Sådan stopper du med at kaste og begynde at handle

Vi siger hele tiden, at vi skal tænke alt over, beregne alt, men i sidste ende gør vi ikke noget. Der er mange tvivl, vi forlader fra målet, som oprindeligt var, eller sænk baren til et minimum. Det sker ofte, at vi pludselig har besluttet, men det er for sent, og at muligheden for at komme til succes går tabt.

Hvad holder os konstant fra de store præstationer? Nytie, mine venner! Hvis vi ikke får noget eller vi ikke er tilfredse med resultatet, finder vi konstant årsagen i omverdenen, beskylder andre mennesker, omstændigheder, manglende motivation i vores fiasko. Selvom det er stort set i det, undtagen for os, er ingen skylden. Vi tager ikke ansvar og bliver derfor ledet i en situation, hvor vi skal være førende.

Når vi tager ansvar for os selv, kan vi kontrollere resultatet.

Amerikansk multimillionær, coach og motivere salg Grant Cardone (Grant Cardone) er blevet en rigtig leder, ikke kun i erhvervslivet, men også i livet og fortsætter med at opmuntre mennesker over hele verden til at nå ambitiøse mål. Lad os se, hvad han rådgiver.

1. Har et synspunkt “Ja, jeg kan”

Til at begynde med følger lederne altid installationen “Ja, jeg kan.” De er 100% sikre på, at resultatet ikke kun er muligt, men rigtigt selv under de sværeste omstændigheder. Dette humør bestemmer, hvordan du er klar til at gå til målet, og sætter alt på plads. Mennesker med installationen “Ja, jeg kan” konstant sige: “Lad os finde ud af det,” “Vi kan gøre det”, “Lad os gøre det” og dermed hævde, at alting er muligt. Stræb efter et niveau hvor “Ja, jeg kan” bliver almindeligt, og alt andet er uacceptabelt.

2. Helt vie sig til årsagen

Dette er kendetegn for virkelig succesfulde mennesker. Når alt kommer til alt i livet, prøver vi altid bare, men sætter ikke maksimalt arbejde i sagen, da vi ikke er sikre på, at vi opnår det ønskede resultat. For mange mennesker er nu, hvem tager ikke deres forretning til ende og forsøger at gøre noget andet.

Helt afsætte sig til forretning betyder at vælge stien og sige til dig selv: “Der er ingen vej tilbage.”

Det er som at hoppe ind i vandet: der er ingen chance for at komme tørt ud.

3. Tag store handlinger

Lad os nu tale om de handlinger, vi tager for at nå målene. De fleste mislykkes, fordi de ikke gør nok for at nå målet. Og alt, fordi de fejlagtigt estimerer omfanget af de nødvendige handlinger.

Store aktioner er den eneste sikre måde at nå deres mål på, siger Grant Cardon. De giver et meget større resultat, end du forventer. Tag for eksempel en kunstners arbejde. Hvis han trækker et billede og følger med det kun i et galleri, så er sandsynligheden for at sælge det ikke meget stort. Men hvis kunstneren tegner 10 billeder og tager dem alle i 10 gallerier, så er sandsynligheden for at han vil sælge mindst én (og sandsynligvis ikke en) meget mere end i det første tilfælde.

Når du begynder at handle skala – vil du se, hvordan dit humør ændrer sig, dit mål og resultatet.

Før vi begynder at nå vores mål, tænker vi normalt på, hvorfor vi ikke kan nå det. Og så er der en liste over grunde. Dette er en forkert tilgang. Så snart vi stopper med at tænke på fiasko og helt forpligter os til målet, vil vi handle på en skala – vi vil nærme os den ønskede.