Nukkuminen – paeta melusta ja kykyä rentoutua

Kun revitty aikataulu, muuttumattomat aikavyöhykkeiden ja jopa raskas henkinen työ on joskus hyödyllistä ottaa nokoset puoli tuntia. Ei ole mitään, että lyhyen unen tekniikat ovat niin suosittuja tänään, että ne antavat sinun nukahtaa lähes välittömästi.

Usein tällaisiin tilanteisiin liittyy melua, joka ei salli keskittymis- ja nukahtamisesi. Voimakkaista naapureista ja kadunhävityksestä voi säästää musiikkia tai äänikirjaa, joka luetaan monotonisella äänellä. Mutta jos käytät kaiuttimia, tarvittava äänenvoimakkuus voi olla suurempi kuin mitä tarvitaan nukkumaan. Päinvastainen vaikutus saadaan.

Vaikuttaa siltä, ​​että yksinkertaisimmat kuulokkeet olisi tallennettava samankaltaiseen tilanteeseen. Mutta täällä se on kätevyys. Vain harvat voivat nukahtaa turvallisesti kuulokkeilla tai pisaroilla. Ja yläpuolella olevat kuulokkeet sulkevat kokonaan pois kaikki kehon kierrokset.

Siksi nukkua varten on tarpeen käyttää erityisiä kuulokkeita. Useimmiten ne ovat side, joka on samanlainen kuin urheilijoiden käyttämä kaula. Mutta jos he pitävät pala kangasta tarkoitus hiukset ei osu silmiin ja hien tippui hänen kasvoiltaan, tässä tapauksessa se on kätevin tapa vain nukkua. Kastike voi olla suhteellisen kapea tai päinvastoin leveä. Joka tapauksessa sen tarkoitus ei ole vain piiloutua melusta, vaan myös suojata silmiä kirkkaalta valolta.

Kaikkien tällaisten laitteiden kankaan alla piilevät kaksi kaiutinta. Taloudellisimmilla on tavallisimmat kaiuttimet, samanlaiset kuin yleiskäyttöiset kuulokkeet (tai täsmälleen samat). Kalliimmissa tai merkkituotteissa käytetään erityisiä ohuita (litteitä) ajureita. Paksu, valitettavasti estää nukkuminen sivulta, makaamassa päätä tyynyn päällä. Kehittyneitä malleja, kuten AcousticSheep LLC: n tarjoamat mallit, eivät ole tällä haittapuolella. Silti, kun kaikki tämä on pääasiallinen tulo tuotanto: Yritys on erikoistunut ratkaisuja helposti nukahtamisvaikeuksia, vaikka sen Arsenal ja on kuulokkeet käynnissä. Kuitenkin tällaisten merkkituotteiden hinta on lähes 40 dollaria, mutta sinun on lisättävä toimituksia …

Yksinkertaisempi ja edullisempi ratkaisu on etsiä analogeja Kiinassa. Ja siellä tällaiset laitteet maksaa noin 5-10 dollaria. Tietenkin heillä ei todennäköisesti ole vertailua, mutta äänikirjan riittää.

Useiden arvioiden perusteella tällaisten laitteiden käyttö on edelleen melko tyytyväinen:

Käyttötarkoitus: Kuulen ääni kuulokkeilla mahdollisimman hiljaisena, mutta voin ymmärtää sanat. Valitsen äänikirjan monotonisella lukijalla, hiljainen ja yksitoikkoinen ääni räppää nopeasti. Vivaldin kanssa ei todennäköisesti onnistu. Jos otat musiikkia, niin ehkä joitain balladeja tai buddhalaisia ​​mantroja, jotain hitaita, jäykäitä ja yksitoikkoisia. Yleensä ota kaikki avoimet kuulokkeet, yleiskustannukset tai löysät lehdet ja yritä kokeilla. Ero valvottujen laitteiden kanssa on vain mukavasti ja että side voidaan käyttää silmissä nukkumismuodossa. Jos kuulokkeet eivät anna haluttua vaikutusta, niin “pyjamat” eivät.

Mysku.ru

Loading...