Hvordan pleje sig selv, hvis der ikke er tid

Hvad er plejen?

Daglig pleje af dig selv er lige så nødvendig som en god ernæring og en aktiv livsstil. Det giver dig mulighed for at se godt ud og lide dig selv i spejlet. Ved at tage vare på os forlænger vi ungdommens hud og kæmper med rynker.

Vedligeholdelse af dig selv kan opdeles i fire typer: ansigtspleje, kropspleje, håndpleje og hårpleje. Alle dele af kroppen skal være opmærksomme. Men hvordan finder man tid, hvis vi om aftenen er magtesløse til at vende tilbage fra arbejde, og om morgenen vil vi sove længere?

Del dine råd om at passe dig selv og få en chance for at vinde præmier: Scarlett SC – MS95002 manicure sæt, Scarlett SC – HD70I47 hårtørrer eller Scarlett SC – MM308L01 kosmetisk spejl. For at gøre dette, klik på formularen herunder, log ind ved hjælp af “VKontakte” eller Facebook profilen og send dit råd. Tekstlængden må ikke overstige 500 tegn.

Del en levetid og vind en præmie fra scarlett!
For at deltage i kampagnen skal du læse reglerne og logge ind
Se alle
lifehack

Vent venligst …

Din lifhaki samler vi på en speciel side. Der kan du også dele tips om pasning af tøj, holde husbestilling og spise rigtigt. Den 11. februar vælger redaktionen den bedste livhaki, hvis forfattere vil modtage nyttige priser fra Scarlett.

Sådan finder du tid til at passe dig selv

Du bør ikke forsømme at tage sig af dig selv, selvom det ser ud til dig, at der absolut ikke er tid eller energi til det. At pleje dig selv var lettere, gøre proceduren standard og oversæt den til den kategori af vaner. Tildel 30 minutter om dagen for dette.

Vask dit ansigt sammen med børster i tænderne og spis mad. Om morgenen og om aftenen, hver dag.

Selvom du er doven og ikke har styrken, skal du vaske og anvende fugtighedscreme. Efter en uge med daglig pleje opdager du forskellen og vaskes uden problemer, fordi du ved, at denne måde vil du se bedre ud.

Det vigtigste er, at procedurerne for vask og pleje lever så lidt som muligt af besværet og tager så lidt tid som muligt. Derfor skal du holde alle midler lige ved hånden for ikke at kigge efter det rigtige rør eller krukke.

Planlæg også din morgen og aften. Madlavning med recept er meget nemmere end improvisering. Så det er med daglig pleje af dig selv: hvis du ved hvad og hvornår du gør det, bliver processen nemmere.

Tilsvarende planlægger en uge. For eksempel på Mandag og Torsdag tager du mærke til håret, på onsdage og lørdage gør du ansigtsbehandlinger (masker, peeling, ansigtsrensning), på søndag – til kroppen. En anden dag fremhæve manicure og pedicure. Det tager ikke meget tid, især hvis du har planlagt processen og overført den fra kategorien ekstraordinært til hverdagen.

Nøglen til succes er konsistens og konsistens.

Ansigtspleje

Ingen kosmetiske procedurer i skønhedssaloner vil erstatte hverdagens pleje.

morgen

Morgen ansigtsbehandling består af tre standardprocedurer: rensning, fugtgivende og solbeskyttelse.

oprensning

Først vasker du dit ansigt med gel, mælk, micellært vand eller andre ansigtsrensninger (vælg et stort – vælg noget, der er behageligt og behageligt at bruge). Vask ikke dit ansigt med for varmt vand for at tørre din hud. Forsøg ikke at rense huden før “squeak” – så du vasker det beskyttende lag, hvilket gør det dehydreret og irriteret. Brug et mildt rengøringsmiddel. Det bør ikke stramme huden og forårsage ubehag.

befugtning

Efter rensning skal du tørre huden med en toner eller lotion. Det vil fjerne rester af vand og rengøringsmiddel. Påfør derefter en fugtighedscreme på dit ansigt. Det bevarer fugt og beskytter huden mod støv og snavs.

Vælg en creme baseret på hudtype. Som regel om vinteren er det mere tæt creme, om sommeren – det er lettere. Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel. Hvis det er nødvendigt, før du anvender cremen, kan du bruge fugtgivende serum til ansigtet.

