Hvordan låne penge til at blive returneret

Episoder fra livet

Velkommen! Mit navn er Oleg, og jeg lånte penge.

15 år siden

Min slægtning har brug for penge til mig. En masse penge. I mange år. Jeg kan huske, hvordan nu, hans anden datters fødsel. Lykke. Trouble. Som det står, går penge ind i gæld. Så en anden. Så en overbevisende historie om lånets tyveri med firmaets penge: “Giv, ellers vil det være dårligt for mig.” Så lånene og manglende evne til at betale lige interesse: “Jeg beder dig, red mig fra kreditbinding, men jeg giver op.” Så. Someday. Måske.

2 år siden

“Ven, jeg har et problem. Fogederne har anholdt alt, hvad der er. Komplet blokering af livet. Dette er en blindgyde. Adresseret overalt, hvor det er muligt. Det gør ikke noget. Dette er kanten, bror. Hjælp mig ud. Du er kristen, det er en hellig pligt at hjælpe hinanden. Det vil jeg selvfølgelig. Der kan ikke returneres. Du kender mig, mit ord er loven. “

“Ja, ja, jeg husker det. Jeg fortalte dig, at jeg vil. Ja, det vil jeg, jeg vil give, først senere. “

“Jeg skammer mig, men jeg tog dine penge og brændte den. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Det er stadig værre end det var. Men mit ord er loven, jeg fortalte dig, jeg gentager: loven. “

“Jeg ved ikke, hvornår jeg giver dig … Måske giver du mere?”

1 år siden

“Hej hej! Jeg har en vigtig periode i mit liv. Der var en chance for at starte din virksomhed. Jeg så en niche. Godkendt med udlejer. Leverandører venter allerede på betaling. Ikke nok bogstaveligt flere hundrede tusind. Giv det til mig. Jeg giver det om fire måneder. Navn en procentdel er en garanti for, at jeg ikke vil blive forsinket. Jeg er på forretningsrejse. Ja, i det mindste tage alt løftet. Tak, bailed ud! “

“Du ved, noget gik galt. Jeg kan ikke give det til tiden. Kom senere. “

“Jeg var ude af adgangszonen.”

“Det irriterer mig, når du ringer …”

Stilhed.

Hvorfor det sker

Penge er nemme at tage. Hvordan man går til kaffebaren. Folk låner, og 90% af dem ved ikke, hvordan de vender tilbage, og de resterende 10% tror, ​​de ved. Hvad har de i deres hoveder? Hvad styres de af, hvilke principper og hvilken slags moral lever? Fra dette øjeblik har de problemer og et nyt “interessant” liv.

Penge er svært at give. Det er sværere end at nægte. Fordi du ved hvad der venter på en person, og sandsynligvis vil du miste det. Du vil miste en partner, ven, familie. På dine øjne bliver det til nul. Du venter på spændingen i forholdet. Falsk. Den hårde sandhed. Men ved at vide det, låner vi stadig.

Hvorfor gør vi det her? Måske fordi vi forstår prisen på en chance? Mulighed for at tjene penge, ændre noget eller ændre. Ved at give en person en chance, giver vi en chance og os selv til at blive bedre.

Og hvis ja, så gav vi, vi giver, og vi vil give chancer. Så spørgsmålet er, hvordan man gør det korrekt, så det senere ikke ville være smertefuldt smertefuldt.

Hvordan låne penge til at vende tilbage

Gør alt muligt, så debitor giver dig en kvittering, hvori han skrev sit pasoplysninger, beløbets størrelse og vilkår, afkastet. Kvitteringen er altid relevant for små mængder af gæld, siger op til 100 tusind rubler.

Hvis du har lånt mere end 100 tusinde rubler, kan låneaftalen kun være bedre en låneaftale. Og det er godt, hvis det giver løfte om værdifulde ting eller ejendomme, for eksempel en bil. I tilfælde af tilbagesendelse er skyldneren forpligtet til at indgå en købs- og salgskontrakt med dig for gældsbeløbet.

Hvad skal man gøre, hvis gælden ikke vender tilbage

1. Send et krav

Hvis debitor skrev en kvittering eller indgået en låneaftale, men ikke returnerede pengene, skal han først og fremmest skrive og sende ham et krav med krav om at returnere gælden. I påstanden advare ham om udsigten til tvister, erstatning af statens told og domstolsudgifter, indeksering af gæld og betaling af renter til refinansieringsfrekvensen for hele forsinkelsesperioden. Nu har debitor 30 dage til afvikling, hvor sandsynligheden for tilbagevenden stiger til 50%.

2. Skriv et andragende til en retsafgørelse

Hvis den tidligere metode ikke hjalp, om 30 dage, skriver du dristigt en ansøgning om en domstolsordre. Næste i dine interesser vil handle fogeder. Sandsynligheden for tilbagevenden stiger til 75%.

3. Filer en handling

Hvis dette også ikke hjalp – længe leve vores domstol, den mest humane domstol i verden! I dette tilfælde øges sandsynligheden for tilbagevenden til 99%. Men det er værd at huske: hvis skyldneren ikke har indtægtskilder og ejendom, kan historien ende i intet eller strække sig på ubestemt tid.

4. Sæt gælden til fagfolk

Under kontrakten om tildeling af fordringer vil din skyldner blive deres skyldner, og du vil modtage dine penge efter fradrag af gebyret.

Nå, måske de sidste to muligheder, hvis der ikke er nogen kvittering eller låneaftale.

5. Sørg for, at skyldneren selv med venlig hilsen ønsker at give penge

Det er kompliceret. Overhovedet vil det ikke vise sig, og ikke med alle vil arbejde. Opgaven er at formidle til debitorens sind at med uigenkaldelig gæld vil der ikke være held og lykke og dermed succes. For at gøre lykke til dit ansigt, skal du frigøre dig fra gæld. Med denne forståelse af situationen ændrer skyldneren sin tænkning og tager ekstra arbejde for at frigøre sig fra kliniske fejl.

6. Undskyld mig

Dette er meget vigtigt for den person, der gav pengene. Tilgivelse betyder en ny fase i giverens liv. Garnet med debitoren, som er psykologisk vanskelig, bryder. Det minder dig konstant om pligt, af en person, der er ophørt med at eksistere for dig. Hun er udmattet og tillader ikke at leve fredeligt. Når du snatch det – du afbrød det hele negative, sletter hele historien med en viskelæder. Du har et rent ark igen, og du kan anvende nye lyse farver på den.

Dette er tilfælde fra mit liv. Og hvor mange sådanne historier? Jeg er sikker på at du også har det. Det er tid til at dele.

Loading...