5 Bedste Mail-applikationer på Mac

1. Spark

Bedste e-mail-klienter til Mac: Gnist

  • pris: gratis.
  • Service support: iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo !, IMAP.
  • Integration: Dropbox, Google Drive, OneDrive, Pocket, Evernote, OneNote.
  • Mobil version: IOS, Apple Watch.

Ærligt populær mailklient, som begyndte med iOS-versionen. Spark opfylder alle moderne trends: minimalistisk design, forenklet interface, automatisering af rutinemæssige handlinger, support til Touch Bar. Programmet sparer dig tid, uafhængigt sortering af mail, giver dig mulighed for at konfigurere hurtige handlinger og har integration med alle populære tjenester. Takket være tilgængeligheden af ​​versioner til iPhone og iPad, er e-mailen synkroniseret og er tilgængelig med det samme på alle dine enheder.

Website of Spark →

2. Luftpost

De bedste e-mail-klienter til Mac: Airmail

Postklienten med en rig historie, der konstant udvikler sig og samlet en hel hær af beundrere. Airmail prale af rig funktionalitet og finjusterende muligheder. Med hensyn til antallet af understøttede tjenester og integration med tredjepartstjenester er det ikke mindre end Spark. Interaktion med meddelelser er implementeret på et højt niveau: Du kan sætte dem af og gøre dem til kalenderbegivenheder eller opgaver. En kraftfuld mobilversion fungerer på iPhone, iPad og understøtter også Apple Watch.

Airmail site →

3. Polymail

Mail-klient til Mac Polymail

En repræsentant for ambitiøse nyankomne, hvilket er overraskende flot design og eksklusive funktioner. Polymail kan gøre alt det samme som konkurrenterne, og har også et par esser i ærmet. Vigtigste træk ved ansøgningen – fanen Aktivitet Feed, track levering og åbning af breve, samt underrette om download af vedhæftede filer og andre aktiviteter, som er meget praktisk, når man arbejder med kolleger.

I Polymail er der et præmieabonnement, der åbner yderligere funktioner som forsinket afsendelse af breve, hurtige skabeloner og det nævnte aktivitetsfeed.

Polymail Website →

4. Canary Mail

Mail-klient til Mac Canary Mail

En anden nykommer med store ambitioner, som er et koncept, der ligner den canoniske postkasse og udseendet – luftpost. Arbejde i kanariske post er organiseret gennem universelle indbakke, tilpassede gestus og smarte filtre. Meddelelser kan udskydes, spor status for deres læsning. Der er en praktisk vedhæftningsbrowser og endda en hurtig indsættelse af en hypho med Giphy.

Website of Canary Mail →

5. Mail

Mail-klient til Mac Mail

Og selvfølgelig skal du ikke glemme den indbyggede e-mail-klient, som Apple har leveret med macOS. Mail, men uden hipster design og chips, opfylder stadig fuldt ud kravene til den gennemsnitlige bruger. Standardklienten har også brugerdefinerede gester, filtre og smarte mapper. Og Mail kan prale af funktionen at sortere bogstaver ved regler og lokal opbevaring af data.

Dit valg

Og hvilken ansøgning bruger du til at arbejde med mail? Stem på din favoritklient og fortæl i kommentarerne, hvorfor du valgte det!

Loading...