5 tips om hvordan man danser en mand for at se attraktivt ud for kvinder

Jeg har aldrig ønsket at danse. Ikke fordi jeg ikke ved hvordan, selvom ja, jeg ved ikke hvordan. Men også fordi jeg simpelthen ikke nyder fornøjelsen af ​​at komme i tide med musikken. Men jeg så meget ofte mænd og piger, der ryster i kramper i klubber, fordi det på en anden måde er svært at kalde det.

Heldigvis for mænd gennemførte Northumbria University en bemærkelsesværdig undersøgelse af, hvordan man danser den menneskelige halvdel af menneskeheden for at se attraktiv ud i kvindernes øjne. Jeg valgte nøglen og mest interessante råd fra dette studie.

Forskere fra universitetet tog 19 mænd i alderen 18 til 35 år uden danseviden og tvang dem til at danse. Som en musik tog de en meget enkel smule, som man ofte hører i alle natklubber. Noget som “tul-tut-oz-tuts”.

Og 19 heldige dansede ikke bare, men gjorde det foran et komplekst motion capture system, der analyserede deres dans og overførte det til en 3D-model af en person. Dette blev gjort, fordi modellerne derefter blev vist til 37 kvinder, så de ville sætte pris på den attraktive hverdans dans uden at blive distraheret af hans udseende.

hvordan man danser en mand
Sådan ser emnernes bevægelser sig efter 3D-behandling

Kvinder værdsatte og sorterede 3D-modellerne ved deres dannes stejlhed. Forskere tog de mest succesfulde modeller og på deres grundlag bragte nogle meget interessante tendenser frem.

Hvilke bevægelser skal du lave på en dansegulv:

  1. Skruer af hovedet.
  2. Vridning i bækkenet.
  3. Hurtige bevægelser med dine fødder.
  4. Brug bevægelse med en stor amplitude.
  5. Træk ikke hovedet og vær ikke begrænset.

Kollegaer fra Business Insider lavede en fremragende video baseret på denne undersøgelse.

Så hvis du altid har drømt om at fylde en pige med en dans, så alt er dårligt for dig nu ved du hvordan man gør det.