Beskyttelse mod solen

Hvis du bruger på gaden mere end 30-40 minutter om dagen, skal du bruge værktøjerne med SPF. Beskyttelse mod solen er nødvendig om sommeren og om vinteren: i koldt vejr forsvinder strålingen ikke og beskadiger huden på samme måde som om sommeren. Påfør solcreme over den fugtgivende ansigtscreme eller brug straks en fugtighedscreme med SPF.

aften

Aften ansigtsbehandling omfatter også tre procedurer: rensning, toning og fugtgivende.

Hvis du bruger makeup, skal du bruge en speciel make-up remover. Derefter vaskes ansigtet som om morgenen og tørrer huden med tonic. Anvend derefter en fugtighedscreme. Du kan bruge det samme som om morgenen, hvis det ikke har solcreme filtre eller en særlig natlampe.

Dette er standardprocedurerne for ansigtsbehandling af hud. Ud over daglig pleje, en eller to gange om ugen, gør fugtgivende, nærende, rensende masker og peeling. Vælg hudtype og overdrive det ikke: brugen af ​​mange produkter kan forårsage irritation. Derudover skal vi overvåge, hvordan kosmetiske produkter kombineres.

Rengøring og ansigtsmassage derhjemme

Vi er vant til at hardwareprocedurerne udføres af kosmetologer ved hjælp af specialværktøjer. Rengøring og ansigtsmassage kan dog gøres hjemme ved hjælp af et kosmetisk sæt.

Scarlett SC-CA305M10 hud- og negleplejeapparat

Dette er en god hudplejeassistent. Der er fire dyser i sættet: en børste til rensning og skrælning, ansigtsmassage, latex svamp til øjenpleje og en svamp til vask. Den første brønd renser og exfolierer huden, så fugtgivende cremer og serum fungerer bedre. Brug det en eller to gange om ugen – afhængigt af hudtype, for ikke at skade epidermis (beskyttende, det øverste lag af huden). Børste kan bruges i stedet for skrubbe.

Ansigtsmasseren fremmer bedre blodcirkulation og hjælper med at opretholde skarpheden i ansigtets konturer. Hvis du ikke kan finde tid til salonmassage, er en sådan enhed et godt alternativ.

Ansigtsplejevasken kan bruges hver dag, når du bruger en rengøringsmiddel. Det er blødere end penslen, og renser forsigtigt huden i dagtimerne.

Nyttige tips

Skønhed og sundhed i huden afhænger ikke kun af korrekt pleje, men også på daglige vaner. De kræver ikke meget energi og energi, men de har stor indflydelse på hudens tilstand og udseende. Det er nok at tage disse regler en gang for dig selv for at forlænge ungdommens hud.

 • Spis rigtigt, drik nok vand og opgive dårlige vaner.
 • Tag vitaminer eller spis mere grøntsager og frugter. Manglen på nyttige stoffer påvirker hudens tilstand: det forsvinder, revner og flager. Men vitaminer bør tages med forsigtighed – det er bedre for lægenes recept, efter at de har taget de nødvendige tests.
 • Drik fiskeolie. Det er en god kilde til flerumættede fedtsyrer omega-3, vitaminer A og D. Fisk olie kampeMundtlig tilsætning med fiskeolie tørhed og kløe i den acetone-inducerede tør hud rotte model. med betændelse, styrker hudens beskyttelsesevne og forbedrer generelt dets udseende.
 • Rør ikke eller gnid din ansigtskind igen. Så du irriterer hende.
 • Brug en luftbefugter og opretholde luftfugtigheden i lejligheden i området fra 30 til 60%. Dette gælder især om vinteren, når lejligheden indeholder opvarmning. Varme batterier tørrer luften, hvilket får kroppen til at tabe fugt. Inklusive det påvirker ansigtets hud: Det begynder at skrælle og knække. Luftfugter løser problemet og hjælper med at bekæmpe udtørring af huden.
 • Prøv at holde stuetemperaturen i området fra 20 til 23 ° C. Dette vil også undgå udtørring af huden.
 • Brug balsam og læbe skrubbe, ikke slikk dine læber.
 • Brug en ansigts trimmer til at klare uønskede hår.
  Trimmer og styler til øjenvipper Scarlett SC-TR307T01

  Med det kan du også forme dine øjenbryn og krølle dine øjenvipper. Træk ikke hvert hår med pincet, med trim denne proces er meget nemmere og hurtigere. Derudover sparer du penge og tid uden at bruge dem på et besøg i skønhedssalonen.

