10 bedste gratis antivirusser

Køb af dyre licenser til komplekse anti-virus pakker er helt berettiget til virksomhedernes brugere. Men der er ingen mening om at bruge penge på et hjem antivirus. Gratis versioner af populære antivirusprodukter er helt i stand til at beskytte din pc.

1. AVG AntiVirus Free

Et populært gratis antivirus med en enkel grænseflade. Forbruger meget beskedne systemressourcer. I dette antivirus er der et kontrolpanel AVG Zen til at styre alle dine enheder med AVG installeret, et værktøj til sikker fjernelse af fortrolige filer, et web reputation system og en tracking blocker.

fordele: simpel grænseflade, god antivirus scanner.

ulemper: dårlig beskyttelse mod phishing.

Download AVG AntiVirus Free til Windows →

Download AVG AntiVirus Free til macOS →

2. Avira Free Security Suite

Et meget populært antivirus, sidste år blev meget værdsat fra laboratoriet i SE Labs. Ud over anti-virusbeskyttelse understøtter det Cloud Cloud-skanningsklart Cloud.

fordele: en god antivirus scanner, tilgængeligheden af ​​en firewall og beskyttelse mod phishing, yderligere funktioner som en adgangskodeadministrator og en VPN-klient.

ulemper: ubelejligt interface, indførelsen af ​​yderligere produkter som et værktøj til at sammenligne priser i onlinebutikker.

Download Avira Free Security Suite til Windows →

Download Avira Gratis Antivirus til MacOS →

3. Bitdefender Antivirus Free Edition

Dette er en gratis version af den kendte antivirus Bitdefender. Antivirus vandt “Best Product of 2017” ifølge AV-Comparatives.

fordele: en af ​​de bedste indikatorer for påvisning og neutralisering af ondsindet software, beskyttelse mod phishing, en simpel grænseflade, en beskeden ressourceudnyttelse.

ulemper: Anti-virus scanningsindstillingerne afkortes i sammenligning med de betalte løsninger af Bitdefender.

Download Bitdefender Antivirus Free Edition til Windows →

4. Comodo Internet Security

Antivirus fra firmaet Comodo – dette er en rigtig kombination, hvor der ud over antivirusbeskyttelse er en firewall og en anti-rootkit og en sky scanner og en sandkasse. Det er muligt at aktivere “spiltilstand”, hvor antivirusbeskeder er deaktiveret.

fordele: alsidighed, rigelige muligheder (gratis antivirus Comodo indeholder de samme funktioner som de modtagne modparter fra andre udviklere).

ulemper: overdreven paranoid firewall, pålæggelse af produkter som Comodo GeekBuddy og Comodo Dragon Web Browser.

Download Comodo Internet Security for Windows →

Download Comodo Antivirus til macOS →

Download Comodo Antivirus til Linux →

5. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus bruges allerede af 400 millioner brugere. Dette antivirusprogram er udstyret med en adgangskodeadministrator og browserudvidelser. Tilgængelig i Avast Free Antivirus og “game mode”, hvor anti-virus anmeldelse er minimeret, så brugeren ikke distraheres. Blandt andet kan Avast Free Antivirus oprette bootable diske og vurdere sårbarheden af ​​Wi-Fi-netværk.

fordele: fremragende funktionalitet til et gratis produkt, indbygget “sandkasse”, avanceret skyskanning, beskyttelse mod rootkits og phishing.

ulemper: periodisk irriterende tilbud om at købe en betalt version.

Download Avast Gratis Antivirus til Windows →

Download Avast Gratis Antivirus til MacOS →

6. Kaspersky Free

En gratis version af det russiske antivirus, som altid har høje positioner i alle slags ratings. Selv om dette er en fjernet produkt, er der alt for komfortabel brug af hjemmet.

fordele: kraftig antivirus scanner og netværksbeskyttelse, simpel grænseflade, fremragende beskyttelse mod phishing.

ulemper: ret langsom scanning, har den vedhæftede gratis version af Kaspersky Secure Connection VPN trafikbegrænsninger.

Download Kaspersky Free til Windows →

7. Panda Free Antivirus

I Panda Free Antivirus kan du oprette en bootbar disk, hvorfra du kan starte systemet, hvis det er beskadiget af en virus. Hvis du ikke vil have antivirusprogrammet til at minde dig, kan du tænde for “spiltilstand”.

fordele: værktøj USB-beskyttelse, brugerdefineret scanning, oprettelse af boot disks, scheduler.

ulemper: langsommelighed og stort forbrug af ressourcer.

Download Panda Free Antivirus til Windows →

8. 360 Total Sikkerhed

Gratis antivirus fra kinesiske udviklere. Inkluderer så mange som tre antivirusmotorer: fra Bitdefender, Avira og eget, Qihoo. Ud over antivirusscanneren indeholder et værktøj til kontrol af Wi-Fi-netværk og “sandkasse”.

fordele: tilpasses beskyttelsesfunktioner.

ulemper: mange funktioner af tvivlsomt hjælp som “optimering” og “rengøring”.

Download 360 Total sikkerhed til Windows →

Download 360 Total sikkerhed for macOS →

9. Sophos Home

Sophos består af to dele: et kontrolpanel, implementeret som en webapplikation, og en klient, der udfører realtidsscanning. Anti-Virus beskytter mod både normal malware og krypteringssystemer. Derudover indeholder pakken forældrekontrol og fjernbetjening af dine enheder via webgrænsefladen.

fordele: god beskyttelse mod phishing, forældrekontrol og site filtrering.

ulemper: en meget mærkelig måde at styre antivirus via en webapplikation på.

Download Sophos Home for Windows →

Download Sophos Home for macOS →

10. Windows Defender

Er det værd at installere tredjepartsløsninger, hvis der er Microsoft Security Essentials? Dette er standard antivirus inkluderet i Windows 10. Hvis du bruger tidligere versioner af Windows, kan du downloade Security Essentials separat.

fordele: giver en ganske god beskyttelse uden at påvirke systemets funktion.

ulemper: dårlig funktionalitet.

Download “Windows Defender” →


Som du kan se, er gratis antivirusser nok, og hver bruger kan vælge mellem dem mere egnede. Hvis du foretrækker dokumenterede og populære løsninger, skal du installere AVG eller Avast Free Antivirus. Hvis du stoler på flere produkter fra store leverandører, er dit valg Kaspersky Free eller Bitdefender Antivirus Free Edition. De fans af komplekse pakker som Avira Free Security Suite, 360 Total Security, Comodo Internet Security og Sophos Home.

Hvis du bruger et andet gratis antivirus og tror, ​​at det er bedre end disse, kan du dele det i kommentarerne.