12 frizurával, farok minden alkalomra

Fésűk a faroknál munkához vagy tanulmányozáshoz

1. Alacsony farok szövésnél

Kiváló lehetőség egy szigorú öltözködési iroda számára.

Vegye le a szőrzetet az elülső-parietális és a nyakszirtből a házigazdának. A whisky szabadon marad. Válasszon szálakat váltakozva a jobb és a bal oldali zónák között. Csavarja össze őket, csavarja a farkát.

Csatlakoztassa a sodrott szálakat a farok alatt. Szórja meg a szöveget, hogy elrejtse a gumit.

2. Aszimmetrikus fordított farok

Bárki képes kezelni ezt az elegáns frizurát. Készítsen egy farkát: a fül alatt kell elhelyezni, amennyire csak lehet. Válasszon egy kis szálat a kapott farok aljáról és dobja el egy rugalmas szalaggal. Rögzítse láthatatlansággal.

Húzzon vissza pár centiméterrel, és húzza le a farkát egy gumiszalaggal. Készítsen egy lyukat az így kialakult területen, és csavarja be a farok belsejébe. Van valami, mint egy hurok. Hozzon létre egy kötetet a hurok szalagainak kissé nyújtásával.

Ismételje meg a farok végéig.

3. Magas farok spikelettel

A szigor és a hanyagság divatos kombinációja. Mind a hosszú, mind a közepes hajra képes. A haj hosszabb ideig tart, mint az előzőek, de nem csak munkanapokon, hanem vállalati pártoknál is alkalmas.

Válassza el a szőrzetet az időjárás területén. Vegyünk egy vízszintes hátsó fület (ezt is nevezzük halcsapnak). A keletkező köpésből kissé húzza meg a szálakat.

Gyűjtsd össze a maradék hajat egy magas faroknál egy spikelettel. A rugalmas szalag rögzítéséhez húzza ki a fonál csúcsát úgy, hogy összekeveri a farkát. Távolítsa el a rugalmas szalagot egy hajszálszövettel.

Válassza ki a szálat a farokról és csavarjon még egy kúpot. Ha vékony hajad van, használjon hamis szálakat. Szövés közben húzza meg a szálakat úgy, hogy a zsineg terjedelmes legyen. Rögzítse a hegyet egy szilikon gumiszalaggal.

Frizurák farkával találkozókra

1. Iroquois holland szövéssel

Fényes kép a merész természetért, valamint a kiránduláshoz a klubba vagy egy partiba.

Osztassa a hajat két részre. Alulítsa át ideiglenesen egy rugalmas szalagot vagy egy klipet.

A felső fonat egy holland zsinór formája: három fonalból áll, és hasonló a francia fonalhoz. Húzza ki a szálakat a zsinórból, hogy még nagyobbnak tűnjön.

A fennmaradó hajat egy magas farka köti össze, beleértve egy fonatot is. Fan it.

2. Texturált alacsony farok

A sima felső és a bolyhos farok kombinációja ideális megoldás egy romantikus vacsorára.

Készíts egy mély oldalsó részt. A vasalódeszka használatával hozzon létre alaptérfogatot és enyhén kefés hajat az időbeli területen.

Készíts aszimmetrikus farkát. Elhagyhatja a zárat az arcon, hogy eltávolítsa, majd elrejti a rugalmas alatta.

Használjon curling penge, hogy a farok textúra legyen. Hajlítsa be a fürtöket úgy, hogy a szálak végei ne csavarodjanak meg. A hajat kézzel fésüljük össze, és alkalmazzunk egy strukturáló spray-t.

3. Magas farok retro stílusban

Csinálj egy feszes farokot (ne felejtsd el elrejteni az ínyt), elhagyva egy zárat a homlokon és elhelyezni az egyik oldalra. A farok alatt tegye be a görgőt, és rögzítse a csavarokkal a kívánt magasságban.

A farok farka két részre oszlik. Először, kefét és oszd meg az alsó görgőt, majd a felsőt. Hajtsuk szét a hajat úgy, hogy a görgő teljesen le legyen zárva.

