7 valódi módja annak, hogy kedves legyen egy srácnak

Beszélj, nem is beszélve

Még mielőtt összekapcsolná a beszélgetést egy sráccal, a test sokat fog mondani neki. És az első dolog, amit észre fog venni, hogy mennyire fizikailag vonzó vagy.

Nem csak a szépségről van szó. Ha jól illeszkedik és jól épül, akkor egészséges utódokat szülhet.

Egy másik fontos szempont az, hogy érdekesnek mutatkozik-e. A nyakra hagyni természetesen nincs szükség, de finoman utal arra, hogy az embernek esélye van, nagyon kívánatos.

Két trükköt megmutathat. Először is, gyakrabban villog, mert mi természetesen kezdjük ezt, amikor izgatott. Másodszor, egy kis kanyar a beszélgetőpartner irányában: ez egy nem verbális érdekes üzenet.

2. Légy olyan, mint ő

Szeretjük azokat az embereket, akikkel közös a közösségünk. Ezért a feladata, hogy közös helyet találjon a kedvelt fickóval. Például összevetheti a zenét szerető szeretetet, vagy ha kevés közös érdeklődésre van szüksége, próbáljon meg ragaszkodni ahhoz, amit szeret.

A társkeresés kezdetén a legegyszerűbb módja annak, hogy kimutassuk a hasonlóságot, hogy a kaméleon hatását használja.

Próbálj meg ugyanolyan jelentést venni, mint egy ember, utánozni mozgásait és gesztusait, használja azokat a szavakat és kifejezéseket, amelyeket beszédében tartalmaz.

Nem kell pontos és szinkron másolatot készíteni: túl nyilvánvaló. Próbálja meg előrelátni a beszélgetőpartner mozgásait, vagy általában néhány másodperc múlva ismételje meg őket.

3. Légy szemmel

Minél gyakrabban látunk egy személyt, annál inkább szeretjük őt. Ezt megerősíti a tudomány. Egy tanulmánybanProximity és Peership: Balance alapjai az interperszonális vonzerőben a diákfogadó lakóit felkérték, hogy értékeljék szomszédjaik iránti hozzáállását. Kiderült, hogy a fiatalok és a lányok kedvelték a közelieket: a szomszédos szobákban vagy a következő emeleten.

A hétköznapi életben ez azt jelenti, hogy ha Ön és a fickó ugyanazon a helyszínen (egyetem, tanfolyamok, tornaterem) látogatnak, akkor nagyobb esélye van a kedvére.

Ha véletlenül találkozott, mondja meg, hogy folytatni kívánja a kommunikációt. Csak ne üldözzen egy embert: inkább megijeszteni, mint vonzani.

Ossza meg a titkot

tanulmánySzemélyes önismeret és vonzás: a kapcsolat vagy a szűkös erőforrás alapja , az Amerikai Szociológiai Szövetség által közzétett, bizonyítja, hogy a kinyilatkoztatások jelzik a bizalmat és a kapcsolat megkezdésére való készséget. Ha valaki nem beszél magáról, akkor éppen az ellenkezőjét sugározza.

Ezért a következtetés: kapcsolatot teremteni valakivel, meg kell nyitnod.

Ezt fokozatosan kell elvégezni. Először oszd meg a felszíni információkat: honnan származtál, milyen családban nőttél fel, milyen zenét szeretsz hallgatni. Ezután lépjen tovább a személyes témákhoz: milyen célokat határoztak meg önmagatok számára, mi befolyásolta az önöket. Csak légy óvatos, és ne mondd el az élet történetét az első találkozón.

5. Aggódjon rá.

IsmeretesBizonyos bizonyítékok a megnövekedett szexuális vonzerőre a nagyfokú szorongás feltételei között , hogy az adrenalin felszabadulásához kapcsolódó helyzetekben mások vonzóbbá válnak. Ez nem jelenti azt, hogy egy srácot egy hullámvasútra kell húzni. De egy kicsit aggódni fog tőle, hasznos lesz. Választható, próbálj versenyezni sportolással vagy társasjátékkal, vagy együtt játszani egy hátborzongató thrillerrel.

6. Csináld meg ölelésének rajongóját

Az ölelés során az oxitocin szabadul fel a testben, ami fokozza az intimitás érzését. Tehát ölelés a fickóval, akit érdekel, amikor találkozol és búcsúzik, örömteli pillanatok alatt, és éppen ezért.

7. Keresse meg, mi teszi boldoggá

Végül mindent lefagy arra a tényre, hogy érdekes embereket szeretnek együtt lenni. Tehát ne pazarold el az idődet, amikor valakit csalogatsz a hálózatokba, és keresd meg az esetet, ami megégeti. A boldogság és a lelkesedés vonzó önmagában. Legyen az, aki kibocsátja őket.

Loading...