Flere måder at narre din egen organisme på

Hånden blev følelsesløs

Alle ved, at du bare skal vente lidt, og alt vil gå væk af sig selv. Faktisk, hvis hånden sidder fast, er det nok bare at gøre flere rotationsbevægelser med dit hoved. Oftest forekommer strømmen af ​​hånden på grund af klemning af nerverne med nakke muskler. Når hovedet er drejet, frigives nerverne, og følsomheden vender tilbage til hånden.

Ondt i halsen

Et meget almindeligt problem. Og for at eliminere denne ubehagelige følelse er simpel nok. Det er nødvendigt at massere ørepinden, som indebærer øret receptorer. Dette vil medføre en lille spasme i halsen, hvilket vil lette forfølgelsen i et stykke tid.

Frygt for pricking

Meget mange mennesker er bange for injektioner, og det skaber mange problemer. Hvis du er meget bange for injektioner, bare hoste under indføringen af ​​nålen, og du føler næsten ikke smerte. Dette skyldes, at under en hoste stiger spændingen i brystet og cerebrospinalvæsken. Som følge heraf reduceres følsomheden af ​​smertestillende receptorer kraftigt.

Hvis du brændte en finger 

I en sådan situation er det værd at vedhæfte en sund fingerpude til brændingen. Dette vil medvirke til at undgå udseendet af blærer. Selvfølgelig fungerer et stykke is meget effektivt, men ved at anvende en sund finger vil behandlingen meget lette.

Næsestop

Til næsestop forhindrer dig ikke i at trække vejret, skubber tungen mod ganen og masserer fingeren mellem øjenbrynene. Dette vil lette stagnationen i 20 sekunder.

Nasal blødning

For at eliminere nasal blødning, skal du lægge et stykke bomuldsuld på tyggegummiet på brystet. Dette vil øge trykket på næseseptumet og hjælpe med at reducere blødningen.

Smerter i siden, mens du jogger

Hvis du føler smerte i din side, mens du løber, skal du trække vejret og overføre vægten til dit venstre ben. På denne måde vil du reducere leverenes tryk på membranen. Det skal huskes, at ved udånding, trædende på højre ben, øger du signifikant trykket på leveren.

Og husk, at der er mange måder at bedrage din krop på, du skal bare tænke på årsagen til processen, der forhindrer dig.

Og hvilke måder at bedrage kroppen kender du til? Måske var du i lignende situationer, og du formåede at undgå ubehagelige symptomer, fortæl os hvordan?