Kuinka ostaa “musta perjantai” ja “cyber Monday” eikä anna sinun pettää

Mikä on “musta perjantai” ja “cyber Monday”

“Musta perjantai” on joululahjojen alku Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa, joka seuraa heti kiitospäivän jälkeen. Alennusten kausi kestää hieman yli kuukausi, mutta vähimmäishinnat ja runsaimmat tarjoukset suunnitellaan “mustana perjantaina”. Yhdysvalloissa nykyään monet kaupat muuttavat työaikataulua ja avaavat keskiyön, ja kauppapaikkojen ovien edessä valtavat jonoja.

Viime vuosina myynti ei ole vain offline-tilassa, vaan myös verkossa, joten ei ole enää tarvetta seisomaan väkijoukossa kylmässä.

Vuonna 2017 “musta perjantai” sattuu 24. marraskuuta. Mutta useimmissa venäläisissä kaupoissa alennukset alkavat toimia 23. marraskuuta klo 19.00 Moskovan aikaa.

Niille, joilla ei ole aikaa tehdä tilausta “musta perjantaina”, on “verkko maanantai”. Tänä vuonna se laskee 27. marraskuuta. Offline-myymälöissä ei ole huimaa alennuksia tällä päivällä, mutta Internet-sivusto järjestää ennennäkemätöntä anteliaisuutta.

Miksi “musta perjantai” ja “cyber Monday” eivät ole avioeroa

Venäjällä “musta perjantai” ja “cyber-maanantai” muodostivat kiistanalaisen kuvan. Osa tästä on häikäilemättömien myyjien syy, osittain – kansallisen pyrkimyksen etsiä kaikessa temput. Miksi ne tarjoavat todellisia alennuksia hyvistä tuotteista, jos voit myydä ne säännöllisesti?

Myynnin syyt voivat olla useita:

 1. Nosta nopeasti hyllyjä ja varastoja täyttämään ne erityistuotteilla uudenvuoden juhlapäivinä.
 2. Lisää tuloja. Tämän päivän kaupat ansaitsevat suurista myyntimäärien ja niihin liittyvien tuotteiden myynnistä.
 3. Nosta voittaja kilpailusta. Voit viettää valtavan määrän mainonnassa tai tarjota alennuksia asiakkaille ja muodostaa uskollisen yleisön tekijänoikeus, ei sana.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että myynnin aikana on välttämätöntä luottaa kaikkiin.

Kuinka huijata “musta perjantai” ja “cyber Monday”

Alennus ylihinnoilta

Joskus alennukset ovat todella vaikuttavia: 70-90% alkuperäisestä hinnasta, kuten mainoslautan ilmoittaa. Itse asiassa saattaa käydä ilmi, että tavaroiden myyntihinta on jopa tavallista suurempi. Esimerkiksi myyjä maksaa puhelimelle 50 prosentin alennuksen 30 000 ruplaa, mutta viikkoa ennen “mustan perjantain” gadgetin myyntiä vain 13 990 ruplaa.

Rajoitettu tarjous

Kauppa tarjoaa todelliset alennukset, mutta ei sano, että edullisella hinnalla se myy vain muutama kappale tavaroista. Siksi voit tallentaa vain ensimmäisten tuntien kuluttua myynnin alkamisesta.

Myydä epälikvidejä

Myyjät voivat tarjota alennuksen alennetuista näytteistä esittelytuotteista tai tuotteista, jotka eivät ole kovin suosittuja ostajien keskuudessa. Tällainen painopiste menee hyvin sellaisiin asioihin, joita ei voida vaihtaa eikä palauttaa, jos niillä ei ole teknisiä ongelmia: gadgetit, kodinkoneet ja muut asiat.

Alennukset puuttuvasta tuotteesta

Menit sivustolle, pettää suurella alennuksella tuotteesta, jota ei ole saatavilla. On mahdollista, että et vielä lähde liikkeestä ostosta, mikä vähittäiskauppias yrittää saavuttaa.

Kuinka valmistautua “Black Friday” ja “Cyber ​​Monday”

Tee ostoslista

Ajattele, mitä tarvitset ostaa, ainakin suunnilleen. Sisältää sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteet luettelossa. Esimerkiksi sinulla ei ole talvella takki ja sähköinen kirja on hajonnut – on loogista sisällyttää ne luetteloon tarpeellisista. Nyt sinun pitäisi ajatella tulevaisuutta. Voit esimerkiksi ostaa kevään kisat ja säästää huomattavasti.

Valitse myymälät

Päätä ostospaikoille, niin että myyntipäivänä ei kierrä koko Internetiä. Esimerkiksi tarvitset pesukoneen, kaksi pohja-t-paitaa, allas- ja kissanruokaa. Nosta muutamia myymälöitä, jotka ovat jo ilmoittaneet osallistuneensa Black Friday -tapahtumaan. Joten asetetussa ajassa sinun on valittava kahdesta tai kolmesta vaihtoehdosta, ei tuhansista vaihtoehdoista.