 • Brug solbriller. De vil forhindre for tidlig udseende af rynker under øjnene og beskytte øjnene mod ultraviolette stråler og gade støv.
 • Brug solcreme om sommeren og om vinteren. Solen er hovedårsagen til hudens aldring. På grund af ultraviolet forekommer rynker og pigmentering på huden, det taber dets elasticitet, det hænger, kollagen er ødelagt i det. Dette sker ikke straks, men over tid ophobes effekten af ​​solstråling, og efter 30 år opstår ovenstående problemer.
 • Gå ikke til solarium. Det tørrer huden, forårsagerUdstyr til kunstig solskoldning, solskoldning og ultraviolet bestråling. for tidlig aldring og hudkræft (risiko for at udvikle melanom fra at besøge solsenge ovenforUndersøgelse finder flere hudkræft tilfælde på grund af indendørs garvning end lungecancer tilfælde på grund af rygning. , end risikoen for udvikling af lungekræft fra rygning). Derfor, opgive solarium, uanset hvordan du kan lide udseendet af garvet hud.

Kropspleje

Vedligeholdelse af kroppen kræver ikke stor indsats: huden skal renses, fugtes, en gang om ugen for at bruge en skrubbe. Den bedste tid til hudpleje er før, under og efter vandprocedurer.

 • Tag et kontrastbruser. Det toner og renser huden, holder den fast og elastisk. Du må dog ikke overdrive det med vandets temperatur: varmt vand bør ikke koge vand, forkølelse. Tage et brusebad bør ikke være lang, for ikke at bryde lipidlaget af huden.
 • Tag et brusebad under varmt eller lidt varmt vand (fra det skal der ikke være damp). Varmt vand ødelægger hudens lipidlag på grund af, hvad det bliver dehydreret og irriteret.
 • Hvis du tager et bad, skal du også se vandtemperaturen og forblive der i mere end 20 minutter. For ikke at overdrive huden tilsættes specielle olier til vandet, og efterfølgende fugtes huden.
 • Brug et mildt rengøringsmiddel (til tør eller følsom hud). De renser forsigtigt huden uden at beskadige det.
 • Efter brusebad brug fugtgivende cremer og lotioner. Du kan anvende dem direkte på den fugtige hud for at forbedre effekten.
 • Brug en skrubbe en gang om ugen: den fjerner gamle celler og fornyer huden. Desuden hjælper eksfoliering med at absorbere fugtighedscreme i huden og øger varigheden af ​​deres handling.
 • Brug af kropscrub kan erstattes af en tør børstemassage: Takket være denne procedure bliver huden glat og stram. I starten virker en sådan massage smertefuld, men så forsvinder ubehag.
 • Glem ikke fysisk aktivitet. Gå langs gaden eller ind i gymnastiksalen – det vigtigste er, at du fører en mobil livsstil. For eksempel anbefaler WHOGlobale anbefalinger om fysisk aktivitet for sundhed. Mindst 150 minutter med moderat fysisk aktivitet om ugen (selv gåning betragtes som et moderat trin).

Hånd- og fodpleje

 • Vask dine hænder med mild sæbe (børnevenlig) eller endda med en ansigtsrens. En almindelig sæbe tørrer ofte og dehydrerer huden. Endnu værre på hænderne virkerAntibakteriel sæbe? Du kan springe over det, brug ren sæbe og vand. antibakteriel sæbe: det dræber bakterier, men det tørrer huden og ødelægger dens beskyttende barriere.
 • Fugt dine hænder om morgenen, 30 minutter før du går ud og om aftenen før du går i seng. Om morgenen kan du bruge en lysere creme, om aftenen – mere tæt og mættet. Glem ikke om solbeskyttelse og brug creme med SPF.
 • Spar tid og hus budget manicure og pedicure sæt.
  Manicure og pedicure sæt Scarlett SC-MS95005

  Med sin hjælp kan du hurtigt tage dine hænder og fødder i orden: alt vil vare i en halv time. I løbet af denne tid vil du forkorte neglene, gøre et håndbad, blødgøre og flytte naglen og polere neglene. Efter disse procedurer vil hænder og fødder se velplejede og smukke. Hvis du beslutter at dække dine negle med lak, er der en tørringslampe i sættet, hvilket vil fremskynde processen og hjælpe med at redde manicuren.

 • Efter manicure glem ikke at fugte dine hænder og brug olie til cuticle.
 • En god og nyttig gadget til fodpleje er et hydromassagebad.

  Hydromassage Scarlett SC-FM20104

  Dette er en stejl enhed til at slappe af fødderne og lindre stresset akkumuleret efter en hel dag på dine fødder. Det stimulerer blodcirkulationen og aktiverer lymfesystemet, blødgør huden på hæle og forbereder benene til pedicuren.

