A gyors társkereső segít megtalálni a szeretetet?

1998-ban egy Los Angeles-i rabbi jött fel a gyors társkereső – randi, különösen azok számára, akik túl elfoglalt, de még mindig szeretnék találkozni a sorsukkal. Az első Beverly Hills-i parti után a világszerte egyre népszerűbbek voltak a gyors dátumok. És még Oroszországban, mind a nagyvárosokban, mind a külvárosban.

Hogy működik

Klubok gyors látogatók sokat, és hogyan működnek körülbelül ugyanaz: van rögzítve a megfelelő korcsoportba fizetni (átlagosan ára 700-1 500 rubelt), a kijelölt időben jönnek az étterem, ahol a gyors búcsút. Ott találkoznak az legédesebb vezetője, aki elmagyarázza a játékszabályokat.

Leggyakrabban lány ül az asztalnál, és minden, például öt perccel azután, hogy egy telefonhívást, hogy üljenek le, a következő ember, mozgó egy kört. Így egy óra van ideje beszélgetni 12 potenciális partnerekkel.

Néha a találkozó formája 2 óra, plusz egy szünet, néha egy pohár bor szerepel az árban, néha túl közel kerülsz a szomszédos párokhoz, néha az étterem túl hangos. Megpróbálhat hasonló pillanatokat találni előzetesen a szervezőknél, vagy kereshetsz véleményeket a vállalatokról és találkozóhelyeiről (előre ismert).

Bosszús voltam, hogy hallom a következő pár beszélgetését. Az a fickó, aki őszintén ragasztotta az előző ifjú hölgyet, majd költözött hozzám, és szavakat vágott át a fogai között. Sértő volt.

Alina, 26 éves

Több előfordul, hogy a cégek kínálnak szokatlan formában játszani „maffia”, vagy próbálja meg a „peepers» (szemek társkereső): két perc csend nézni a partner szemébe. Ellenállj, egyébként nem minden.

Gyors dátumok: mit várhat el tőlük, és hogy járjon-e rájuk

Ki megy egy gyors látogatásra

Ugyanaz, mint te. 🙂 Érdekeltek, nem félnek a kísérletektől, keresek egy párat. Egy pozitív dolog: itt nem valószínû, hogy egy házas ember egy éjszakai ügyet vagy kalandot talál magának. A férfiak és a nők túlnyomó többsége komoly szándékkal jár.

A rossz hír: ez alapvetően teljesen egyetlen ember, aki nem tud rászánni magát, hogy menjen el egy cég a bárban, vagy egy koncert, ahol találkozhat valakivel, vagy vezető minden alkalommal a munka. Vannak, akik csak szórakozásra jönnek ide.

Hogyan kaphat visszajelzést?

A bejáratnál mindenki egyfajta ellenőrző listát kapott, ahol a résztvevők az előnyeiket és hátrányait az előnyeik és hátrányaik mellett teszik, és apró megjegyzéseket készítenek egymásról. Ezekről a feljegyzésekről magadról ugyanazon a napon vagy a következő napon érkezik az e-mailre – rettenetesen hasznos azok számára, akik szeretnék kideríteni, milyen benyomást kelt az ismeretség első pillanatait illetően.

A levélben azok a kapcsolatok is lesznek, akiknek a plusz jelzések egybeesnek. Itt döntsd el: várd meg az első lépést a “pár” -tól vagy írd (hívj) magadnak.

Mi a teendő, ha a párt unatkozik

Sokan azt mondják, hogy az ilyen kommunikáció és új ismerősök nagyon fárasztóak. Egy este meg kell tennie 10-20 alkalommal, hallani annyi történetet magadról, támogatni a beszélgetést idegenekkel.

A legszomorúbb dolog az, amikor előre megérted, hogy a következő, asztalnál ülő személy kategorikusan “nem az Öné”. És ugyanazt érti. És csak ülj öt percig, és várja meg a jelet.

Bár nem. A legszomorúbb dolog az, amikor a gyors látogatások minden résztvevője “nem a tiéd”.

Este 18 mini-látogatást tettem, és őszintén szólva, nagyon nehéz érzelmileg és fizikailag: a szájam annyira fájdalmas, hogy beszélni és mosolyogni. Ezért egy udvarias mosoly eltűnt a hatodik hetedik fickón, és különleges esetekben is bizonyították. Végül teljesen kimerült voltam.

Lena, 32 éves

Természetesen csak felkelni és menni. Ezt a kommunikációs készségeket szivattyúzhatja. Mi nem eszkalálódik: itt lehetőség van, és megfelel az emberek ugyanazon a hullámhosszon van, és hogy az új kellemes ismerősök, és továbbra is kommunikálni után azonnal gyors ülésén.

A szemem előtt egy pár a közeli asztalnál hamarosan egy közös szakmai témára támadt, és megállapodott bizonyos termékek szállítmányozásáról. Nagyon boldogok voltak, találkoztak, este pedig.

Anton, 32 éves

És nem fognak nevetni rám?

Nem, nem az. Senki sem neveti, akik találkoztak az érintett területek keresztül vagy a mobil alkalmazások. A ritmus az élet olyan, hogy kénytelenek vagyunk keresni a lelki társ, vagy fut az interneten, vagy engedje ebben az időben, de a garancia arra, hogy lesz az emberek előtt, akik hasonló célt. Ez a garancia általában és gyors dátumot ad.

Olvassa el:

  • 7 igazi módja annak, hogy kérjük a fickót →
  • 10 hiba, ami megakadályozza, hogy egy olyan lány, mint a →
  • Hogyan találkozhatunk egy fickóval: 10 megbízható tipp a különböző lányoknak →
  • Hogyan és mit kell beszélgetni egy kislánnyal, ha a kényszer korlátozza →
  • 12 zavaró hívás egy első napon →