Miten löytää ystäviä milloin tahansa

Yksinkertaiset vinkit, joiden avulla voit saada ystäviä

 1. Pysy aina itseäsi. Joten et petä ketään, kun tapaat heitä, eivätkä petä, kun he tulevat tuntemaan sinut paremmin.
 2. Mieti, mitä arvostat ihmisistä eniten ja kenen kanssa olet helpompi kommunikoida. Pidä tämä mielessä, kun etsit uusia ystäviä.
 3. Älä kärsikään, älä tuomitse uusia ihmisiä huhuilla tai ensivaikutelmilla. Opi henkilö paremmin, tee sitten johtopäätöksiä.
 4. Ystävyys on molempia osapuolia hyödyttävä suhde. Tarjoa apua, kun näet, että henkilö tarvitsee sitä. Jos tämä on todellinen ystävä, voit luottaa siihen, että avustasi vastataan.
 5. Pidä yhteyttä uusiin ystäviin: kommunikoida Internetissä, neuvotella uusia kokouksia ja yrittää monipuolistaa yhteistä vapaa-aikaa. Mutta älä ole liian pitkään. Jos henkilö ei ota huomioon sinua, älä tunkeudu.
 6. Älä välitä, jos uudet ystävät menettävät kiinnostuksensa sinuun. Ehkäpä ette tavannut ihmisiä, joita tarvitset, tai tehnyt virheitä. Analysoi kokemus ja katsele.

Miten löytää ystäviä verkossa

Internetin leviämisen myötä monet meistä alkoivat viettää enemmän aikaa näytön takana ja vähemmän kommunikoida elää. Tämä on tosiasia. Mutta ei kaikki niin yksiselitteisesti. Verkko on vain työkalu, ja kaikki käyttävät sitä omalla tavallaan.

Internetiä voidaan pitää turvapaikaksi todellisesta maailmasta ja voimakas sosiaalistumiskeino. Paikat ja palvelut, joista keskustellaan myöhemmin, tuovat joka päivä suuren määrän ihmisiä. Tänään voit aloittaa ystävyyden siellä.

Etsi ystäviä verkkoyhteisöissä

Verkkofoorumeilla keskustella lähetit, kuten WhatsApp ja sähke, julkinen sivut ja ryhmät Facebook, “VKontakte”, “Luokkatoverit” ja muut sosiaaliset verkostot – kaikki alueet tehokkaan etsimään uusia tuttavuuksia.

Sinun tarvitsee vain valita oikea yhteisö, jossa ihmiset voivat olla sinulle mielenkiintoisia ja pyydä heitä perehtymään hellästi. Mikään ei ole monimutkaista.

Jos asut pienessä kaupungissa, etsi yhteisö, jossa on maantieteellinen merkitys. Suuret sosiaaliset verkostot lähes jokaisessa kunnassa on paikallisia bändejä kuten “tyypillisiä Bryansk” tai “Overheard vuonna Chernigov”, jossa voit keskustella c maanmiehensä. Tällaisen ryhmän löytämiseksi riittää syöttää ratkaisun nimi palveluhakuun.

Kun löydät yhteisön, katso kuvaus, lue muiden käyttäjien tietueet. Joten tiedät, miten täällä tapahtuva dating tapahtuu. Useammin osallistujat julkaisevat välittömästi lyhyitä tietoja itsestään ehdotuksella tutustua. VKontakteissa yleensä nämä tiedot lähetetään järjestelmänvalvojille ja ne sijoitetaan jo muille ryhmän osanottajille lähettäjän puolesta. Voit vastata johonkin näistä julkaisuista tai jättää omasi.

Miten löytää ystäviä VC: ssä Miten löytää ystäviä verkossa

Jos olet suuresta kaupungista, niin on järkevää etsiä kiinnostuneita yhteisöjä viittaamatta ratkaisuun. Se voi olla chat-huone elokuvateatterille, julkinen kalastus tai kehonrakennuksen foorumi. Valitse lähimmäesi.

