10 grunde til, at du ikke kan gøre noget

Vi oplevede alle engang tilbageslag. Det faktum, at der kan være mange årsager, men hvis vi taler ærligt, i de fleste tilfælde, de alle koges ned til én ting: når livet giver os nogle muligheder, vi ønsker at undgå pres og vanskeligheder, der er forbundet med den forreste fremskridt. Det er meget lettere bare at acceptere nederlag: hvem ved hvad der venter dig på vej til drømmen?

Og her er de 10 bedste grunde til fiasko, som er hele strategier for at undgå at arbejde på dig selv. Efter disse strategier kommer vi uundgåeligt til en fejl. Læs og græd.

1. Du er bange for at skille sig ud

Hvert samfund overvåger hvert medlem, så det ikke viser overdreven selvtillid.

Ralph Waldo Emerson, amerikansk essayist, digter og filosof

Folk kan ikke lide det, når andre ændrer eller gør ting, der får dem til at føle sig ubehagelige. Når du udfordrer dig selv på vej til dit ideal, opfatter andre det som en trussel mod deres indre balance. Andres succes gør dem i stand til at tænke på deres egne fejl og forgæves spildt potentiale. Dette er ganske ubehageligt, så de fleste vil reagere på dine handlinger ved aggression.

succeser og fejl
i.imgur.com

Dette er livets sandhed. Hvis du ønsker at opnå noget ekstraordinært, noget, der vil give dig på baggrund af alle de andre, er du nødt til at forstå, at du er anderledes, og lære at leve med det. Folk vil kalde dig mærkelig, skør, egoistisk, arrogant, uansvarlig, grim, dum, uhøflig, overfladisk, usikker, fed og grim. Du vil blive forsøgt at “vende tilbage til virkeligheden” for at tvinge til at opføre sig som en “normal” person. Måske er den nærmeste vil være med dig mest grusomme. Hvis du ikke er selvsikker nok i dine ideer og ønsker, så går du ikke langt.

2. Du mangler vedholdenhed

I 2009 offentliggjorde Carl Marlantes endelig novelen “Matterhorn”, baseret på sine egne minder om krigen i Vietnam. Bogen blev en bestseller. New York Times kaldte det til “en af ​​de mest dybe og imponerende værker om krigen.” Ifølge forfatteren af ​​”Fall of the Black Hawk” “Mark Bowden,” Matterhorn “- dette er den største bog om Vietnamkriget.

Hvordan kom Marlantes til denne succes? I 35 år søgte han at udgive sin bog. Dette er mere end halvdelen af ​​hele hans liv. Han rewrote manuskriptet seks gange. I de første to årtier efter at have skrevet bogen, forkastede forlag romanen, og havde næsten ikke læst det.

Der er mange sådanne historier. Husk Walt Disney, som blev betragtet som middelmådig. Tyve år overtalte han Pamela Travers til at acceptere tilpasningen af ​​sin bog.

De fleste af os opgiver for hurtigt på vores vej til vores elskede mål. Men næsten hver succeshistorie er også en historie om udholdenhed og kamp. Intet virkelig værd er nemt.

3. Du mangler beskedenhed

Bare forveksle ikke beskedenhed med skygge. Mange mennesker, der næsten ikke har opnået noget, begynder at betragte sig selv eksperter i deres arbejde. Modesty betyder også at forstå, at du kender langt fra alt.

Virkelig gode mennesker ved, at de ikke ved noget.

Det er interessant, at folk, hvis resultater ikke repræsenterer noget overnaturligt, elsker mest om at fortælle om deres succes. De bliver ofte træner og begynder at lære alle og alle, hvordan man opnår høje resultater i deres arbejde. Omvendt har folk, der “skabte sig”, gjort et ægte gennembrud i deres branche, som regel lidt at snakke om, hvordan de formåede at gøre det. De enten downplay deres resultater, eller simpelthen ikke nævne dem. I stedet erkender de, at de laver fejl, åbent taler om deres svagheder og hvad de endnu har at lære.

4. Du kan ikke opbygge relationer og opbygge stærke relationer

I den moderne verden er evnen til at kommunikere med mennesker ekstremt vigtig. Der er endda separate træninger på udviklingen af ​​netværk. I nogle industrier uden kunst er tilslutninger ekstremt vanskelige (f.eks. I musikindustrien). Derudover behøver du bare at være i stand til at spørge folk om hjælp. Imidlertid hindrer vores frygt, usikkerhed eller omvendt arrogance vores kommunikation med andre mennesker og får os til at savne værdifulde muligheder, der kan ændre vores hele liv.

66% af de ansatte medarbejdere kender nogen fra det firma, de vil arbejde i. Men selv uden for forretningskommunikation kan ønsket om isolation ophæve al din indsats. Derudover fører det ofte til depression. Evnen til at opbygge stærke romantiske relationer er også tæt forbundet med evnen til at møde de rigtige mennesker og at interagere frugtbart med dem.

5. Du vil helst argumentere for at følge en persons råd

Ønsket om at bevise, at du har ret, i stedet for at dyrke dig selv, er en garanteret måde at svigte. For at opnå succes skal du følge en cyklus, hvor der altid er feedback: Prøv at gøre noget → Få feedback på resultaterne → Uddrag nyttig information fra det → Prøv noget nyt.

Folk der dør hurtigere end genovervejer deres position, ødelægger ofte denne kæde og accepterer ikke feedback. Derfor vil de aldrig ændre sig.

Det betyder ikke, at vi skal lytte til alle de råd, der gives til os. Pointen er at tage hensyn til de oplysninger, der kommer til os som feedback, uanset om vi anser det for nyttigt eller ej. Forsøg ikke at forsvare din position for enhver pris, for kun at se ud som om du havde ret hele tiden.

