Kuinka etsiä uutta musiikkia

Ehkä henkilö, joka voi kuunnella yhden laulun yli 60 kertaa, ei ole oikeutta kirjoittaa tällaista artikkelia. Mutta silti rakastan löytää uutta musiikkia ja nauttia jopa itse hakuprosessista.

Kuunteletko samaa kappaletta yli 60 kertaa?
Kuunteletko samaa kappaletta yli 60 kertaa?

Muista, että oli tarpeen tehdä, löytää uutta musiikkia vielä 30-40 vuotta sitten. Parhaimmissakin tapauksessa ota kasetti kavereilta, pahimmillaan – ajaa musiikkikauppaan ja toivoo, että uusi saapuminen olisi mahdollista. Mitä sinun tarvitsee tehdä nyt? Ei niin paljon.

Eminem-lataus

Tämä on kaikki, mitä sinun tarvitsee kirjoittaa selaimesi hakupalkkiin saadaksesi kymmeniä linkkejä haluamaasi musiikkiin. Kun verrataan meitä 50 vuotta sitten elävien musiikin ystäville, on selvää, ettemme voi edes hämätä, että uutta musiikkia on vaikea löytää.

Mutta tämä on todella vaikeaa.

Kun pääsemme tällaiseen yksinkertaiseen hakuun, meillä on toinen ongelma – ylimääräinen musiikki. Ja vaikka en tiedä tilastoja, uskallan sanoa, että 90% musiikista on täynnä paskaa. Jos tämä loukkaa sinua, voimme vähentää lukua 80 prosenttiin.

Ja jos tunnetut taiteilijat eivät ole ollenkaan vaikeita, niin mitä sitten tehdään uusien taitojen etsimiseksi? On liian monia niistä. Kaikkien “Falling Panties” ja David Getta, joka julkaisee uuden ennätyksen joka 44 minuuttia, on erittäin vaikeaa löytää todella hyvää musiikkia. Mutta se on mahdollista.

Streaming-palvelut

Google Music -tarjoukset
Google Music -tarjoukset

Tämä on yksinkertaisin ja luotettavin tapa. Maksamalla tilauksen joihinkin Google Musiikki- tai iTunes-vastaaviin saat pelkästään ilmaisen musiikin käyttömahdollisuuden, mutta myös mahdollisuuden käyttää suosituksiasi palveluiden mukaisia ​​suosituksia. Tämä riittää ensimmäistä kertaa, mutta sitten suositukset tulevat tylsiksi ja musiikki on yksitoikkoinen.

Ja sitten sinun täytyy siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

Sähköposti-postitus

Näin viesti RCRD: stä
Näin viesti RCRD: stä

Luultavasti sinä, että saat postituksia, kuten “top 10 reseptiä” tai “20 uutisia viime viikolla.” Joten miksi ei lisätä heille listalle, josta opit todella hyvää musiikkia? Esimerkiksi RCRD-palvelun jakelu, joka lähettää sinulle parhaan musiikin valinnan joka päivä tai joka viikko. Kokoelmassa on useita kappaleita kummastakin tyylilajista, joten voit löytää mitä tarvitset.

RCRD

Erikoistuneet sovellukset

Wonderwheel suosituksia
Wonderwheel suosituksia

Myös nämä ovat. Esimerkiksi Discovr, jonka tarkastelussa meillä oli jo. Tai Wonderwheel, joka tekee samoin, mutta selaimessa. Nämä sovellukset toimivat streaming-palveluiden periaatteen mukaisesti. Määrität suosikkimusiikkisi ja näytät samanlaisia ​​taiteilijoita. Miinus yksi: jos haluat löytää ehdottomasti uusi musiikki, tee se heidän apuaan ei toimi.

Wonderwheel

Luota onniin

Tuntematon, mutta viileä esiintyjä Sixty Oneista
Tuntematon, mutta viileä esiintyjä Sixty Oneista

On olemassa palveluita, jotka sisältävät itsenäisten ja tuntemattomien esiintyjien valtavan pohjan ja menettävät laulunsa ilmaiseksi. Esiintyjät ovat yhä suosittuja, löydät uuden musiikin – joka hyödyttää kaikkia. Paras sivusto tässä luokassa uskon Sixty One. Täältä löydät aivan uudenlaisen musiikin tai luottaa kollektiiviseen tajuttomuuteen ja valita esiintyjiä useimmilla tykkää.

Kuusikymmentäyksi

Musiikki mielialalle

Soittolista niille, jotka tuntevat seksikkää
Soittolista niille, jotka tuntevat seksikkää

Jos et ole kiinnostunut niin paljon musiikista ja esittäjistä, niin paljon, että musiikki sopii mielialalle, tarvitset Stereomoodia. Tämä on täysin ilmainen palvelu, joka valitsee musiikin riippuen siitä, miten tunnet tai mitä teet. Aamu-musiikki, kappaleet puolueelle, musiikki sukupuoleen – kaikki musiikki mihin tahansa tilanteeseen.

Stereomood

Ja miten etsiä musiikkia? Etkä edes uskalla puhua VKontakteista.