved jeg, at det er tid for mig at gå i seng. Til min overraskelse sov de fleste mennesker, der spurgte mig, når jeg sov, faktisk meget mindre end jeg gjorde. Og jeg begyndte at få nok søvn meget bedre end før.

4. Eliminer de forhindringer, der vil møde dig på vej.

Folk kan lide at sige, at det er umuligt at gøre dette eller det. Ja, selvfølgelig er der visse omstændigheder, som kan blive en hindring. Men jeg tror, ​​at mange mennesker simpelthen er dovne og ikke ønsker at gøre ekstra indsats for at forbedre deres liv. De går bare med strømmen, tænker ikke rigtig på deres virkelige evner.

Ja, måske er det let for mig at tale, fordi jeg havde de rette forhold: Jeg er ikke gift, jeg har ingen børn, mit liv tilhører mig. Men på den anden side var meget afhængig af mit ønske og motivation.

Hvis jeg boede hos mine forældre, ville det være meget sværere at gøre dette, fordi jeg skulle regne med min familie med deres vaner og livets rytme. Så jeg startede på denne måde, og sørg for på forhånd, at intet forhindrer mig.

Tænk på alt, der forhindrer dig i at opnå det ønskede mål.

Dette gælder ikke kun ønsket om at vågne op tidligere, men også ønsket om at afslutte, begynde at gå på gym eller sige, spis mere frugt og grøntsager. Hvordan slippe af med alle de forhindringer, der forhindrer dig i at nå målet?

I mit tilfælde vidste jeg, at jeg ville have brug for følgende: fuldføre uafhængighed; muligheden for at falde i søvn, når jeg vil muligheden for ikke at vågne op midt i natten i en koldsweet og indse, at jeg har en masse ufærdige forretninger; muligheden for at arbejde hvor som helst og når som helst … Heldigvis havde jeg det hele.

Jeg arbejder normalt i opstart, hvilket betyder, at jeg har en gratis og fleksibel tidsplan, hvorfor jeg kan begynde at arbejde klokken 4:30 om morgenen. Denne tidsplan giver mig mulighed for at komme hjem tidligere. Derudover er ingen afhængig af mig, og jeg er ikke afhængig af nogen. Og trods det faktum, at syv andre mennesker bor sammen med mig i et hus, var det let for mig at falde i søvn så tidligt.

Tidligt at vågne op

5. Din fysiske tilstand vil i høj grad hjælpe dig

Jeg talte om en drøm, jeg var meget heldig. Jeg falder i søvn meget hurtigt (i gennemsnit tager det mig 5 minutter). God søvn (jeg vågner sjældent om natten). Der er ingen problemer med opvågnen: Jeg står straks op på alarmsignalet.

Det er selvfølgelig en konsekvens af min livsstil: Jeg spiser godt, jeg går ind for sport hver dag, i mit liv er der ingen permanente og globale bekymringer. Og jeg tror også, at de fleste også kan vågne op tidligere, hvis de beslutter at ændre deres livsstil.

Alle ændringer begynder med små ting, men efter et par uger eller måneder indser du fordelene ved alle disse små ændringer.

6. Glem sætningen “Another 10 minutes”

Mange af os synder dette: De står ikke op med det samme på alarmsignalet, men omarrangerer det i yderligere 10 minutter senere. Heldigvis gjorde jeg sjældent dette, men nu er jeg endelig overbevist om nutidigheden i denne lektion.

Hvis du vil vågne op på et bestemt tidspunkt, så vær så venlig at glemme denne evige “godt 10 flere minutter”. Dette vil have alvorlig indflydelse på din dag: Forskning viser, at du ikke får nok søvn i løbet af disse 10 minutter, og du vil desuden føle dig mere træt, og det vil få en meget negativ indvirkning på dine anliggender.

7. Jeg kan godt lide at sove, men min krop behøver kun 6-7 timer at sove

Efter 6-7 timers søvn kan jeg ikke sove længere, men bare kaste og dreje i seng. Det er bedre at stå op og gøre noget interessant og nyttigt. I den næste verden sover jeg.

8. Der er mere tid til at arbejde

Efter at jeg begyndte at vågne om 4:30 om morgenen, havde jeg ekstra 2 timer, som jeg kunne bruge til at arbejde. Hvordan? Som jeg sagde ovenfor, er jeg stadig en lark og efter kl. 18.00 kan jeg ikke gøre noget særligt nyttigt, min produktivitet falder i anden halvdel af dagen.

Så disse to aften timer, som jeg brugte ubrugeligt på internettet, udsatte jeg om morgenen og kunne dedikere dem til arbejde. Nu kunne jeg afslutte arbejdet tidligere og hvile, da jeg havde brug for det.

9. Jeg havde tid til at rykke mail

Under disse 2 timer formår jeg som regel at besvare alle e-mails og planlægge hele min dag. For at se nummeret nul foran mappen Indbakke, når klokken kun er kl. 6:30 om morgenen, er det vidunderligt. Hvad er mest glædeligt er, at meget få mennesker kan svare på meddelelser på en sådan tidlig time. Dette gælder især for Facebook, dette er den mest forfalskede fjende af vores tid. Besked til meddelelsen, vi kan hænge i korrespondancen med en person for hele dagen.

Og hvis du tænker omhyggeligt, kan du bemærke, at de fleste mennesker ikke har brug for øjeblikkelige svar på alle deres spørgsmål, og intet dårligt vil ske, hvis du svarer på breve i morgen.

10. Der var mere tid til træning

uddannelse

Jeg gik i gymnastiksalen, før jeg besluttede mig for at stå op tidligt. Men siden jeg begyndte at vågne om 4:30 om morgenen, besluttede jeg at tilføje en ekstra træning om ugen. Før det havde jeg nok træning og tre gange om ugen, men nu er det ikke nok: Jeg har brug for fire eller fem træning.

Mine tidlige vågner hjælper mig med dette: Jeg kommer ikke til træningen træt, som det plejede at være før. Plus, i salen går jeg med en følelse af præstation – jeg har allerede arbejdet 2 timer.

11. En ny udsigt over verden

Mine tidlige vækkelser gjorde det muligt for mig at lægge mærke til disse detaljer i verden omkring mig, som jeg næsten aldrig har lagt mærke til før.

Gå en tur eller gå, indtil solen endnu ikke er steget – alt dette var umuligt før, da jeg boede på en standardplan.

Tidlige Awakenings

12. Og selvfølgelig har vi brug for viljestyrke til at genopbygge vores regime af dagen

Hvis du ikke har viljestyrken, så er det mere end sandsynligt, at du vil overgive. Træn din viljestyrke, lær at opnå det ønskede.

Til sidst, hvis du virkelig vil, så vil ingen kunne stoppe dig!

Loading...