Personer, der lider af dette problem, er normalt meget kloge og ekstremt usikre. Dette er en dårlig kombination. Den klogere en person, jo længere vil han rationalisere sine fejl og finde undskyldninger. Han bruger hele hans intellekt til at bygge en beskyttelsesmekanisme til hans skrøbelige ego.

6. Du er for distraheret

Kontroller news feed “VKontakte” Facebook, kravle ind i postkassen igen, Facebook, igen, “VKontakte”, en cool tegneserie, dele det på Facebook, igen kontrollere posten, besvare beskeden “VKontakte” Wow, kartinochki med sæler, dele og ved dem gentager vi fra begyndelsen.

Genkendte du dig selv?

Det er ikke noget, der er værd at spilde din tid på, ikke?

7. Du tager ikke ansvar for hvad der sker med dig

Konstant finde undskyldninger for dig selv? Så du vil ikke bevæge dig fremad. For at løse problemer skal du tage livet under kontrol. Men du kan ikke tage livet under kontrol, medmindre du tager ansvar for det. Hvis du ikke tager ansvar, vil du derfor mislykkes.

Ja, det er meget fristende at slippe skylden for hvad der sker på eksterne faktorer, insistere på at du ikke kunne hjælpe det, at du ikke er skyldig, selv kom han. Men måske er det ligeledes nødvendigt at give dig selv en imaginær klap og nøgternt vurdere dit bidrag til den nuværende situation? Jo hurtigere du gør det, jo hurtigere kan du rette det.

8. Du tror ikke, at succes er mulig

For at vinde, skal du tro på muligheden for sejr. Dette er ikke forbundet med selvtillid, og der er intet overnaturligt herom. Dine underbevidste ideer om dine evner påvirker den reelle præstation. For eksempel kamazSelvbedrag og dens forhold til succes i konkurrence. viste at atleter, der, selvom de ikke var rigtige, men havde en positiv ide om deres evner, viste bedre resultater end sportsfolk med en mere realistisk eller pessimistisk holdning.

Derudover er folk, der overvurderer deres evner, meget lettere i stigningen. Det er lettere for dem at begynde at handle. Og når du lærer af dine fejl, til sidst kommer du til succes. Så nogle gange kan nogle få illusioner tjene dig godt.

9. Du er bange for ikke at være ligeglad

Mange mennesker opfanger en ligegyldighedsvirus. De inspirerer ikke rigtig noget. Sådanne mennesker tør ikke vie sig helt til enhver virksomhed, projekt eller mål. Mange af dem forlader meget hurtigt, hvad de startede. Andre mister blot interesse. Og mange har ikke nok styrke til at begynde.

Kronisk ligegyldighed er en snigende forsvarsmekanisme. Det undergraver den motivation og inspiration, der er nødvendig for at slippe af med det. Så en person falder i en ond cirkel.

På det ubevidste niveau er mange mennesker bange for at påtage sig nogen form for arbejde, fordi de forstår, at de kan fejle. Denne fiasko kan få dem en strøm af tanker, som de ikke er forberedt sind: spørgsmål om selvværd, kompetence, spørgsmålet om, hvorvidt du er værd at elske, og så videre.

Normalt vil folk, der bruger denne mekanisme, kun slippe af med det, når en ny følelsesmæssigt spændt situation sker i deres liv, som de klarer at klare.

10. I tankerne tror du, at du ikke fortjener det, du vil have

I stigende grad kom vi til hovedårsagen til tilbageslagene, som ofte er skjult bag ovenstående. Det er troen på, at du er uværdig over det, du gerne vil modtage.

Mange (eller endda de fleste) af os har undertrykt deres mest ubehagelige følelser og tanker om sig selv, men at de ikke er forsvundet. Disse ideer udviklet sig på forskellige måder i løbet af nogen mobbet i skolen, nogen lærerne eller forældrene er hele tiden at vide, at han ikke opnå i livet, nogen på grund af deres evne lide jævnaldrende. Alt dette efterlader et aftryk, hvilket er svært at slippe af med. Som følge heraf giver selve ideen om at opnå høje resultater ofte os ubehag.

Hvis vi føler, at noget ikke tilhører os med rette, finder vi altid en måde at slippe af med det.

Manglerne og fordelene ved en høj position får nogle til at føle sig som konger, og andre er bedragere. Nogle gange, når vi kommer tættere på succes, i os begynder at fortælle den velkendte indre stemme, “fodre” vores frygt og tvivl om sig selv, indtil vi ødelægge alt det nået. Det kan være en sammenhæng med de bedste af de mennesker, vi mødte, drømmejob, at vi ikke tør starte en unik mulighed for at gøre det kreative arbejde, som vi bytte for en praktisk lektion.

Uanset hvad det er, kommer den skjulte frygt til overfladen og finder en måde at ødelægge, hvad du stræber efter. Mere præcist gør de dig til at ødelægge det.

Her er det den alvorligste sandhed, der ligger bag vores fejl. Det handler kun om dig. Der er ingen andre i denne ligning. Og mens du nægter det, vil din frygt ikke gå overalt. Han vil være en usynlig barriere, der adskiller dig fra lykke. Du vil konstant kæmpe imod det, men du vil ikke kunne bryde den. Der er en vej ud, men du skal være klar til smerte og lidelse. Ellers vil du ikke kunne se i øjnene af hvad der forhindrer dig i at nå målene. Du vil igen og igen møde de samme problemer. Gang efter gang, indtil du er klar til at acceptere, at de eksisterer.