5 μυστικά του QuickTime Player, τα οποία όλοι πρέπει να γνωρίζουν

1. Αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής

snimok-ekrana-2016-10-12-ν-17-37-44

Μερικές φορές υπάρχει ανάγκη αύξησης ή μείωσης της ταχύτητας αναπαραγωγής βίντεο. Οι τελευταίες εκδόσεις του QuickTime της Apple αφαίρεσε την δυνατότητα για την ομαλή ελέγχου ταχύτητας, έτσι και τώρα το βίντεο μπορεί μόνο να επιταχύνει. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το κουμπί προς τα εμπρός ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Option. Την επόμενη φορά, ενώ παρακολουθείτε μια βαρετή διάλεξη ή shtudirovaniya επόμενο βίντεο φροντιστήριο κιθάρα θα ξέρετε πώς να εξοικονομήσετε χρόνο.

2. Βασική επεξεργασία

snimok-ekrana-2016-10-12-ν-17-56-22

Ναι, το QuickTime μπορεί να το κάνει! Για είσοδο στη λειτουργία επεξεργασίας, ενώ βλέπουν τα πλήκτρα πατήστε Command + Ε Εμείς διαθέσιμο κύλινδρο διαχωρισμού για τα μεμονωμένα κλιπ (Command + Y), περιστροφή βίντεο (Shift + Command + R / L), η απομάκρυνση των επιμέρους θραυσμάτων (Διαγραφή) ή την προσθήκη νέων . Με λίγα λόγια, η εφαρμογή των βασικών πράξεων, για τις οποίες δεν έχει νόημα να τρέξει iMovie ή Final Cut Pro.

3. Ακριβής επανατύλιξη

snimok-ekrana-2016-10-12-ν-18-16-19

Το QuickTime σάς επιτρέπει να ανεβάζετε βίντεο με διάφορους τρόπους. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κάνετε κλικ στην επιθυμητή θέση στη γραμμή προόδου ή να σύρετε τον δείκτη θέσης με το ποντίκι. Για να επιστρέψετε ανά πλαίσιο, χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους στο πληκτρολόγιο. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε ξανά το βίντεο με την επιλογή ταχύτητας κρατώντας το πλήκτρο Option ενώ πιέζετε το κουμπί επανάταξης. Στην περίπτωση αυτή το βήμα αλλαγής ταχύτητας δεν θα × 2, 5 ×, 10 ×, 30 ×, 60 ×, και 0,1 ×.

4. Αντίστροφη αναπαραγωγή βίντεο

snimok-ekrana-2016-10-12-ν-18-40-53

Ένα άλλο είδος επαναφοράς. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή βίντεο στην αντίθετη κατεύθυνση πιέζοντας Command + ←. Μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια την ταχύτητα πιέζοντας το κουμπί επανάταξης ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Option. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να μεταβείτε στην αρχή και στο τέλος του βίντεο χρησιμοποιώντας τις συντομεύσεις Option + ← και Option + →.

5. Πλωτή συσκευή αναπαραγωγής παραθύρων

snimok-ekrana-2016-10-12-ν-18-39-21

Πολλοί άνθρωποι, που εργάζονται σε έναν υπολογιστή, κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ειδικά αν η εργασία είναι απλή και δεν απαιτεί συγκέντρωση. Για να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα κάποια νωτιαίου κωμική σειρά και surfing στο Safari ή να αποκαταστήσει την τάξη στο ταχυδρομείο, θα πρέπει να καθορίσει το παράθυρο QuickTime πάνω από το άλλο, επιλέγοντας το κατάλληλο στοιχείο από το μενού «Προβολή».