17 ilmaista sovellusta matkustajille, jotka työskentelevät ilman Internetiä

Internet-yhteys voi olla ongelma matkan aikana. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee viedä kanssasi miljoona paperikorttia tai piilotettua muistikirjaa, jolla on hyödyllisiä tietoja uudesta paikasta. Loppujen lopuksi voit ladata älypuhelimeesi yhden sovelluksista, joita sinun ei tarvitse etsiä Wi-Fi-verkosta tai käyttää rahaa verkossa verkkovierailun aikana.

Triposo

Oppaat 8000 kohteeseen sisältävät lyhyet tiedot maasta tai tietyltä kaupungista, kartat sekä hotellit, ravintolat, kaupat ja nähtävyydet. Jokainen näistä kohteista löytyy välittömästi kartalla ja näet kuinka pääset sinne.

Lisäksi sovelluksen avulla voit valita paikallinen kiertue tai viihde ja tilata sen itsellesi (tilauksen mukaan, jota tarvitset Internetiin). Huolimatta siitä, että ilman Internetiä et voi varata hotellia, se on hyvä tapa löytää jotain lähistöllä ja tarkastella vaihtoehtoja.

MapsWithMe

Offline-kartat kaikista maailman maista. Valitse vain oikea paikka kartalla, lataa se puhelimeen tai tablet-laitteeseen ja käytä sitä matkalle ilman Internetiä. Kartat ovat riittävän nopeita.

City Maps 2GO

Toinen sovellus, jossa on offline-karttoja. Työn periaate on sama: valitse maa, kaupunki ja lataa haluamasi kartta. Jokaiselle käyttäjälle voidaan valita 5 vapaa korttia. Voit rakentaa retkeilyreittejä ja etsiä mielenkiintoisten nähtävyyksien sijaintia.

Valuutanvaihto

Offline-valuuttamuunnin on hyödyllinen, kun ostat toisessa maassa. Voit päivittää hotellin valuuttakurssin ja käyttää sovellusta tiellä ilman Internet-yhteyttä.

Big Truck pysähtyy

Hakemus autolla, josta löydät lähimmät pysäköintialueet, tankkaus, suihkut ja muut palvelut, jotka voivat olla hyödyllisiä tiellä.

MapMyRide

Hyödyllinen sovellus niille, jotka haluavat matkustaa pyörällä. Sen avulla voit etsiä reittejä polkupyöräretkille eri kaupungeissa ja luoda omia kappaleita.

Yandex.maps

IVY-maita ympäröiville matkoille Yandex.Maps on hyödyllinen, joka voi toimia offline-tilassa. Tätä varten sinun tarvitsee vain ladata tarvittava kaupunki kartta sovelluksen kautta.

Yandex.Metro

Ilman Internetiä voit myös käyttää suurten kaupunkien metroväyliä (Moskova, Pietari, Kiova, Kharkov ja Minsk): rakentaa reitin ja laskea matka-ajan.

Urbanspoon

Urbanspoon on pohja, joka sisältää yli miljoona ravintolaa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useimmissa Yhdistyneen kuningaskunnan ja Uuden-Seelannin kaupungeissa. Voit helposti löytää paikan lounaalle luokituksen, keittiön tai etäisyyden mukaan nykyisestä sijainnista.

IndianRailway Offline TimeTable

Se on hyödyllinen matkailijoille Intiassa. Kätevä sovellus junien löytämiseen, aikataulujen katseluun ja reittien luomiseen.

IOS-laitteiden käyttäjille on olemassa vaihtoehto:

Rail Planner App

Eurooppalaisille matkailijoille, jotka käyttävät junia Eurail ja InterRail. Voit helposti löytää lähimmän aseman, aikataulun junien lähtöä ja karttoja useimmissa Euroopan kaupungeissa.

Google-kääntäjä

Voit ladata kielipaketteja offline-käännös. Kameralla on nopea siirto hyödyllinen toiminto.

2GIS

Tämä ei ole vain offline-kartta, vaan myös kätevä navigaattori ympäri kaupunkia sekä hakemisto, jossa on tietoja kaupoista, ravintoloista ja muista organisaatioista (tärkeintä yhteystietojen ja työajan suhteen). Ehkä paras vaihtoehto matkustaa Venäjälle, mutta vähitellen lisäsi muiden maiden kaupunkeja: Ukrainaa, Tsekkiä, Italiaa, Chilea, Kyprosta ja Kirgisiaa.

TripAdvisor

Kartat, matkanjärjestäjien arvostelut ravintoloista, paljon kuvia ja mahdollisuus varata lippuja. Monille näistä toiminnoista tarvitaan Internet, mutta sovellus auttaa varmasti löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Hudway

Navigaattori, joka auttaa sinua navigoimaan jopa huonossa näkyvyydessä. Sinä yksinkertaisesti laitat puhelimen vieressä tuulilasi, ja se on suunniteltu tärkeitä tietoja tiestä. Pääsy Internetiin tarvitaan vain suuntien saamiseksi, mikä on erittäin kätevää: tiellä yhteys katoaa usein.

Redigo

Kätevä opas eri maille ja joukko suosittuja matkailukohteita, jotka korvaavat kalliit ja suuret matkaoppaat. Kaikki hyödylliset tiedot matkustajalle on sovelluksessa: offline-kartat, tiedot nähtävyyksistä, viisumitietojen saaminen, aikavyöhykkeet ja valuutta sekä lause-kirja kuudella kielellä.

Wi-Fi-kartta

Joskus matkalla Internetistä tulee yhä välttämättömiä, mutta kustannukset verkkovierailuissa ylittävät kaikki mahdolliset rajat. Tässä tilanteessa Wi-Fi-kartta -sovellus, jolla on salasanoja ilmaiseen Wi-Fi-verkkoon ympäri maailmaa, on hyödyllinen.

Mitä sovelluksia käytät matkustettaessa? Jaa kokemuksesi kommentteihin.

Loading...