Hovedtelefoner til søvn – undslippe fra støj og evnen til at slappe af

Med revet grafik, hyppig ændring af tidszoner og endda bare tungt mentalt arbejde, er det nogle gange nyttigt at tage en lur i en halv time. Det er ikke for ingenting, at teknikkerne med kort søvn er så populære i dag, at de giver dig mulighed for at falde i søvn næsten øjeblikkeligt.

Ofte ledsages sådanne situationer af støj, som ikke tillader dig at koncentrere dig og falde i søvn. Fra højt naboer og street travlhed kan du gemme musik eller en lydbog, læse i en monotont stemme. Men hvis du bruger højttalere, kan det nødvendige volumen til redning være højere end hvad der er nødvendigt for at sove. Den modsatte virkning vil blive opnået.

Det lader til, at de enkleste hovedtelefoner skal gemmes i en lignende situation. Men her er det bekvemmelighed. Få kan sikkert falde i søvn med hovedtelefoner-dråber eller liners. Og de overliggende hovedtelefoner udelukker også helt enhver sving i kroppen.

Derfor er det nødvendigt at bruge specielle hovedtelefoner til søvn. Ofte er de et bandage, der ligner den, der bæres af atleter. Men hvis de har et lignende stykke klud designet til at forhindre hår i at falde over dine øjne og sved drypper fra dit ansigt, er dette i vores tilfælde den mest bekvemme form for bare at sove. Forbandet kan være relativt smalt eller omvendt bredt. Under alle omstændigheder er dens formål ikke kun at skjule for støj, men også for at beskytte øjnene mod det lyse lys.

Under stoffet af alle sådanne anordninger gemmer to højttalere. De mest budgetmæssige har de mest almindelige højttalere, svarende til dem, der bruges i hovedtelefoner (eller præcis de samme). I dyrere eller mærkevarer anvendes specielle tynde (flade) chauffører. Tykke, forhindrer desværre søvn på siden, ligger hovedet på puden. Avancerede modeller som dem, der tilbydes af AcousticSheep LLC, er uden denne ulempe. Alligevel er det hovedindkomsten i produktionen: Virksomheden har specialiseret sig i løsninger til let at falde i søvn, men i arsenalet er der også hovedtelefoner til at køre. Omkostningerne ved sådanne mærkevarer er dog næsten 40 dollars, og alligevel skal du tilføje fragt …

Der er en enklere og mere økonomisk løsning – at lede efter analoger i Kina. Og der vil sådanne enheder koste omkring 5-10 dollars. Selvfølgelig er det usandsynligt, at de har en referencelyde, men det vil være nok for en lydbog.

At dømme efter de mange anmeldelser forbliver brugen af ​​sådanne enheder ret tilfredsstillende:

Scenario for brug: Jeg laver lyden i hovedtelefonerne så stille som muligt, men så jeg kan forstå ordene. Jeg vælger en lydbog med en monotont læser, en stille og monotont stemme luller mig hurtigt. Med Vivaldi så usandsynligt at lykkes. Hvis du tager musik, så måske nogle ballader eller buddhistiske mantraer, noget langsomt, stiv og monotont. Generelt skal du tage åbne hovedtelefoner, overhead eller løse blade og forsøge at eksperimentere. Forskellen med den overvåget enhed er kun i komfort, og at bandagen kan bæres på øjnene som en maske til at sove. Hvis du ikke har den ønskede effekt på hovedtelefoner, vil det ikke være “pyjamas”.

Mysku.ru