Pääasia on, että kaupunki on hyvä, ja yhteisö on suosittu. Sitten hänen yleisöstään varmasti tulee olemaan “naapureitasi”.

Kiinnostuksen kohteena olevissa yhteisöissä niin kutsutut kokoukset ovat suosittuja – suurtapahtumien osanottajien ja yhteisten harrastusten osanottajia. Tällaisia ​​tapahtumia järjestävät osanottajat itse tai hallinto. Esimerkiksi voimme mainita LiveLib-käyttäjien, sosiaalisen foorumin, kirjan ystäville. Mutta ennen kuin menet tällaiseen tapahtumaan, todista itsesi tuomioistuimessa. Osallistu keskusteluihin, tee julkaisujasi – anna heidän huomata ja ottaa heidän.

Jotkin sidosryhmät ovat erikoisjaksot dating. Esimerkiksi humoristisen sivuston Pikabu-sivustolla on suosittu haara “Dating League”. Eri kaupunkien ja maiden osallistujat kertovat itsestään ja tarjoavat tavata offline-tilassa. Vapaa rekisteröinnin jälkeen voit kirjoittaa kiinnostuneelle henkilölle tai julkaista kyselylomakkeen.

Miten löytää ystäviä Pikabu

Etsi ystäviä treffipalvelujen avulla

Verkko on täynnä nimenomaan dating-palveluja. Useimmiten heidän avustuksellaan he etsivät kumppaneita sukupuoleen tai romanttisiin suhteisiin, mutta mikään ei estä sinua etsimästä ystäviä tällä tavoin.

Samassa Tinderissä, maailman suurimmassa online dating -palvelussa, voit helposti löytää ihmisen ystävälliseen viestintään. Ilmoittautumisen jälkeen kerro selvästi omassa profiilissasi, että olet etsimässä yritystä vain menemään elokuvateatteriin, näyttelyyn, konserttiin tai muuhun tapahtumaan, joka vaikuttaa sopivalta. Se on hyvä maaperä saada ystäviä.

Sovellus muodostaa yhteyden Facebook-tiliisi ja näyttää käyttäjiesi profiilit, jotka ovat lähellä sinua ja jotka ovat kiinnostuksesi kannalta tärkeitä. Voit anonyymisti merkitä niitä, jotka pidit. Sama tehdään hakemuksessasi. Jos valinta vastaa, sovellus ilmoittaa molemmista ja voit aloittaa kirjeenvaihdon.

Myös palveluita, jotka on teroitettu vain löytää ystäviä. Ne eivät ole niin suosittuja, vaan täysin sopusoinnussa tavoitteesi kanssa. Näistä hankkeista – foorumi löytää matkustajien TourBar ja ystävällinen verkkopalvelu MyFriends.

Etsi ystäviä online-peleissä

Jos et ole koskaan pelannut moninpelejä, niin et voi epäillä kuinka vahvoja sosiaalisia siteitä he luovat pelaajien välillä. Virtuaalielämässä he löytävät paitsi todellisia ystäviä, mutta myös tulevia aviomiehiä ja vaimoja.

Pelit kuten Destiny, Overwatch ja World of Warcraft luo tilanteita, joissa sinun on vuorovaikutuksessa vieraiden kanssa. Voit yhdistää voimia muiden toimijoiden kanssa yhteisiin tavoitteisiin ja kokea yhteisiä seikkailuja. Tällaisissa tilanteissa on helppo päästä lähelle ja löytää yhteisiä aiheita keskustelulle. Jos haluat, voit jatkaa kommunikointia reaalimaailmassa.

