Miten erottaa alkuperäiset merkkituotteet lenkkitöistä

Jos etsit merkkituotteita kiinalaisilla verkkokaupoista tai aiot ostaa uuden asu Avitoon, riski maksaa rahaa alivaltaisesta väärennöksestä. Siksi ennen nukkumaanmenoa harkitse tarkasti lenkkarit ja niiden pakkaukset.

Laatikko ja tarra

Useimmat laatikot, joissa on väärennettyjä lenkkareita, ovat rumpeina tai repeytyneinä. Tosiasia on, että pahvi, josta pakkaus on tehty, on ohuempi ja halvempi.

Kiinnitä huomiota myös tarraan, jossa on koko ja tuotenumero. Jos se on vino, on sanojen virheitä, todennäköisesti, sinulla on väärennös.

Kohde- ja eränumerot

Monet tunnetut tuotemerkit luovat ainutlaatuisia tuotteita tuotteisiin, jotka eivät toistu muista tuotteista. Tavaroiden kolmiulotteisiin tarroihin on myös merkitty eränumero. Sen on vastattava samaa numeroa ruutuun ja etikettiin.

Tässä on esimerkki numeron etiketissä. Ensimmäisillä valokuvilla Avito, toisella – Reebokin virallisella verkkosivustolla. Tunnisteiden ja tavaroiden kuvauksessa olevat numerot ovat samat (BD2659), mikä tarkoittaa, että lenkkarit ovat todellisia.

värit

Väärennöksillä on usein epätavallisia värejä ja tulosteita, joita ei ole koskaan tuottanut todellinen brändi. Täällä esimerkiksi Adidas Neo VL tuomioistuin AliExpressilla. Valkoiset lenkkarit, joilla on värilliset raidat, eivät ole brändin virallisilla sivuilla.

Lisäksi AliExpressissa on harmaat lenkkarit, joissa on valkoisia raitoja, kun taas Adidaksen virallisilla verkkosivuilla harmaat lenkkarit harmaat harmaat.

Siksi, jos lenkkarit hämmästyttivät sinut värillään tai kuvioinnilla, muista tarkistaa, onko tällainen malli tuotettu. Voit etsiä Internetiä tai ottaa kuvia lenkkareista ja heittää ryhmä sosiaaliseen verkostoon, joka on omistettu brändin tuotteille.

Harvinaisten tennisteknisten mittojen verkko

Tuotemalleja on tuotettu rajoitetusti. Jos missä tahansa verkkokaupassa näet kaikkien kokoisten, mukaan lukien välietujen, todennäköisyyden olevan väärennettyjä lenkkareita.

Materiaalit ja ominaisuudet

Seuraavassa on muutamia tarkastettavia kohteita:

1. Tikkaus. Joidenkin väärennetyt lenkkarit, linja voi olla epätasaista tai jopa kaatua reunalta.

2. Materiaalit. Tarkista, vastaavatko materiaalit valmistajan verkkosivuilla. Esimerkiksi, jos yläosien kuvaus on tehty luonnollisesta mokkanahasta tai pehmeästä nahasta ja ne, joita pidät kädessäsi, materiaalit ovat selvästi keinotekoisia, kannattaa harkita. Kiinnitä huomiota myös nurkkiin: väärennösten valmistajat haluavat sileästi kiinnittää kulmia materiaalien säästämiseksi.

3. Tiedot. Tarkista, ovatko logot paikallaan, ne eivät ole vinossa. Täällä esimerkiksi naisten tennarit AliExpressillä peilikirjalla Cloudfoam pohjalla. Lisäksi niillä on myös kummallinen väritys, kuten edellä käsiteltiin.

4. haju. Koska väärennetyt lenkkarit ovat usein tehty erittäin korkealaatuisista materiaaleista, terävä tuoksu voi olla hyvä merkki väärennöksestä.

5. Valmistusvuosi kielellä. Väärennetyt lenkkarit ovat usein väärä julkaisuvuosi. Esimerkiksi tarra kertoo, että lenkkarit julkaistiin vuonna 2008, mutta itse asiassa yritys kehitti niitä vain vuonna 2010.

hinta

Jos todelliset tennarit maksoivat noin 13 tuhatta ruplaa, ja teitä tarjotaan ostamaan ne kolmesta tuhannesta, kannattaa olla varoitus. Joskus verkkosivuilla he löytävät todellisen hinnan, joka oletettavasti tarjoaa erinomaisen alennuksen. Mutta jopa myynnissä, hinta ei voi olla niin erilainen. Joten ennen kuin ostat, tarkista huolellisesti kaikki edellä mainitut kohteet.


Se on kaikki. Jos olet koskaan ostanut väärennettyjä lenkkareita, jakaa kommenttien kokemus: kuinka he eroavat todellisista ja miten olet aiemmin huomannut, että tämä on väärennös.

Loading...