13 termék AliExpressrel, amely segít a stressz és az irritáció kezelésében

Különböző tárgyak, amelyek segítenek megtalálni a békét és a nyugtalanságot, évezredek óta ismerik az emberiséget. Ehhez mindig használt gyöngyöket, kavicsokat, golyókat, amelyeket meg kell érinteni a tenyerében, hogy elterelje a rossz gondolatokat és a külső ingereket. Most azonban sokkal hatékonyabb módja van a stressz kezelésére.

1. A gumi fej Caomaru

Gumi fej Caomaru

Ez a vicces puha arcot a japán tervező, Makiko Yoshida kitalálták kifejezetten a stressz enyhítésére. Összezavarhatja azt úgy, ahogy tetszik, de olyan furcsa formákat kap, hogy azonnal megszűnik dühös és ideges.

2. Japán golyók

Japán golyó

Ezek két kőgolyók, amelyeket a kézben kell tekerni. Ugyanakkor számos idegvégződést stimulálnak az ujjak és tenyér csúcsán. Egy ősi japán módja annak, hogy megtalálja a békét és a nyugalmat.

3. A labda a rácsban

Golyó a rácsban

Ez a gumi játék segít megszabadulni a stressztől a stressz percében. Csak szorítsa meg azt minden erővel, hogy kivegye az összes belsejét.

4. Vicces állatok

Vicces állatok

Ezek a játékok ugyanazt az elvet követik, mint az előző. Amikor összenyomódnak, a szemük olyan gyorsan bomlik fel, hogy azonnal rájössz, hogy sokkal rosszabbak, mint te.

5. Spinner

fonógép

Valószínűleg többször is észrevette, hogy a súlyos idegi feszültség pillanataiban véletlen motoros aktivitás van. Egy személy elkezd húzni a galléron, kattintson a fogantyúra, vagy rázza a lábát az asztal alatt. A Spinner lehetővé teszi, hogy ez az energia egy szabályozottabb csatornába kerüljön.

6. Vietnami hexák

Vietnami hexes

Ezek a bonyolult fából készült termékek egy vietnami válasz a japán golyókra. A nyugtató nem rosszabb, de általában elegánsnak tűnik.

7. Anti-stressz játék

Anti-stressz játék

Ez a dolog üdvösség lesz azok számára, akik szeretnek valamit kézzel kezelni. Mindkét oldalán különböző gombok, karok, kapcsolók találhatók, amelyekre kattintva és a végtelenig kanyarodhat.

8. A 80. szintű stresszoldó játék

A 80. szintű stresszoldó játék

Az előző játék szivattyúzott verziója. Még több mulatság.

9. PuchiPuchi

PuchiPuchi

Ha te vagy barátai nem közömbösek a buborékfilmre, akkor ez a számod az Ön számára. Az érzések és a hangok szinte nem különböznek egymástól.

10. Panda

pandamackó

Egy másik állat, amely a gyártó szerint segít a stressz és a rossz hangulat leküzdésében.

11. A fém forgórész

Fémvágó

Stílusos fém dolog, ami egyfajta akut vágy, hogy kézbe fogjon és megfelelően lazítson.

12. Rugalmas rózsafüzér gyöngyök

Rugalmas rózsafüzér

Első pillantásra nem feltétlenül világos, de ez a termék jól ismert gyöngyöként működik. Csavarodhat, csavarodhat, ujjlenyomattal és elakadt, ami növeli a figyelmet és a koncentrációt.

13. Jó golyók

Jó golyók

Ezt a forradalmi eszközt a spanyol Imaginarte tervezője fejlesztette ki. Az úgynevezett Niceballs. Ez egy eléggé pontos gumi másolat a hernyó testrotronról. A fejlesztők azt ígérik, hogy a témával való játék hozzájárul a pihenéshez. És ha nem kedvelsz valamit, akkor préselhetsz.

Még érdekesebb gizmos megtalálható a Telegram csatornáinkon napi frissítésekkel: “AliExpress találatok”, “Pieces for 300” és “Everything for the muzhik”. Iratkozzon!