Hvad du bør vide, hvis du beslutter dig for at have en hund

En af Quoras brugere stillede et vigtigt spørgsmål: Hvad skal en person vide, hvem der besluttede at have en hund. Da kun fra den menneskelige uansvarlighed i byens gader er der så mange hjemløse og uheldige hunde, besluttede vi at dele brugerens svar med dig.

Hvis du beslutter dig for at have en hund, især en hvalp, så gør dig klar til følgende:

 • Du skal ofte rense din hund for lidt problemer.
 • Du får ikke nok søvn.
 • I dit liv er der store ændringer.

Hvis du klare det her, finder du en ægte, hengiven ven.

Hvad er nødvendigt for dit kæledyr

 • Nominel krave eller navne tag (en meget nyttig ting, hvis dit kæledyr er tabt, bortset fra navnet på kæledyret, glem ikke at tilføje din telefon til koden).
 • Hundemad og medicin.
 • En skål til spisning (bedst hvis det er rustfrit stål).
 • Legetøj (det er bedre at købe straks mere, ti stykker).
 • Snor.
 • Nippers for klør.
 • Lounger eller lodge til dit kæledyr.
 • Tid (din).

Selvfølgelig skal du lige fra begyndelsen vælge et navn til dit kæledyr. Vælg omhyggeligt. Tja, hvis navnet ikke er for langt (ideelt set skal der være to stavelser i navnet) og vil ikke rimme med “umuligt”, “lyver”, “stemme” og så videre. Du vil ikke have dit kæledyr forvirret under holdets træning?

Sørg for, at hunden har et hjørne i huset, hvor hun vil føle sig komfortabel og sikker.

hund

Begynd at træne dit kæledyr ved hjælp af enkle kommandoer: “sit”, “stand”, “can not” og lignende. Jo tidligere du vænner dit kæledyr til at være disciplineret, jo lettere vil det være for dig at komme sammen med ham. Han vil ikke kun blive uddannet, men han vil også blive knyttet til dig, han vil se i dig mesteren.

Glem ikke, at socialisering er nødvendig ikke kun for mennesker, men også for hunde. Lad dit kæledyr lege med andre hunde. Glem aldrig at rose din kæledyr for de succeser, det gør.

hund

Glem ikke om tilstanden, prøv at tage hunden ud for en tur på samme tid. Dette vil hjælpe hunden til at vænne sig til og tilpasse sig, og i hjemmet vil du have meget mindre “uventede ulykker”.

hvalp

Glem ikke, hvor vigtigt det er at finde en god dyrlæge, som du vil have mulighed for at adressere om nødvendigt. Sørg for at sikre, at hvalpen har alle nødvendige vaccinationer. Sørg også for, at kæledyret ikke har orme, lopper eller flåter.

Lopper er en ægte tortur for hunde. Konstant kløe kan køre dit kæledyr vildt. Og da hunde ofte går på gaden og leger med andre hunde, er det ikke så svært at samle lopper.

Flåter angriber også, hvilket kan ske med din hund. Inspicer dit kæledyr hver gang du går.

Pas på din hund. Hunde er vigtige for at regelmæssigt børste og slippe af med ulden.

Selv om hunde, i modsætning til katte, kan lide at svømme, men undtagelser stadig forekommer. Så vend dit kæledyr til at svømme fra en tidlig alder. Sørg for at købe en shampoo til hunde, og hvis du bader hunden i badeværelset, så glem ikke at købe en gummimåtte, så kæledyret ikke glider. Hunden behøver ikke at bade for ofte, medmindre det selvfølgelig ikke er en født snavset.

Glem ikke, hvor vigtigt det er at trimme hundens klør. På dine tæpper er der ingen spor, og på parketgulve og i dine hænder – ridser.

Og selvfølgelig skal du ikke glemme det mest nødvendige: En hund skal altid have en skål med vand og mad. Skim ikke på at spise for et kæledyr – vælg det bedste, du har råd til.