Miten löytää ystäviä online-peleissä

Jos olet verkossa, älä unohda verkon etikettiä

 1. Puhdista Internet-profiili. Poista viestejä ja kuvia, joiden vuoksi saatat näyttää pahemalta kuin se todellisuudessa on.
 2. Julkaise profiilisi tuleville ystäville, kuvaile tarkasti ominaisuuksiasi, tuntemista ja etuja.
 3. Yritä kirjoittaa pätevästi, käyttää välimerkkejä.
 4. Älä käytä hymiöitä, huutomerkkejä ja isoja kirjaimia.
 5. Tarvittaessa älä katkaise viestiä useisiin osiin. Lopeta ajatus ja lähetä, jotta älä ärsytä keskustelukumppania ilmoitusten virralla.
 6. Vältä pieniä huomautuksia, kuten “Hei, miten olet?”.
 7. Älä vannon.
 8. Älä sekoita sitä.
 9. Älkää kiistelkö vihjeitä, kunnioita keskustelukumppanin näkökulmaa.
 10. Ole kohtelias.

Jos viestisi virtuaalimaailmasta menee todelliseen (ja juuri tämä on mitä haluat, eikö?), Voit varmasti löytää joitakin vinkkejä seuraavasta kohdasta.

Etsi ystäviä offline-tilassa

Jos olet vanha mies ja älä pidä kaikista näistä virtuaalisista asioista, löydät aina mielenkiintoisia ihmisiä reaalimaailmasta.

Etsi ystäviä koulussa tai työpaikalla

Koulut, yliopistot ja toimistot ovat paikkoja, joissa uusia tuttavuuksia alkaa yleensä. Mutta kun luet tätä artikkelia, se tarkoittaa, että tässä tapauksessa tämä vaihtoehto ei toiminut.

Jos joukkueessa on ihmisiä, joiden kanssa et ole halunnut ystävystyä, mutta kukaan ei ota aloitteita, ota se omiin käsiinsä. Keskustele johtajalle yhteistoiminnasta, kuten vaelluksesta rangaistuksen vastaisen työn jälkeen. Voit yksinkertaisesti tarjota näitä vaihtoehtoja suoraan kollegoillesi. Epävirallinen ympäristö luo edellytykset ystävällisille suhteille.

Jos opiskelet tai työskennellä etänä tai tiimissä ei ole ihmisiä lähellä henkeä, säilyy radikaali tapa – muuttaa työpaikkaa tai opiskella. Mutta ennen ratkaisevaa toimintaa, kokeile seuraavia vaihtoehtoja.

Etsi kavereita paikallisosissa ja kiinnostusseuroissa

Toinen isoisäsi tapa löytää ystäviä on ilmoittautua urheiluosastoon. On toivottavaa valita joukkuepeli, kuten jalkapallo, jääkiekko tai käsipallo. Vaihtoehtoisesti voit ajatella tanssia.

Jos et pidä aktiivisesta urheilusta, yritä löytää klubi kiinnostuksestasi. Se voi olla laitos, jossa he pelaavat pöytäpelejä tai keskustelevat kirjallisuudesta. Valitse omien etujen perusteella: tämä auttaa sinua löytämään samankaltaisia ​​ihmisiä. Tällaisten klubien osoitteet ovat yleensä Internetissä.

Viestintä elää, älä unohda tavoista

 1. Ennen kokousta, mieti, kuinka viettää aikaa mahdollisimman mielenkiintoisena. Tarjoa vaihtoehtoja uusille tuttavuille. Kysy, onko heillä mitään ehdotuksia.
 2. Älä myöhästy kokouksiin: kukaan ei halua odottaa.
 3. Älä loukkaa henkilön henkilökohtaista tilaa.
 4. Ole avoin uusille paikoille, aktiviteeteille ja matkoille.
 5. Käytä psyykkisiä temppuja miellyttää keskustelukumppania.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua löytämään uusia ystäviä. Olemme iloisia, jos jaat kokemuksesi.

Lue myös

 1. Kuinka pitää ystävyys etäisyydestä →
 2. Miten lopettaa ujo kaikista ja kaikesta: 10 tehokasta menetelmää →
 3. Kuinka tutustua tyttöön: 16 työneuvostoa →
 4. Miten tavata kaveri: 10 luotettava vinkkejä eri tyttöjen →
 5. 13 vinkkejä yksinäisyyden nauttimiseen →