Spark for Mac – besplatan klijent e-pošte, što je lijepo koristiti

Ako već upotrebljavate Spark na iOS-u, postavka klijenta na računalu trajat će nekoliko sekundi. Aplikacija preuzima podatke iz vašeg Apple ID-a i sve što trebate učiniti da biste započeli je unos lozinke s jednog računa e-pošte. Nakon toga, Spark sinkronizira sve postavke i razgrađuje poštu na policama.

Spark za Mac

Narudžba dolaznog poziva usmjerena je inteligentnim algoritmom, što je ključna značajka Spark i omogućuje vam da ne gubite vrijeme na poštom i na bilo kakav spam. U Smart ulaznom spremniku, slova su grupirana u nekoliko kategorija (Osobno, Distribucija, Obavijesti, Stapled), a zadnje tri poruke prikazuju se u svakoj. Zbog toga traka nije pretrpan i samo jedan pogled je dovoljan za razumijevanje trenutnog stanja poslova. Pristaše klasične mape Inbox jednostavno će se prebaciti na odgovarajući odjeljak: tamo se sva slova prikazuju do datuma primitka.

Spark za Mac: inteligentni algoritam

Postoji nekoliko načina interakcije s porukama. Nakon pregleda iz Smart Inboxa automatski se čitaju i premještaju na dno zaslona, ​​stvarajući mjesta za druge poruke. Poznate geste za pokretanje prstiju omogućuju vam konfiguriranje četiri odabrane radnje, za ostalo postoje gumbi na ploči i kontekstni izbornik desnom tipkom miša. Dostupne su sve uobičajene funkcije, uključujući već gotovo obveznu “odgodu”. Za nju, usput, postoje fleksibilne postavke i obavijesti.

Spark za Mac: brzi odgovor

Kao iu mobilnoj inačici, desktop Spark također može prebacivati ​​potpise, poslati pozivnice na sastanke i odgovoriti na sugovornike s brzim odgovorima, koji su nešto poput emojija. Postoje zamjenski nazivi, mape i hotkeys, a istodobno nekoliko rasporeda ovisno o vašim navikama.

Od ostalih prednosti aplikacije, zasebna pohvala zaslužuje opsežan popis usluga trećih strana koji su integrirani sa Sparkom, kao i veliki broj postavki koji vam omogućuju da odredite kako i što će se prikazivati ​​i raditi u sučelju.

Spark za Mac: Postavke

Po minusa se može pripisati osim što nedostaje prilagođenih filtara. Ovo je jedina stvar koju sam stvarno propustio u aplikaciji za tjedan beta testiranja. Ako imate puno računa i različitih pretplata, od kojih svaka ima zasebna pravila konfigurirana, bit će malo nezgodno. Međutim, ovo je samo prva verzija. Najvjerojatnije će se ta funkcija prikazati u budućim ažuriranjima.

Bez obzira na to, aplikacija ostavlja izuzetno pozitivan dojam, kao i svi proizvodi tvrtke Readdle. Izgleda dobro, dobro radi i izvrsno odgovara svom mobilnom pratitelju.

Spark za Mac podržava iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo i ostale usluge e-pošte. Aplikacija je potpuno besplatna i dostupna za MacOS 10.11 i noviji.