Husk at hvalpe skal fodres oftere end voksne hunde, dog skal portioner være mindre.

Rådfør dig med en dyrlæge, så meget afhænger af hundens race. Men husk at overeating er farlig helt for alle hunde.

Sørg også for at finde ud af, hvilke fødevarer der er giftige for dit kæledyrs race. Disse produkter kan f.eks. Være chokolade, melprodukter, rosiner, druer, xylitol (sukkerstatning). Hvis din hund elsker en af ​​de forbudte fødevarer, skal du aldrig forlade den på et sted, der er tilgængeligt for kæledyret.

Pas på, at din hvalp har legetøj, herunder et tyggeben. Så risikoen for at et kæledyr vil gnave dine yndlingsstøvler vil falde lidt.

hund

Tilføj til noten ung

Jeg vil gerne tilføje noget til unge. Ikke for par, men for unge og enkeltpersoner, der besluttede at have en hund. En hund er et stort ansvar. I et vist omfang vil det begrænse din frihed.

Der vil ikke være flere spontane ture ud af byen med venner i et par dage. Før dette skal du forberede, finde folk, der vil acceptere at passe på dit kæledyr. Du bliver nødt til at sige nej til at have en god tid sammen med dine kolleger efter arbejde, eller i det mindste skal du først gå hjem for at fodre dit kæledyr og tage en tur med ham.

Du kan ikke sødt i barneseng indtil kl. 11 i weekenderne, fordi din hund vil bede om at gå udenfor.

Hvis du stadig ikke havde nogen forpligtelser over for nogen, så hjælper hunden dig med denne uvurderlige oplevelse.

Du vil lære at være ansvarlig for et levende væsen. Du vil lære at planlægge din tid og dine forhold.

Så hvis du er en ung og ensom person, der ønsker at have en hund, vil jeg råde dig til at tænke to gange. Og hvis du virkelig er sikker på at du vil klare dette ansvar, så tør du.

Hunden er dyr

Husk, at hunden er dyr: du kan ikke redde på brystet, du skal ofte vise hunden til dyrlægen, og jo ældre dit kæledyr bliver, jo mere sandsynligt vil det være at gå til klinikken og de dyrere lægemidler, han skal bruge.

En firbenet ven er en stor glæde, men vær sikker på at du vil være i stand til at forsyne kæledyr med den rette pleje.

Hunden skal passe dig

Du bør nærme hinanden med kæledyret. For eksempel, hvis du er aktiv og går ud dagligt, skal du vælge en hund af denne race, der gerne vil gøre dig til en virksomhed.

Det skal også huske på, at nogle racer af hunde er naturligt magtfulde og endda i stand til at “bygge” en person. Hvis du ikke har erfaring med at leve med en hund, så kan du næppe bremse karakteren af ​​et sådant kæledyr.

Bringer en hund ind i huset, du vil bringe et nyt familiemedlem, der ikke kan sidde alene i dage i slutningen låst op. En hund ønsker at tilbringe tid sammen med sin familie, har brug for kærlighed og kærlighed.

Fra det kan du ikke bare børste det – det har brug for tid.

Hvis du har børn, skal du vælge en race hunde, der nemt kommer sammen med børn, elsker at lege med dem og endda måske er i stand til at blive vogter for dem.

Tålmodighed, kun tålmodighed

Det vigtigste er tålmodighed. Din hvalp kan vente til gaden og lave deres egen virksomhed derhjemme. Han kan være skammelig, spredte og gnave dine ting. Du bliver nødt til at rydde hjemme oftest.

En hvalp kan fange enhver smitte og kræver ekstra pleje.

Jo mere opmærksomhed du betaler på dit kæledyr, jo mere tid du bruger med det, desto stærkere bliver det knyttet til dig, og du til det.

Tålmodighed, lidt tålmodighed. Dit kæledyr fortjener at du gør sådanne offer for det.

Har du en hund? Hvad kan du rådgive dem, der bare skal starte en firbenet ven?