Frizurák egy faroknál a képzéshez

1. A farok négyzetes kaszával

Gyakorlati lehetőség: egy ilyen szövésnél egyetlen szál sem fog kitörni egy futás vagy egy crossfit alatt.

Készíts egy alacsony farkát. Osszuk három szálra. Az ujjával egy lyukat készítsen a szál végén, és nyomja be a közepét.

Ismételje addig, amíg a farok véget nem ér. Rögzítse a csúcsot rugalmas szalaggal.

2. Rámpafény

Egyszerű végrehajtás, de nagyon hatékony frizura, amely nem szétesik a képzés során.

Vegyél egy farkát a fej tetejére. Tegyen egy párnát, hogy létrehozzon egy gerendát vagy csak egy megfelelő színű gumiszalagot.

Egyenesen terjessze a hajat a lemezre. A farok közepétől külön és ideiglenesen zárja be a hajat. Helyezze a rugalmas a görgőre, és álcázza le a hajcsúcsokkal.

Oldja fel a szálat a gerenda közepén. Egyeneset hagyhatsz, szeletezhetsz egy pecsétet, vagy felhajthatod.

3. Magas farok szövéssel

Fodrász, ha esetleg menekülni kell az edzőteremből, hogy látogasson el, vagy ismerkedjen meg barátaikkal. Csak megdagadja a szálakat edzés után.

Gyűjtsd össze a magas farkát. Rögzítse egy rugalmas szalaggal. A nagyobb megbízhatóság érdekében láthatatlan gumit használhat. Elrejti a rugalmas anyagot az alsó szál segítségével a farokból.

A farok mindkét oldalán válassza el a hajat. Keresztesd őket. Ezután elválasztható a faroktól még egy kis sztring, és csatlakozzon a szövéshez. Folytassa, amíg a hajhosszúság megengedi. A rugalmas szalaggal rögzítse a végét.

A képzés időtartama alatt jobb, ha a szálak szorosan összefonódnak, és utána – egy kicsit megnyúlik. Ez gyorsan megváltoztatja a képet.

Frizurák farkával ünneplésre

1. A fürt farka

Oszd át a fejedet zónákra. Először a haj hátán, a pryosyvaya minden szálat a gyökereken. Használjon egy nagy curling vasat. Comb a hajad, és gyűjtsd össze a fürtöket a farokba.

Hajlítsa a hajat a csúcson. Gyűjts össze még egy farkát, amely ötvözi az elsővel. Vegyünk egy vastag szálat a farok és csomagolja be a rugalmas sávot.

Fedjük le az időzónákat és fektessük őket a farok irányába.

2. Nagy volumenű farok

A szépségszalonokban az ilyen frizurákat orientális vagy 5D-faroknak hívják.

Elkülönítve és a farok alakját először az alsó occipital területen végezzük. Ahhoz, hogy a térfogat öblítse le és szárítsa meg a haját a faroknál. Csináld a vasalást. Ezután tegye ugyanezt az időzónákkal is. A végén csípje meg őket a farok.

Még két farkát készítsen: a felső nyakszirt és a parietális zónában. Adjon minden kötetet és görbüljön. A homlokon levő szőr csavarja a szálat, húzza meg a szálakat, és javítsa meg a viasz vagy a lakkozó peremmel. Az egyszerűség kedvéért csak karcolja meg.

3. Alacsony volumenű farok szövettel

Egy szelíd kép, amely alkalmas a diploma megszerzésére, sőt esküvőkre is.

Nagy fürtökkel könnyedén enyhítheti a hajad. Ezután végezze el az oldalsó elválasztást, és szétválasztja a hajat az időbeli területeken. Hagyjon egy zárat a homlokán, ha tetszik a hosszúkás frufru.

Szúrjunk balra és jobbra a spikeleten. Rögzítse a végét láthatatlan ujjakkal, húzza meg a szálakat. Fektesse a zsinórokat a fej hátoldalán, hogy vastagabb legyen felülről. Helyesen rögzítse őket láthatatlanokkal.

Gyűjtsd össze a maradék hajat, valamint a farok végeit a faroknál. Biztosítsa át egy átlátszó gumiszalaggal.

Loading...