7 mítosz az online részletekkel kapcsolatban

Fizetett biztosítást ír elő

A vásárolt áruk biztosításának kivetése a fizetések leggyakoribb pontja, és nem szokott beszélni róla a reklámokban. De valójában a vevõ ismerete nélkül nehéz kiszámítani a biztosítást. A túlfizetések jelenlétét egyszerű számtani számítások határozzák meg, és a biztosítási járulékfizetési feltételeket – ha vannak ilyenek – a szerződésben kell előírni.

Értékelje, hogy tényleg biztosításra van szüksége a termékhez (valószínűleg nem). Ne felejtsd el ezt megemlíteni a szerződés megkötésekor.

Egyes üzletek biztosítják megszüntetése a biztosítás, de nem rohan, hogy jóváhagyja a kölcsön hozzájárulása nélkül a vevő ezt a „bónusz”. Ebben az esetben meg kell fontolnia, hogy megvásárolja-e az üzletben. Ha a kívánt terméket csak ott értékesített, egy csomó pénzt, akkor nem kell, és nem várható, és ugyanakkor egyetért a túlfizetés, akkor alaposan tanulmányozza a szerződéses kikötések újra: a fogás nem lehet korlátozni kénytelen biztosítást.

A kötelező és fizetett biztosítások mítosza készen áll a “Bank Home Credit” visszaszerzésére. Alapján a Bank elindított egy új szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy helyezze el, hogy az áruk részletekben. Pay biztosítási opció nem áll rendelkezésre, így a váratlan kiadások a vevő nem pontosan számíthat.

Érdeklődésre számíthat

Ez nem egy mítosz, mert mindig vannak százalékok. Az egyetlen különbség az, hogy ki fogja fizetni őket. Amikor a bankkal kölcsönszerződést köt, akkor Ön felelős az elhatárolt kamat megfizetéséért. De minden egyes részletben történik: az üzlet érdekli eladási áruk és kifizeti a bank árbevétel százalékában, úgy, hogy nem veszi őket a vevőnek. Néha minden árura, néha – csak bizonyos kategóriákra.

Próbáljon olyan kereskedési platformokat keresni, ahol a “bolt-bank” köteg teljesen átlátható módon működik, és a bank nem az ügyfelektől, hanem az áruházaktól az áru értékesítéséért járó kamatot vonzza.

A szerződés megkötéséhez még mindig el kell mennie a boltba

Ez a mítosz azon alapul, hogy amikor részletfizetési tervet készít, mindenképpen alá kell írnia egy papírszerződést. Számos elektronikai áruház például lehetővé teszi a részletfizetés iránti kérelmeket, jelentős mennyiségű ügylet átutalását az internetre, de valahogy arra kötelezi a vevőt, hogy megjelenjen az egyik offline ponton és a megjelölésen.

Az a lehetőség, hogy a vevő időbeli költségei minimálisak legyenek, a partnerek javasolják.

Az online fizetések készítéséhez szükséges összes papír hozhat futárat otthonába vagy munkájába.

Az áruk megválasztása, a szükséges adatok bevitele, a kölcsönre vonatkozó döntés online. A megrendelés teljes ciklusa a lakás elhagyása nélkül befejeződhet.

A részlet végrehajtása hosszú és bonyolult folyamat

Az átlagos nyilvántartásba vételének időpontjában fogyasztási hitel áruk – 20 perc, beleértve kitöltésével dokumentumok jóváhagyása a bank és egyéb bürokratikus műveleteket. Ebben az esetben a közvetlenül töltött idő az emberi tényezőtől és a kért dokumentumok számától függ.

Vannak olyan szolgáltatások, amelyek minimális mennyiségű adatot igényelnek a szerződés nyilvántartásba vételéhez: név, születési idő, nem, e-mail cím, telefonszám, havi jövedelem és útlevéladatok. Ezután az automatizált folyamatok jönnek létre – az emberi tényező itt nem oldja meg.

A kölcsön nyújtására vonatkozó döntés egy perc alatt történik.

Talán a leginkább időigényes és időigényes lépés a megvásárolni kívánt termék kiválasztása. A többit a legapróbb részletekig dolgozzák ki, és attól függ, hogy milyen gyorsan tudják, hogyan érintse meg a billentyűzetet.

Nagyszerű szolgáltatás költsége sok pénzt

A magas szolgáltatási költség mítoszát kizárólag a vevők gyanúja és a tisztességtelen eladók tevékenysége képezi. Az online részlet nem önmagában áru, nem éri meg a pénzt. Vannak gátlástalan üzletek, amelyek minden műveletért megpróbálnak díjat fizetni, de a legtöbb esetben minden átlátható.

Ha az online részletekre vonatkozó regisztráció további műveleteket igényel az áruház részéről, győződjön meg róla, hogy nem külön fizetik őket.

Abban az esetben, ha a “Home Credit Bank” -tal kötött egy részletmegállapodás, az egyetlen tranzakció, amelyre Önnek meg kell fizetnie, az áru leszállítása a házhoz. Ebben az esetben az árakat a futárszolgálat határozza meg. A leggazdaságosabb az önszállítás egyik változata. A bank azonban aláírta a szerződést.

Könnyebb megtakarítani a terméket, mint megtalálni a legjobb ajánlatot

Sokan, miután úgy döntöttek, hogy részletekben vásárolnak, nehezen tudják kiválasztani a legjobb ajánlatot. Egy üzletben a bank alacsony kamatot kínál, a másikban az ár alacsonyabb, a harmadik ígéri ajándékokat a vásárláshoz. Ehhez alaposan megvizsgálja az összes javaslatot, és a vásárlást teljes egészében törölni kell.

Ez a mítosz készen áll arra, hogy felszámolja a “Home Credit Bank” -t, amely sok üzletet helyez el a kereskedési platformjára. A részletfizetés feltételei ugyanazok maradnak: kényelmes szolgáltatás, előleg és túlfizetés hiánya.

A részletekben, akkor csak vásárolni a boltba, és a szükséges dolgokat – nem

Valójában a leginkább jövedelmező ajánlatok azokon az árukon jelennek meg, amelyeket az eladóknak eladniuk kell. De a fizetések egyre gyakoribb feltételei a teljes áruházláncra vonatkoznak. Ezenkívül előfordulhat, hogy valami különlegeset keres, amelyet nehéz megtalálni az üzletekben, és még ennél is nehezebb – azokban, amelyek részleteket biztosítanak. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy keresse meg a kívánt terméket partnerünkről.

A szolgáltatás aktívan fejlődik, és új partnereket vonz a különböző termékekkel való együttműködésre. Már több mint 10 ezer termék található a szolgáltatás kereskedési platformján – játékkonzoloktól és háztartási készülékektől a tévékig és okostelefonokig.

Vásárlás részletekben