20 tips til at få dig til at se godt ud om 10 dage

For at se godt ud skal du spise rigtigt og drikke mere vand, holde op med at ryge og tænke godt. Dette er et maksimalt program, der ikke kan udføres om 10 dage. Men selv et tilfælde fra listen vil tilføje point til attraktivitet og velvære. Der er ingen tid til at forklare, gå videre.

– 1 –

Gå til tandlægen og helbrede alle tænderne. Hvis der ikke er noget at behandle, gør en professionel rengøring.

– 2 –

Bør tænderne mere ofte, efter hver snack, og ikke bare om morgenen og aftenen. I 10 dage med god børstning fjerner du en del af plakken, hvis den er, hvilket betyder, at duften af ​​munden bliver mere behagelig.

– 3 –

Drik ikke noget alkoholisk. Ti dage er nok til at bringe konsekvenserne af festen, selv om det var i går. Lækage og mørke cirkler under øjnene forsvinder.

– 4 –

Afvis saltet. Til at begynde med, i det mindste stop med at købe salt snacks. Salt bevarer vand i kroppen, herunder derfor er der ømmer og poser under øjnene.

– 5 –

Hver dag vender du tilbage fra arbejde til fods, så du kan gå hurtigt i mindst 40 minutter. Hvis du løber, så kør, men ikke i gymnastiksalen på stien, men i luften. Walking og en frisk brise vil forbedre hudens udseende, en lysbrun hjælper med at skjule mindre fejl.

– 6 –

Start med at bruge engangshåndklæder i stedet for håndklæder, især hvis du har problematisk hud. På 10 dages varsel forbedres.

– 7 –

Sov 7-8 timer om dagen. Kan ikke sove – ligge ned, bare se ikke på smartphone og ikke læse. Lav planer, drøm, tælle fårene, du kan endda prøve meditation, bare lad dig slappe af og hvordan man slapper af.

– 8 –

Begynd at lave øvelser. Det er klart, at dovenskab, men forsøg at sætte et mål i 10 dage. Følg forskellen – bestem selv om du vil fortsætte eller ej. For opladning er det nødvendigt meget lidt, gør hver dag mindst en bar.

– 9 –

Begynd at spise oftere. Del dine portioner i to og spis ikke tre til fire gange om dagen, men seks til syv. Mængden af ​​mad om dagen forbliver den samme, men efter 10 dage vil du bemærke, at portioner kan reduceres, fordi du har brug for mindre mad.

– 10 –

Gå til frisøren uden for tur og lav et usædvanligt hårklipp.

– 11 –

Fix, rengør og behandle alle sko, så det er i perfekt stand.

– 12 –

Gør en generel rengøring til støv ud af alle hjørner. Det vil være lettere for dig at trække vejret, og det vil være mere behageligt at sove.

– 13 –

Tag et køligt brusebad om morgenen for at opmuntre skibene og huden.

– 14 –

Hver dag skal du ringe til nogen fra venner, som du ikke har talt med i lang tid. Positive følelser hjælper med at smile mere ofte.

– 15 –

Begynd at gå med en lige ryg. Køb en speciel korset eller gadget, hvis du ikke kan holde op hele dagen.

– 16 –

Ryst garderobeskabet og bære kun det bedste af disse 10 dage, uden forsinkelse. Og hvad der ikke har været brugt i lang tid, tag det til en velgørende organisation. De siger, at gode gerninger udsmykker så meget som tøj.

– 17 –

Hver aften skal du se en hyggelig komedie for at få en dosis latter og endorfiner. Dette vil medvirke til at smile oftere og føle sig mere energisk.

– 18 –

Gå til badet, hvis du kan.

– 19 –

Gå igennem en ti-dages kursus med massage, bare ikke afslappende, men helbredelse, for at hjælpe ryggen og musklerne i hele kroppen til at fungere bedre og se.

– 20 –

Se ikke på tv alle disse 10 dage, gør kun en undtagelse for komedier.