Sådan ser du godt ud på et billede: Fotografens tips

Det er en ting at tage billeder af dig selv med en telefon og ikke spredes overalt uden alvorlig behandling. En anden er at lave et fuldt fotografering, når du ikke behøver at skjule baggrunden og pålægge hundrede effekter. Umiddelbart er der spørgsmål: hvordan man står op, hvor man skal lægge hænderne, hvad man skal gøre for at se bedre ud. Her er nogle tips fra en professionel fotograf, hvordan man føler sig bedre under fotosessionerne og ser naturligt og smukt ud på et billede.

Nu i forbindelse med netværk, når bekendtskab med arbejdsgivere og kunder ofte sker fjernt, er dit billede vigtigere.

Det er det billede, der først evalueres af dine kunder og partnere, hvis du driver forretning på internettet, derfor er det meget vigtigt at se godt ud på dem, hvilket ikke er så nemt at gøre.

Her er 8 generelle tips fra fotografen Dina McCollum, som vil hjælpe dig med at se bedre ud i billeder og skabe det rigtige billede.

1. Professionel make-up og frisure

Lad os sige, at du klarer din kosmetik godt, og din frisure er aldrig skødesløs. Men før fotosessionen, skal du stadig gå til stylisten, fordi billedet på billederne vil repræsentere dig mere end en dag.

Professionelle stylister ved, hvordan man lægger vægt på dyder og skjuler ydersiden, så du kan se dig selv på den nye side.

Tiltrækningskraft giver selvtillid, hvilket blot er nødvendigt for gode billeder. Stil ikke på stylistens ydelser, og forskellen vil ses umiddelbart.

2. Kjole smukt, men behageligt

Hvis du tog tøj i lang tid, prøvede på forskellige muligheder og endelig fandt den bedste, det vil sige gjort en indsats for at se smuk ud, vil du føle dig mere selvsikker.

Tøj kan skjule manglerne i figuren, skabe en smuk kropsform (som sammen med kameravinklen kan ændre sig dramatisk).

Men du bør ikke vælge ting, hvor du føler dig “ikke tilpas”. Hovedopgaven til dit outfit er at udtrykke dig og hjælpe dig med at føle dig mere selvsikker, så vælg noget der vil være behageligt.

Det er bedre at vælge ting med en rig dyb farve, som gør billederne mere “voluminøse” og mærkbare, men samtidig bør tøj være monokrom, da strimlerne og burene distraherer opmærksomhed fra ansigtet.

Sammenlign de to muligheder er ikke fotografierne nedenfor: pigen i den svarte kostume ser mere mærkbar og lys ud end i den rutete skjorte.

tøj 2

Hvis du tager billeder til arbejde, er det bedre at undgå stramme ting og tøj fra tynde stoffer, det vil se ubemærket ud.

3. Stå vinkel på kameraet

Ingen pige vil se større ud end hun virkelig er (undtagen de skinnede). Der står du oprejst og placerer skuldre og hofter parallelt med kameraet, du ser mere ud, end du virkelig er.

Udfold dine skuldre i en vinkel på kameraet og vend dit ansigt mod det, så vil du se mere slank og yndefuld.

4. Bøj, bøj

Personen der står på billedet med lige arme og ben ser latterligt og unaturligt ud. Meget bedre ser glat bøjning af armen og lidt fri plads mellem hænder og krop. Denne position lægger vægt på taljen og skaber en “time glass effekt”.

vend og bøj det 34

Overfør vægten til bagbenet, læg knæet lidt fremad, tættere på kameraet. At de er tættere på linsen, ser billedet ud, så ved at overføre vægten til bagfoden og fjerne hofterne væk fra linsen, gør du dem mindre.

5. ret ryggen

Selv hvis du slashing, bør du gøre en lille indsats i billedet og rette ryggen. Mennesker med ret ryggen er sikre og vellykkede.

smil 6

6. Smil

For at smile naturligt, skal du slappe af. Men selv da kan du ikke se godt ud på grund af det naturlige smil og latter. Når vi virkelig griner eller smiler, trækker vi ofte hagen til nakke, hvilket skaber en grim fold (dobbelt hake).

noselfie 7
Derfor smiler i billedet, forsøger at trække vejret gennem munden og læg tungen bag de øverste tænder. Dette trick hjælper dig med at smile både naturligt og smukt.

7. Leje en professionel fotograf

Hvis du ikke bare har brug for et par nye billeder til en avatar, men en fuld repræsentation for erhvervslivet, er det bedre at bruge flere tusind til professionel fotografering, fordi fotografen ikke kun er et godt kamera, det er erfaring og viden på dette område.

Derudover viser professionelle billeder, du kan bruge i ti år, og i beregningen for en sådan tid viser det sig ret billigt.

8. Vær dig selv

Dette er en fremragende regel, og sandsynligvis den vigtigste ting. Et frosset stykke virkelighed på dit foto vil vise dig, hvor tæt du føler. Derfor er det bedst at bare slappe af og nyde skydningen.

Hvis du i naturen er en god person, skal du ikke skjule det, hvis det er alvorligt, så prøv ikke at gøre et kræsen udseende. De bedste billeder er dem, som personen fuldt ud udtrykker sig på.