Mi a Mailforwarding?

A postaszövegezés az, amikor az Egyesült Államokban vagy Európában árut vásárol, majd gyorsan és biztonságosan szállítják otthonába.

A levél továbbítása

Próbálja meg a google az intelligens piros iPhone 7 költségeit az orosz orosz oldalon, majd az amerikai oldalon. Oroszországban az iPhone 7 RED költsége 61 000 rubel, és az Egyesült Államokban a jelenlegi dollár árfolyamon – csak 43.000 rubel, vagy 18.000 kevesebb.

A külföldi online áruházak kedvezően különböznek a miénktől. Az árak ennél alacsonyabbak, és a választék sokkal szélesebb. Sok nyugati márka egyáltalán nem képviselteti magát Oroszországban. Termékeiknek szó szerint kell hozzájutniuk, mint a szovjet hiányhoz.

A probléma az, hogy sok online áruház az Egyesült Államokban és Európában nem fogad el orosz bankkártyákat, és nem szállít Oroszországba. Ennek megfelelően, hogy valami külföldön vásároljon a legalacsonyabb áron, szüksége lesz:

  1. Olyan kártya, amelyet elfogadnak abban az országban, ahol az árut megvásárolja.
  2. Postai cím az országban, ahol az árut megvásárolja.
  3. Asszisztens abban az országban, ahol az árut megvásárolja. Magának kell viselnie az árut, majd küldje el neked.

A Mailforwarding olyan szolgáltatás, amely mindent megtesz, amire szüksége van a külföldi vásárláshoz. Az ilyen szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatás közvetítőnek, postafióknak vagy egyszerűen “Letterbox” -nak nevezhető.

A Lifhaker a “Banderolók” szolgáltatásait 2013-tól használja. Több mint négy éven keresztül vásárolunk árukat az USA-ban és Európában ezen a mailforwarder-en keresztül, és mindig boldogok vagyunk mindennel.

Hogyan működik a Mailforwarding

Minden kezdődik a vágya, hogy külföldön vásárolni alacsony áron és gyors regisztrációs. Elég az e-mail megadását, és máris rendelkezik fiókjával.

Regisztráljon a “Banderolok” -ba →

Fiók létrehozása után hozzáférhet mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy könnyen vásárolhat árut két kontinensen, nevezetesen:

Személyes postai cím az Egyesült Államokban és Európában

A “csomag” Delaware és Berlinben adómentes állapotban van. Van egy raktár a postán.

A vásárolt áruk megérkeznek a raktárba „banderolku”, ami után a speciálisan képzett emberek csomagolja be őket egy vízhatlan zsák, össze mindent egy csomagszállítás, hogy olcsóbb, és illessze be egy doboz erősített szalag elleni észrevétlenül nyitás. Ezek a szolgáltatások ingyenesek.

Kérésre a csomagoló az átvétel előtt kitölti a csomag tartalmát, és elvégzi a méréseket, amelyek a ruhák és cipők szempontjából relevánsak. Ha a méret nem megfelelőnek bizonyult, az áru visszakerülhet a “Banderholki” raktárból a boltba. Ezeket a szolgáltatásokat fizetik, de nagyon hasznosak és igényesek.

A “Banderholka” 45 napos raktárban ingyen vásárolja meg az árukat. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban vagy Európában különböző részekből megrendelhet egy csomót mindentől, függetlenül attól, hogy mikor szállították a szállítmányozót. Ha minden vásárlás megérkezik a “Banderolki” raktárba, akkor egy csomagba kerülnek, és elküldjük Önnek.

Több parcellának az egyikbe történő kombinációját konszolidációnak nevezik, és sok pénzt takarít meg. Mindenképpen használjon több termék megvásárlásakor.

