5 sovellusta, jotka löydät lyrics sinulle

1. Musixmatch

Musixmatch-sovellus näyttää laitteen soittimien sanat ikkunassa tai pienikokoisessa widgetissä. Teksti synkronoidaan automaattisesti musiikin kanssa. Lisäksi ohjelma voi löytää ja näyttää mikrofonin tunnistamia kappaleita: paina vain sovelluksen erikoispainiketta ja tuo gadget äänilähteeseen.

Musixmatch ei ole vain tekstihakukone, vaan myös soitin, joten voit kuunnella kappaleita juuri sovelluksessa. Lisäksi ohjelma voi näyttää kaksinkertaisia ​​tekstejä: rivit alkuperäisin sanoin ja käännetty välittömästi.

Tilaamalla 269 ruplaa kuukaudessa voit tallentaa valitut tekstit lukematta ilman Internetiä, poistaa mainosten käytöstä ja lisätä sanahaun nopeutta.

2. Genius

Geniuksen sanojen löytämiseen voit käyttää manuaalista sisäistä hakua otsikolla ja sanoilla tai kappaleiden automaattisella tunnistamisella mikrofonin avulla.

Genius eroaa muista samankaltaisista sosiaalisen komponentin ohjelmista. Tämä on foorumi, jonka käyttäjät tulkitsevat tiettyjen linjojen merkitystä. Näistä ihmisistä on paljon faneja, jotka seuraavat heidän suosikkiartikkeliensa elämää ja työtä ja keräävät faktoja, jotka auttavat ymmärtämään kappaleiden merkitystä.

Yleisesti, kun olet löytänyt kappaleen, josta olet kiinnostunut, voit nähdä, mitä asiantuntijat sanovat siitä. Tulkit, jotka saavat yhteisön eniten ääniä, ovat aina näkyvissä.

Genius erityisesti englantilaisen rapin faneja, sillä tämän genren tekstit palvelimen tietokantaan ovat paljon suurempia kuin toiset. Mutta venäjänkielisten kirjoittajien sanat eivät vielä riitä.

3. QuickLyric

Android-pohjainen sovellus QuickLyric näyttää sanoituksia, joita toistetaan muissa samassa laitteessa olevissa ohjelmissa. Äänen tunnistaminen mikrofonisovelluksella ei onnistu. Sanat voidaan katsoa erityisellä widgetillä tai QuickLyric-ikkunalla.

Ilmainen versio on mainonta. Jos haluat poistaa ärsyttäviä mainoksia, avata yötilaa, lisätä teemoja ja tukea kellokoneilla Wear-käyttöjärjestelmällä, voit maksaa maksullisen tilauksen 109 ruplaa kuukaudessa tai 259 ruplaa vuodessa.

4. Shazam

Shazam – suosituin sovellusten tunnistaa tuntemattomat kappaleet mikrofonin kautta. Mutta jos yhtäkkiä et tiedä, otsikon lisäksi se näyttää myös muita tietoja, mukaan lukien kappaleiden sanat. Valitettavasti ohjelman luettelossa ei ole lainkaan venäjänkielisiä kappaleita. Mutta jos pidät ulkomaalaisesta musiikista, voit turvallisesti käyttää Shazamia.

Ohjelma on myös hyödyllinen, koska se näyttää henkilökohtaisia ​​musiikkisuosituksia ja sävellyksiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin valittu. Nykyisen kappaleen teksti näytetään synkronoituna musiikin kanssa.

Shazamia voidaan käyttää ilmaiseksi, mutta mainontaa. Sinun on maksettava versiota ilman mainoksia.

5. SoundHound

Toinen ohjelma, joka määrittää kappaleet äänen avulla ja näyttää heidän nimensä ja sanansa. Tämä sovellus, kuten Shazam, synkronoi tekstin musiikin tahdon kanssa, joten voit kuunnella ja lukea rinnakkain.

SoundHound-tietokantaan on myös muutama venäjänkielinen teksti. Mutta jos sovellus ei löydä sanoja, voit napsauttaa ylimääräistä hakupainiketta – ohjelma etsii kappaleen tekstin Googlessa. Se lisää kappaleen nimen hakulomakkeeseen, ja sinun on vain klikattava linkkiä sivustoon löydetyillä sanoilla.

Lisäksi SoundHound näyttää musiikkikartat, jotta käyttäjä saa tietoa suosituista kappaleista ja leikkeistä.

Jos haluat päästä eroon mainonnasta, voit ostaa maksullisen version.