Muodosta budjetti

Päättää, kuinka paljon olet valmis maksamaan. Advance siirtää kyseisen määrän -kortti maksaa verkossa. Ja sitten, kaiken varalta siellä vielä lisätä 10-15% tästä määrästä, vaikka tahtoa on vahva, kuin timantti, et voi vastustaa parasta tarjousta, joten anna sen olla pieni varaus rahoitusta yli suunnitelma.

Muista, että “musta perjantaina” seuraa “verkko maanantai”, joten älä menetä kaikkia rahaa ensimmäisten myyntipäivien aikana.

Määritä toimitus

Tutustu etukäteen toimitusehtoihin valituista myymälöistä. Kuinka ja kuinka paljon he lähettävät tavarat. Osta uudenvuoden lahjoja, jos toimitus on kaksi kuukautta, ei sen arvoista.

Miten ja mistä etsiä myyntiä

Lue uutiskirjeitä

Lopeta mainoslehtien lähettäminen roskapostikansioon ja aloittaa tekstiviestien lukemisen kaupoista. Postimyynnissä myyjät ilmoittavat sinulle valmistamansa osakkeiden ehdoista. Voit ymmärtää etukäteen, mitkä ehdotukset ovat kannattavimpia ja lue arvosteluja.

Etsi myymälöitä sisältäviä sivustoja

Venäjällä on useita “mustan perjantain” sivustoja, joiden myynnistä Venäjän osallistujat lajitellaan otsakkeittain. Opi esimerkiksi Real Black Friday, Blackfriday-Venäjä ja BlackFridaySale. Samankaltaisia ​​sivustoja löytyy ulkomaisille myymälöille

Tarjoukset on myös kirjoitettu “kiber-maanantai” hyödyllisistä tarjouksista. Niistä – cyber-monday.rf ja c-monday.com.

Käytä hinnastoyhdistelmiä

Niiden avulla voit ajaa hakukenttään tuotteen nimen ja selvittää, mikä tallentaa hinta on kannattavin. Niistä:

 • “Of Yandex.Market”;
 • “Google Shopping”;
 • «Товары@Mail.Ru»;
 • Sravni.com;
 • price.ru;
 • aport.ru;
 • Halvat Ass Gamer (erikoistunut alennusten löytämiseen peleissä).

On huomattava, että kaikki myymälät eivät kuulu aggregaattoreiden näkökulmasta.

Seuraa hintojen muutoksia

Varmistaaksesi, että myynnin alennus on todellinen, sinun on tarkistettava, miten hinta muuttui “Musta perjantaina” tai “Cyber ​​Monday” -nimellä.

Fetchee

Tämä Chrome-laajennus, Opera, “Yandex.Browser”, joka seuraa valitsemiesi asioiden hintojen muutosta. Fetcheessa voit lisätä tuotteita aivan mistä tahansa myymälästä, mikä tekee siitä hyödyllisen paitsi “musta perjantaina”.

Fetchee →

Palvelut Amazon.comille

 • Camelcamelcamel-sivusto.
 • Keepa on laajennus Firefoxille ja Chromelle, jotta se seuraa Amazon.comin hintakehitystä.

Keepa for Firefox →

Palvelut AliExpressille

 • Laajennus useimmille selaimille Aliexpress Shopping Assistant.

Aliexpress Shopping Assistant Firefoxille →

 • AliExpress Radar.
 • AliExpress Advisor.
 • Laajennus ja sovellus AliTools (näyttää myös myyjän arvosanan ja kertoa, pitäisikö hän luottaa häneen).

Miten säästät vieläkin enemmän

Keshbek-palvelut

Keshbek-palvelut saavat kaupoista rahaa asiakkaidensa johtamiseen ja jakavat pienen osan ostoista käyttäjien kanssa. Jos haluat palauttaa osan kustannuksista, sinun on kirjauduttava verkkokauppaan sivuston tai palvelusovelluksen kautta.

Kun valitset välittäjän, kiinnitä huomiota siihen kuinka monta myymälää hän tekee yhteistyötä ja mitä keshbek tarjoaa. Molemmissa tapauksissa yksi periaate toimii: sitä enemmän, sitä parempi.

Tarjouskoodit

Numerojen ja kirjainten salainen yhdistelmä auttaa tekemään alennuksen jopa enemmän, säästää lähetystä tai lahjan vastaanottamista. Kampanjakoodit yleensä tulevat myymälöiden lähetyksistä tai julkaistaan ​​kumppanisivustoilla. Mutta helpoin tapa on löytää ne aggregointisivustoilla.

Mitkä kaupat osallistuvat “musta perjantai” ja “Cyber ​​Monday”

 • Lamoda;
 • La Redoute;
 • booking.com;
 • eBay;
 • GearBest;
 • OZON.ru;
 • “Messenger”;
 • AliExpress;
 • “CityLink”;
 • iHerb;
 • WildBerries;
 • ASOS.com;
 • “Sportmaster”;
 • Amazon.com.