Hvad skal man gøre, hvis man spytter en skål

Ikke alle peberfrugter er de samme i skarphed, og følger klart opskrifterne uden at forkæle opvasken, det er ret svært. Før jeg tilføjer den angivne mængde peber, skærer jeg den og prøver den. I dette tilfælde skal du ikke stole på skarpheden af ​​peberens spids, som i stiklinger kan det være meget skarpere.

Tja, hvis peber ikke var skarp, men hvad nu hvis du ikke er pre-testet det på visuel, men han var frygtelig krydret fad og nu håbløst fejlbehæftet? Eller, for eksempel, du kommer til landet for elskere af krydret mad og fandt, at deres opfattelse af lille krydret er ikke de samme som Deres (og ofte præcis, hvad der sker).

Generelt hvad de skal gøre, hvis du virkelig ønsker at prøve en eksotisk ret, men det brænder til tårer, eller venter du på gæster og ikke ligefrem beregne sværhedsgraden af ​​færdigretter?

Metode nr. 1

Afhængigt af hvilken slags skål du perepercili kan du tilføje et af ingredienserne for at reducere sværhedsgraden. For eksempel, hvis det er suppe, så tilføj mere bouillon; hvis det er bønner eller tomatret, skal du tilføje flere ris.

Metode nr. 2

Mælk og mejeriprodukter er fremragende til at udbrænde ild i munden. Hvis du spiste noget meget krydret, må du ikke drikke det med vand eller øl. Den ideelle løsning er mælk. Yoghurt og creme creme, forresten, også ganske godt klare dette problem.

Metode nummer 3

Nogle mennesker sværger, at det hjælper skeen jordnøddesmør, så hvis du har mulighed for, kan du prøve at gribe jordnød, mandel eller sesam (tahini) pasta.

Metode nr. 4

Syre er en anden måde at fjerne skarphed på. Eddike, citron, lime – du kan bruge enhver syre, der ikke vil påvirke og ændre skålens smag.

Metode nr. 5

Sukker er også ret godt at klare med skarphed, især i kombination med syre. Hvis du lagde en varm tomatsauce eller en varm bønne i tomater, blandes en skje med sukker og bogstaveligt talt en dråbe eddike ikke klart.

Også jeg gerne dvæle separat på arbejde med chilipebre. Hvis han er brændende og du når der skæres snavsede hænder, og derefter glemte om det og rørte ved ansigtet eller øjnene, huden, vask det bedste mælk. Især øjnene! Når man arbejder med chilipebre er bedst at bære tynde handsker. Hvis de ikke gør det, så er det bedre at lægge hænderne på et lag af vegetabilsk olie, som ikke giver brændende æteriske olier forblive i dine hænder.

Som for smagskvalitet, jeg ved ikke, om jordnøddesmør fungerer, men de andre fire måder, jeg bruger ret ofte, så jeg kan sige, at det virker i 90% af tilfældene. De resterende 10% – det er en utrolig mængde af peber, som ingen syre, mælk eller sukker ikke kan korrigeres.