5 καλύτερες δωρεάν συσκευές αναπαραγωγής βίντεο για macOS

Πολλοί άνθρωποι αρέσουν να παρακολουθούν περιοδικά και ταινίες στον υπολογιστή, αλλά αυτό απαιτεί έναν καλό παίκτη. Όπως για να υποστηρίξει όλες τις μορφές αρχείων, είχε μια απλή διεπαφή, περισσότερες ρυθμίσεις και ήταν δωρεάν. Από όλους τους φορείς αναπαραγωγής πολυμέσων που πληρούν αυτά τα κριτήρια, υπάρχουν πέντε πιο αξιόλογες.

1. VLC

VLC

Το VLC – για μεγάλο χρονικό διάστημα παραμένει το πιο δημοφιλές σε macOS και άλλες πλατφόρμες μέσων, το οποίο έχει μια άξιζε φήμη μεταξύ των χρηστών. Αναπαράγει βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή και διαθέτει τεράστιες δυνατότητες λόγω των plug-ins.

Η υποστήριξη για τους υπότιτλους, η ρυθμιζόμενη ταχύτητα αναπαραγωγής, η απλότητα και ο μη ρεαλιστικός αριθμός ρυθμίσεων την καθιστούν ιδανικό παίκτη, ο οποίος είναι ωραίο και βολικό στη χρήση.

Κατεβάστε VLC →

2. 5KPlayer

5KPlayer

Το 5KPlayer υποστηρίζει όλες τις υπάρχουσες μορφές βίντεο και έχει συνοπτική διασύνδεση. Ο παίκτης εκτελεί τις συνήθεις λειτουργίες, αλλά έχει και στο οπλοστάσιό του ένα ζευγάρι αποκλειστικά.

Με το 5KPlayer μπορείτε να παρακολουθήσετε και να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το Vevo και άλλες υπηρεσίες. Επιπλέον, ο παίκτης σας επιτρέπει να μεταδίδετε ή να αναπαράγετε περιεχόμενο μέσω του AirPlay.

Κατεβάστε το 5KPlayer →

3. Mpv

Mpv

Ένας άλλος μεγάλος παίκτης cross-platform με ανοικτή πηγή. Παρά την εξωτερική απλότητα, δεν είναι κατώτερη από τη λειτουργικότητα του VLC. Η συσκευή αναπαραγωγής υποστηρίζει την επιτάχυνση υλικού με κάρτα βίντεο, παίρνει αυτόματα τους υπότιτλους και τα ηχητικά κομμάτια, επιτρέποντάς τους να αλλάζουν εύκολα.

Λήψη mpv →

4. Plex

Plex

Το Plex μπορεί να παίξει βίντεο, αλλά δεν είναι αρκετά ένας παίκτης. Πριν μας είναι ένας ολοκληρωμένος διακομιστής πολυμέσων που θα είναι χρήσιμος σε όσους προτιμούν να απολαμβάνουν ταινίες και περιοδικά σε μια μεγάλη τηλεοπτική οθόνη ή κινητά gadget όπως το iPhone και το iPad.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Plex είναι η ευρεία του υποστήριξη. Ο διακομιστής πολυμέσων λειτουργεί με smartphones, tablet, αποκωδικοποιητές, κονσόλες παιχνιδιών και πολλές άλλες συσκευές.

Κάντε λήψη του Plex →

5. QuickTime Player

QuickTime Player

Αυτή η λίστα δεν θα ολοκληρωθεί χωρίς το QuickTime. Ο τυποποιημένος παίκτης δεν μπορεί να καυχηθεί με τόσο μεγάλο αριθμό υποστηριζόμενων μορφών, αλλά για τους περισσότερους χρήστες δεν είναι απαραίτητο.

Το QuickTime είναι καλό επειδή έχει ήδη συμπεριληφθεί στο macOS, επομένως δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε εφαρμογές ή προσθήκες τρίτων για να δείτε το βίντεο. Μην το ξεχάσετε!

Και ποιος παίκτης για το Mac νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος; Πείτε μας στα σχόλια!