Kuinka paljon keittää papuja ja kuinka nopeuttaa prosessia

Juurikkaan höyryssä pitäisi olla keskikokoiset (enintään 10 cm halkaisijaltaan) ohuella tummanpunainen iho, ilman vaurioita ja lahoa. Yksi parhaista on eräänlainen “bordeaux”.

Riippumatta valmistusmenetelmästä, juurikkaat on pestävä perusteellisesti, leikattava yläosat (jos sellaisia ​​on) ja lyhennettävä häntä vähän.

Juuriksia ei puhdisteta ennen ruoanlaittoa.

Jos irrotat ihon, mehu virtaa ulos sokerijuurikkaasta. Kasvista tulee vaalea ja mauton.

Kuinka keittää ruisleipiä liesi

Menetelmä 1. Classic

Keittoaika: 2 tuntia.

Laita punajuuret kattilaan ja kaada kylmään veteen. Vesi pitää kattaa kokonaan vihannekset. Ei ole tarpeen lisätä vettä. Natrium tekee beetsistä kovempaa ja hidastaa jo hitaasti keittoprosessia.

Laita kattila sokerijuurikkaan keskilämmöllä. Kun vesi kiehuu, vähennä lämpöä, peitä pannulla kansi ja jätä muutaman tunnin.

Jotta punajuuret säilyvät kirkkaana, voit lisätä sitruunamehua veteen: ½ tl litrassa.

Valmius voidaan tarkistaa haarukalla. Jos beet helposti lävistää, voit tyhjentää vettä ja jäähtyä.

Kuinka keittää ruisleipiä liesi
Beets ei puhdisteta ennen keittämistä, vettä ei ole suolattu

Menetelmä 2. Pikakypsennys

Keittoaika: 45-60 minuuttia.

Prosessin nopeuttamiseksi jotkut kotiäidit alkavat punajuurta jo kiehuvaan veteen eivätkä vähennä paloa minimiin. Ja lisäämällä veden lämpötilaa lisää 2-3 rkl kasviöljyä.

Kun punajuuret lähtevät noin 30-35 minuuttia, se poistetaan tulesta ja lähetetään kylmän veden virran alla vielä 15-25 minuuttia. Lämpötilaero tuo kasvikset valmiiksi ja samaan aikaan lämmittää.

Kuinka juottaa sokerijuurikkaan monimuuttuja?

Menetelmä 1. “Höyrykeitto” -tilassa

Keittoaika: noin 40 minuuttia riippuen monivärisen mallista.

Pese punajuuret ja aseta erityinen höyrynvaijeri. Alareunassa cup multivarka kaada lasillinen vettä. Sulje laite, aseta höyrystimen tila ja voit tehdä oman yrityksen 40 minuuttia.

Kuinka juottaa sokerijuurikkaan monimuuttuja?
Kulhoon pohjaan sinun täytyy välttämättä kaataa vettä

Huomaa: että tämä menetelmä toimii, juurikkaiden ei pitäisi olla kuivia. Jos juurihahmo, on parempi ensin liota useita tunteja kylmään veteen. Kun punajuuri imeytyy taas kosteuteen, sitä voidaan keittää. Mutta se on parempaa keittimellä tai seuraavalla tavalla.

Menetelmä 2. “Quenching” tai “Varka” -tilassa

Keittoaika: 60-80 minuuttia, riippuen monivärisen mallista.

Kaikki, kuten klassisella tavalla, ei tarvitse säätää tulta. Laita pestyt punajuuret kulhoon Multivarki, peitä vedellä ja käynnistä “Sammutus” -tilassa tai “Keittäminen” (joskus kutsutaan “Keitto”) 60 minuutin ajan.

Yhden tunnin kuluttua tarkista, onko juurikas valmis haarukalla. Jos vielä kovaa, kytke sama tila uudelleen 20-30 minuuttia.

Menetelmä 3. “Leivonta” -tilassa

Keittoaika: 60 minuuttia riippuen monivärisen mallista.

Tämä menetelmä on hyvä nuorille vihanneksille, kun ne ovat lempeitä ja mehukkaita. Sokerijuurikkaan olisi pestään, kuivataan paperipyyhkeellä ja wrap voideltuun folio (kukin juuri erikseen).

Sitten taita se monivärikannen kulhoon ja keittää “Leivonta” -tilassa noin tunnin ajan.

Kuinka keittää kuituja uunissa

Valmistusaika: 20-25 minuuttia.

Samalla tavalla kuin edellisessä menetelmässä, kiedo jokaisen juurin folioon ja paista 190 ° C: ssa.

Uunissa rypyt on helppo kokata, kun ne tarvitsevat paljon. Esimerkiksi heti vinaigrette ja silli turkis takki.

Kuinka keittää kuituja uunissa
Älä unohda, että voitele folio sisäpuolelta kasviöljyllä

Muuten keitto salaat ja sokerijuurikkaan on pieni lifhak. Jos haluat, se ei maalaa muita ainesosia, leikkaa sen ja ripottele kasviöljyllä, ja sitten vain yhdistyvät muiden tuotteiden kanssa.

Kuinka juottaa sokerijuurikkaan mikroaaltouunissa?

Perheeseeni kokkirumpuja mikroaaltouunissa. Tämä on helpoin ja nopein tapa.

Keittoaika: 8-20 minuuttia.

Aika riippuu kahdesta tekijästä: sokerijuurikasta ja mikroaaltouunista. Mikroaaltouuneissa, joiden kapasiteetti on 1 000 tai enemmän, juurikkaat keitetään 8-10 minuuttia. Jos sinulla on vähemmän tehokas malli, lisää aikaa puoleen.

Juurikas on pestävä (älä puhdista!) Ja laita lasitavarat. Reunoilla pyritään sijoittamaan suuria juuria ja keskellä – pienintä. Säiliön pohjassa sinun täytyy kaataa 3 rkl vettä, ja päälle – peittää lasin tai erityinen kansi mikroaaltouunille.

Lyhentää kypsennysaikaa pienitehoisella mikroaaltouunilla laittamalla juurikkaat muovipussiin leivontaan ja kiristä se tiukasti. Tällöin kansi ei ole enää tarpeen.

Kuinka juottaa sokerijuurikkaan mikroaaltouunissa?
Tämä menetelmä säästää aikaa, mutta jättää myös puhtaita ruokia

Ei ole tarpeen lyödä tai leikata sokerijuurikasta: se ei räjähtä. Keskeytä prosessi ja käännä se puolelta toiselle ei ole välttämätöntä. Älä myöskään kaada vihanneksia kylmän veden jälkeen. Anna sen jäähtyä huoneenlämmössä.

Mikroaaltokerroksen maku on täsmälleen sama kuin perinteisessä ruoanlaittoon kattilassa.

Valmiita sokerijuoria voidaan säilyttää jääkaapissa korkeintaan kaksi päivää.

Loading...