5 tips til dem, der ikke har motiverende artikler

I betragtning af antallet af artikler og bøger, der kræver bedre, er selve begrebet “selvforbedring” forbundet med noget kortlivet og ubrugeligt. Og måske endda skadeligt, fordi på grund af al denne information begynder det at virke som en person kan forbedre ved blot at læse artikler og købe motiverende bøger.

Her er fem praktiske tips til at motivere dig selv og blive bedre uden nye bøger og artikler.

1. Juster målene til dit virkelige liv, og ikke omvendt

Det er klart, at når du tænker på mål, vil du sætte baren højere. Det er dejligt at se på papir, men det er svært at sætte det i praksis. Derfor forbliver høje mål så ofte urealiserede.

Så overvurder ikke dine styrker og sæt realistiske mål, som er relevante for dit virkelige liv. For eksempel, hvis du har tre små børn, er det usandsynligt at finde seks timer om dagen for at skrive en roman.

Vær realistisk og sæt små mål. Det vil være meget lettere for dig at nå dem, og det er mere behageligt at se, at du gradvist nærmer dig din drøm.

For at bestemme, hvor meget ledig tid du har, og hvor meget du virkelig kan bruge på noget erhverv, så prøv at planlægge dagen efter timen i kalenderen.

2. Indstil personlige standarder

Der er altid mennesker i samfundet, som vil sige, at du gør for meget. Du sammenligner også altid med andre mennesker, og hvis du virkelig gør meget imod dem, kan det bremse din udvikling.

Se ikke tilbage på andre, ellers vil du leve som dem, og ikke som du vil. Det er vigtigt at få en klar forståelse af, hvad du vil opnå, og opbygge dit liv i overensstemmelse med dine mål, og ikke med, hvad folk siger.

Hvad er ligeglad med en kollega, der siger, at du ikke fortryder dig selv og arbejder meget, hvis dit mål er at få en rejse før årets udgang? Vil du lytte til en ven, der siger at du er for ofte tabt i gymnastiksalen, hvis du skal miste 5 kg ved næste sommer?

3. Kig ikke tilbage

Hvis du nogensinde har været i sport i lang tid, ved du, hvordan du stopper udviklingen og gør mindre end du kan.

Punkt nr. 1 er vigtigt netop fordi små mål er nemmere at opnå, gradvist forøgelse af belastningen.

Begynd med små opgaver, udfør dem på trods af alt og gradvist øge belastningen. Efterfølgende præstationer er meget bedre end skarpe enkeltbrud af aktivitet, både i gymnastiksalen og på et hvilket som helst andet felt.

4. Gør for nogen tæt

Hvis du ikke kan nå mål for dig selv, så prøv at gøre det for nogen tæt. Bliv bedre i noget for at gøre dine kære behagelige. Dette betyder ikke, at du tjener deres kærlighed, så du hellere udtrykker din egen.

Lad os huske Jack Londons roman “Martin Eden”. Har hovedpersonen været i stand til at ændre sig, hvis han ikke var forelsket i Rut og besluttede sig for ikke at blive en anden for hendes skyld? Kærlighed gav ham jernviljen, og han ændrede sig uden for anerkendelse, overvandt den kulturelle afgrund og blev et niveau højere end hans elskede (lad os ikke huske den triste ende).

Bare forveksle ikke opfyldelsen af ​​mål for nogen og opnåelse af mål, der pålægges dig af nogen. Gør ikke om andre mennesker, selv de nærmeste, hvis de forsøger at pålægge deres syn på dig.

5. Kærlighed og tilgiv dig selv

Vin, skam og fortrydelse er de mest forfærdelige og skadelige følelser, som du kan afslutte dagen med. Nogle mennesker selv vågner op for at føle sig selvlidende.

Hvis du ofte oplever lignende følelser, så tænk på dette: Du skal leve med dig selv i meget, meget lang tid. Du er unik med dit sæt færdigheder og talenter, og alle de færdigheder og kvaliteter, du mangler, er ret mulige at udvikle.

Gør alt så godt som muligt, og husk at lidt er bedre end ingenting.

Hver dag er din nye chance for at gøre det bedre og nå dine mål. Hver dag.