“Vásárlási segítség” szolgáltatás

Ha a bolt nem fogadja el a kártyát, a mailorderer minden szükséges terméket megvásárol. A “Bandera” saját bankkártyái vannak, amelyeket bármely külföldi üzletben elfogadnak. A “Vásárlási támogatás” szolgáltatás magában foglalja a megrendelés nyilvántartását. Egyszerűen fogalmazva, csak le kell dobnia a “Banderolok” linkeket az árucikkre, és a többi postafiók meg fog tenni.

További információ a “Súgó vásárlásakor” →

4 szállítási mód

Pénzt takarít meg, a vevő fizet időt. A szállítási módtól és a várostól függően a csomag várható értéke 7-től 35 napig tarthat. Nyilvánvaló, hogy a külföldön leggyakrabban megrendelt elektronika, ruházat, lábbeli és egyéb áruk nem tartoznak a túlóradíjak kategóriájába. Ezek a tervezett felvásárlások.

  1. Air (8-14 nap) – helyszíni szállítás „banderolku” sík, majd arra a pontra, az önálló szállítási a területen, vagy futárral az ajtót. Olcsón, gyorsan és megbízhatóan – a mi választásunk.
  2. Ecopost (15-35 nap) – közvetlen járat Európába, majd a “Posta Oroszországa” erői. Vegye ki a csomagot, amire szüksége van a postahivatalban.
  3. USPS Priority (10-20 nap) – az Ön országának postai küldeménye. Vedd fel a csomagot a postán.
  4. Az USPS Express, más néven EMS (8-15 nap), szintén állami levél, de gyorsabb, biztonságosabb és futárral az ajtóhoz.

Teljes biztosítás

Senki sem fogja tudni, hogy az Ön abszolút garancia, hogy egy parcellán nem történik meg. Annak a valószínűsége, a vis maior nagyon kicsi, de tudja, hogy néha fitogtatni szokások, közlekedési repülőgépek esik, és a teherautók felborulása, és csinálni figyelmeztetés nélkül előre.

Lehetséges, hogy a csomagoddal valami történik, ami hasonlít a lottó nyerésének valószínűségéhez. De ha a belső paranoid nem pihen, csak a biztosításokat használja.

3 dollár minden 100 dollár értékű árut a csomagban – ez egy elfogadható árat nyugalmat és a garancia teljes kompenzációs költségek a vis maior esetén.

Miért olyan népszerű a levélküldés?

A postázás teljesen megfelel a józan észnek és az emberek valós igényeinek. Ez a szolgáltatás nem jelent új kiadási költségeket, és csak azt kínálja, amit akar: vásárolni a szükséges és a kívánt árukat a legalacsonyabb áron.

A technológia mindenkinek lehetőséget adott arra, hogy minden országban meglátogassa az online áruházat, és a postai továbbítás világszerte bevásárolta az internetet. Ha valahol a Földön van egy termék, amire szüksége van, megtalálja és megvásárolja azt a legjobb áron, anélkül, hogy felkelne a kanapéról.

Raffle Red iPhone 7 és Sony PlayStation 4 Pro + VR

A Lifhaker és a “Bandera” versenyt jelentenek Oroszország és a CIS lakosainak! Meg lehet nyerni egy intelligens piros iPhone 7-t, valamint egy sor Sony PlayStation 4 Pro játékkonzolt és egy virtuális valóságos sisakot, a PlayStation VR-t.

Három egyszerű feltétel a versenyben való részvételhez:

  1. Hozzon létre egy fiókot a “Csomag” -ba, ha még nincs meg.
  2. Iratkozzon fel a “Banderoles” oldalra a Facebookon vagy az Instagramon.
  3. Készítsen jegyzetet a Facebookon, a “VKontakte” vagy a Twitter-en a szöveggel:

Aztán beszélni, hogyan olcsón vásárolni jó dolgok: https://lifehacker.ru/special/banderolka-us-shopping/.

Biztosítsa a rekordot és nyitja meg profilját, hogy ellenőrizhessük a verseny feltételeinek való megfelelést.

Megcsináltad? Most töltse ki az űrlapot, ez minden.

Loading...