Hårpleje

Hårvask er en traumatisk proces. Våde tråde er mere tilbøjelige til skørhed og skader, så du skal vaske, tørre dit hår og tage sig af dem.

Hvordan man vælger en shampoo

Vælg en shampoo af typen hovedbund, ikke hår. Vi har mit hoved bare for at rense det (og ikke selve håret) fra talg. Anvend derfor shampoo til hårets rødder og hovedet selv, idet du lægger mindre vægt på tipene. De vil modtage deres andel af rensning, når du vasker renseren fra rødderne.

Hvis du har tør ansigtshud, så er det også på hovedet sandsynligvis tørt. Vælg milde midler til at vaske dit hoved, selvom du har olieagtig hud. For at undgå irritation er det bedre at bruge en mild shampoo og vaske dit hår oftere end to gange om ugen for at bruge et aggressivt hårreparat.

Hvor ofte skal jeg vaske mit hår?

Typen af ​​hud afhænger af hyppigheden af ​​vask af hår: Der er ingen strenge anbefalinger om, hvor ofte du skal vaske dit hår. Vask dem, da de bliver beskidte. Hvis du bruger stylingprodukter hver dag, er rengøringen af ​​dit hoved hver dag berettiget. Forsøg ikke at “omskole” hårvask en gang om ugen i håb om, at de bliver mindre fedtede. Må ikke blive: subkutant fedt – resultatet af hormonernes arbejde, og ikke hyppigheden af ​​at vaske hovedet. Vask dog ikke dit hoved for ofte, fordi huden som følge af irritation kan begynde at frigøre mere fedt og begynde at skrille af.

Nyttige tips

 • Før du begynder at vaske dit hår, kram håret. Start med tipsene, og gå derefter til rødderne. Dette vil gøre det nemmere at kæbe hår efter vask og mindre skade på deres struktur.
 • Balsammen eller en maske sætter eller gør på enderne af håret uden at røre rødderne. Brug ikke mange midler til at gøre det lettere at vaske det af. Skyl dit hoved med moderat varmt eller varmt vand: For varmt vand damp hovedbunden og udvid porerne, hvilket gør pærerne mere tilbøjelige til at falde ud.
 • Hvis du vasker dit hoved om natten, ikke læg dig ned med vådt hår. For det første kan du nemt tage en forkølelse. For det andet, når det er vådt, er håret mere udsat for skørhed og tab.
 • Conditioners, masker og andre midler genopretter ikke hår. De kan ikke genoprettes, fordi det er et dødt væv (den levende del af håret er under epidermis). Hårprodukter skaber kun udseende af glathed og silkeagtig. Ikke desto mindre er det stadig værd at bruge klimaanlæg og masker, da de beskytter håret mod mekaniske skader (kæmning, slagtørring, brug af krøllejern og andre hårenheder).
 • Brug en god hårtørrer med ionisering. Vær ikke bange for at tørre dit hår med en hårtørrer. Det er en uundværlig assistent i hårpleje, hvilket sparer tid og giver meget hurtigere tørring af hår, end hvis vi tørrede dem på en naturlig måde. Men for ikke at beskadige dem, brug en hårtørrer med luft ioniseringsfunktion.
  Hårtørrer Scarlett SC-HD70I47

  En sådan hårtørrer neutraliserer positivt ladede ioner, som fjerner fugt og overdriver håret. I stedet knuses vanddråber, hvorefter de absorberes af hårskalaer. Så håret er ikke elektrificeret, de bevarer den nødvendige fugtighed og glathed, og spidserne er mindre tilbøjelige til tværsnit.

Lifhaker og Scarlett giver præmier for lifhhaki

Vi minder dig om handlingen af ​​Lifshaker og Scarlett. Del dine råd og få en chance for at vinde kølige priser: Scarlett SC – MS95002 manicure sæt, Scarlett SC – HD70I47 hårtørrer eller Scarlett SC – MM308L01 kosmetisk spejl.

Betingelserne er simple:

 • Klik på formularen i begyndelsen af ​​teksten og log ind med VKontakte eller Facebook profilen.
 • Send os dit råd. Tekstlængden må ikke overstige 500 tegn.

Lifakhi af vores læsere samler vi på en speciel side. Der kan du også dele tips om pasning af tøj, holde husbestilling og spise rigtigt. Den 11. februar vælger Lifehacker’s redaktion den bedste livhaki, hvis forfattere vil modtage nyttige præmier fra Scarlett.

Loading...