Születésnapi AliExpress: akár 80% kedvezménnyel + az AliBonus 10%

Hogyan nyereségesen vásárolhat árut az ünnepi időszak alatt?

Március 28-án a kínai online áruház, az AliExpress ünnepli hétéves évfordulóját az Orosz Föderációban. A helyszínen értékesített értékesítések, fellépések és események száma ezúttal mérséklődik. Mentési lehetőségek – súly.

AliExpress születésnapja

Először telepítse az AliBonus Cachebee szerviz böngésző kiterjesztését, és minden egyes eladáskor megvásárolt termék 10% -kal olcsóbb lesz.

Az AliBonus munkájának lényege egyszerű: a cashback szolgáltatás visszatér a felhasználóknak az online áruházban elköltött pénz egy részéhez. A megtakarított pénz a számláján a készpénz-visszaváltási szolgáltatásban kerül mentésre, és ha az összeg meghaladja az 5 dollárt, a pénzt kényelmesen visszavonhatja a legnépszerűbb elektronikus pénztárcákba és bankkártyákba. Ezen felül az AliBonus kiterjesztés lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az AliExpress csomagot, valamint védelmet nyújtson a gátlástalan eladók ellen.

Tehát telepítette a bővítményt, és készen áll az üdülési termékek megvásárlására az AliExpress értékesítésével egy további kedvezményes áron. Átmegyünk a részvényekre.

Nyaralási akciók AliExpressen

A Játékok Országa

Az AliExpress nyitott hozzáférést biztosít az online játékhoz érmék és kuponok formájában, amelyek bizonyos termékekre további kedvezményekké válnak. Az akció március 28-án, 10:00 Moszkva időben ér véget.

Országos Játékok →

Előrendelhető

Az előzetesen érkező érmék segítségével kedvezményes áron vásárolhatja meg az árukat. Ha már március 21-től március 27-ig előrendelt, akkor március 28-tól 16: 00-ig 16:00 órakor fizetheti meg a vásárlást Moszkvában.

Előrendelés →

Világkiállítás

A népszerű márkák újdonságai kedvező áron kaphatók március 28. és 30. között. Itt meredek futócipőt, felszerelést, ruhát és egyéb termékeket talál, 50% feletti engedményekkel.

AliExpress LIVE

Szórakoztató tevékenység azok számára, akik követik az újításokat és a backstage eseményeket. Március 30-ig minden nap különféle műsorok és jelentések közvetítésével valósul meg. A legnépszerűbb bloggereket népszerűsítheti a termékek áttekintése, a feshen-bemutatók, a fénykijelzések, a közvetlen felvétel a fotózásról, a képzésről és még sok másról.

AliExpress LIVE →

Kedvezmények kategória szerint

Március 30-ig minden kategóriában hatalmas mennyiségű árut talál, 30-80% -os kedvezménnyel. Felszerelni a türelmet, mert tényleg van valami, ami közül választhat.

Ne felejtsd el telepíteni a böngésző kiterjesztést vagy az AliBonus mobilalkalmazást, és bárhol és bármikor kedvezményt kaphatsz minden termék 10% -ára.

Vásárlás a gyorsítótárral