Spark για Mac – δωρεάν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είναι ωραίο να το χρησιμοποιήσετε

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Spark στο iOS, τότε η ρύθμιση του υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή συλλέγει δεδομένα από το αναγνωριστικό σας Apple και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να ξεκινήσετε είναι να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης από έναν από τους λογαριασμούς email σας. Μετά από αυτό, ο Spark συγχρονίζει όλες τις ρυθμίσεις και αποσυνθέτει το ταχυδρομείο στα ράφια.

Spark για Mac

Σειρά των εισερχόμενων που προκαλείται από τη χρήση έξυπνων αλγόριθμο, ο οποίος αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του Spark και σας επιτρέπει να μην περνούν το χρόνο τους αλληλογραφίας και κάθε spam. Τα μηνύματα Smart Εισερχόμενα ομαδοποιούνται σε διάφορες κατηγορίες ( «Προσωπικά», «Νέα», «εγρήγορση», «κατοχύρωση»), και κάθε εμφανίζεται τους τελευταίους τρεις θέσεις. Λόγω αυτού, η ταινία δεν είναι γεμάτη και μόνο μια ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει την τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων. Οι φίλοι των κλασικών φακέλων «Εισερχόμενα» θα είναι αρκετή για να μεταβείτε απλά στην κατάλληλη ενότητα: υπάρχουν όλα τα γράμματα που εμφανίζονται κατά την ημερομηνία παραλαβής.

Spark for Mac: Ένας έξυπνος αλγόριθμος

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι αλληλεπίδρασης με τα μηνύματα. Μετά την προβολή από τα έξυπνα εισερχόμενα, διαβάζονται αυτόματα και μετακινούνται στο κάτω μέρος της οθόνης, κάνοντας χώρο για άλλα μηνύματα. Οι εξοικειωμένες χειρονομίες σάρωσης σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε τέσσερις επιλεγμένες ενέργειες, για τα υπόλοιπα υπάρχουν κουμπιά στον πίνακα και δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος. Όλες οι συνήθεις λειτουργίες είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης της ήδη σχεδόν υποχρεωτικής “Καθυστέρησης”. Για εκείνη, παρεμπιπτόντως, υπάρχουν ευέλικτες ρυθμίσεις και ειδοποιήσεις.

Spark για Mac: γρήγορη απόκριση

Όπως και με την έκδοση για κινητά, τραπέζι Spark είναι επίσης σε θέση να αλλάξει το σήμα, να στείλετε προσκλήσεις σε σύσκεψη και να απαντήσετε συνομιλητές με γρήγορες αντιδράσεις, που αντιπροσωπεύει κάτι σαν Emoji. Υπάρχουν ψευδώνυμα, φάκελοι και πλήκτρα πρόσβασης και ταυτόχρονα αρκετές διατάξεις ανάλογα με τις συνήθειες σας.

Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων της εφαρμογής αξίζει ειδικό έπαινο εκτεταμένη λίστα των υπηρεσιών τρίτων που έχουν ενοποιηθεί με το Spark, καθώς και έναν τεράστιο αριθμό των ρυθμίσεων που σας επιτρέπουν να καθορίσετε πώς και τι θα πρέπει να εμφανίζεται στο περιβάλλον και την εργασία.

Spark για Mac: Ρυθμίσεις

Με τα δευτερόλεπτα μπορεί να αποδοθεί εκτός από ότι η έλλειψη προσαρμοσμένων φίλτρων. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που χάσα πραγματικά στην εφαρμογή για μια εβδομάδα δοκιμών beta. Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς και διαφορετικές συνδρομές, κάθε μία από τις οποίες έχει διαμορφωθεί με ξεχωριστούς κανόνες, θα είναι λίγο ενοχλητικό. Ωστόσο, αυτή είναι μόνο η πρώτη έκδοση. Πιθανότατα, αυτή η λειτουργία θα εμφανιστεί σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Όποια και αν ήταν, η εφαρμογή αφήνει μια εξαιρετικά θετική εντύπωση, όπως όλα τα προϊόντα της Readdle. Φαίνεται καλά, λειτουργεί καλά και κάνει ένα εξαιρετικό ζευγάρι στον κινητό σύντροφό του.

Το Spark για Mac υποστηρίζει iCloud, Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo και άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμη για MacOS 10.11 και νεότερες εκδόσεις.