Gnist til Mac – gratis e-mail-klient, som er rart at bruge

Hvis du allerede bruger Spark på iOS, vil indstillingen af ​​skrivebordsklienten tage et par sekunder. Applikationen henter data fra dit Apple ID, og ​​alt du skal gøre for at komme i gang er at indtaste et kodeord fra et af dine e-mail-konti. Herefter synkroniserer Spark alle indstillingerne og nedbryder posten på hylderne.

Gnist til Mac

Ordre i det indkommende styres af en intelligent algoritme, som er et centralt element i Spark og giver dig mulighed for ikke at spilde tid på mailinger og spam. I Smart Indbakke grupperes breve i flere kategorier (Personlig, Distribution, Notifikationer, Hæftet), og de sidste tre meddelelser vises i hver. På grund af dette er båndet ikke rodet og kun et blik er nok til at forstå den aktuelle situation. Tilhængere af den klassiske Indbakke mappe behøver simpelthen at skifte til den tilsvarende sektion: der vises alle bogstaver på datoen for modtagelsen.

Gnist til Mac: En intelligent algoritme

Der er flere måder at interagere med meddelelser. Efter visning fra Smart Inbox læses de automatisk og flyttes til bunden af ​​skærmen, hvilket gør plads til andre meddelelser. De velkendte swipe-bevægelser giver dig mulighed for at konfigurere fire udvalgte handlinger, for resten er der knapper på panelet og en højreklikkontekstmenu. Alle de sædvanlige funktioner er tilgængelige, herunder den allerede næsten obligatoriske “forsinkelse”. For hende er der for øvrigt fleksible indstillinger og meddelelser.

Gnist til Mac: hurtig reaktion

Som i mobilversionen kan desktop Spark også skifte signaturer, sende invitationer til møder og svare på samtalepartnere med hurtige svar, som er noget som emoji. Der er aliaser, mapper og genvejstaster, og på en gang flere layouter afhængigt af dine vaner.

Af de andre styrker i ansøgningen fortjener en særskilt ros en omfattende liste over tredjepartstjenester integreret med Spark, samt et stort antal indstillinger, der giver dig mulighed for at angive, hvordan og hvad der vil blive vist og arbejde i grænsefladen.

Gnist til Mac: Indstillinger

Af minuserne kan tilskrives bortset fra manglen på brugerdefinerede filtre. Dette er det eneste, jeg virkelig savnede i ansøgningen om en uges beta-test. Hvis du har mange konti og forskellige abonnementer, som hver har separate regler konfigureret, bliver det lidt ubelejligt. Dette er dog kun den første version. Mest sandsynligt vises denne funktion i fremtidige opdateringer.

Uanset hvad det var, forlader ansøgningen et usædvanligt positivt indtryk, ligesom alle Readdle-produkter. Det ser godt ud, fungerer godt og gør et fremragende par til sin mobile ledsager.

Spark for Mac understøtter iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo og andre e-mail-tjenester. Ansøgningen er helt gratis og tilgængelig til MacOS 10.11 og senere.