Ajándékok az esküvőre: 10 win-win lehetőség

Ha felkérik, hogy egy esküvő, tudod, ez ambivalens érzés: az öröm, a hősök az alkalmat és fájdalmas gondolat, hogy mit adjon nekik. A Lifehaker összegyűjtötte az univerzális ajándékokat, amelyek pontosan olyanok, mint a vőlegény és a menyasszony.

1. Pénz

Egy univerzális ajándék, amely pontosan szükséges mindenkinek és mindig. A pénz soha nem felesleges, különösen egy fiatal családban, amelynek valószínűleg sok nagyszerű terve van.

Címletek adhat egy borítékban formájában egy előre fizetett ajándék hitelkártyát, összeomlott csokrok, vagy bármely más, eredeti csomagolásban. A legfontosabb dolog – ne szóljon az ajándék összegéről, ronda.

2. Háztartási készülékekre vonatkozó igazolás

A kenyérpirító vagy multivárkolat helyett adja meg a tanúsítványt a hardverraktárnak. Sokkal kényelmesebb Önnek és az újoncoknak. Nem kell egy nagy dobozt tartani az ünneplésen, és nem kell gondolniuk, hogy mi a teendő a három kávéfőzővel. Engedje meg a pár választani és megszerezni, amire szüksége van.

3. Tanúsítvány a lakás befejezéséhez

Ha a fiatalok terveznek, vagy nemrég új lakásba költöznek, ahol a javítást tervezik, egy kiváló ajándék lesz egy tanúsítvány az épületben vagy a bútorüzletben. A fészek előállításának költsége nem kicsi. És segíthet egy kicsit ebben a kérdésben.

4. Kaland

Az élénk érzelmek nem kevésbé fontosak, mint az anyagi értékek. Pick valami, ami csak tetszik a menyasszony és a vőlegény: egy ejtőernyős ugrás, a járat egy siklóernyős vagy aerotrube vagy spa két. Nemcsak új érzéseket, hanem emlékeit is sok évig fogsz bemutatni.

5. A pár pontosan szeret

Gondolj arra, hogy egy pár általában a hétvégét tölti. Ha a szerelmesek szeretik sütni a kebabokat a természetben, adják a grillet. Ha nem kapsz ki a túrákból, veszel egy új, klasszikus sátort. Szeretne otthon maradni – keresni a gyapjú szőnyegeket. Hasznosító ajándék lesz, de garantáltan hasznos lesz.

6. Gyűjthető drága alkohol

Természetesen ez az ajándék csak abban az esetben megfelelő, ha egyik fiatal sem lelkes ellenfél az alkohollal szemben. Ha az alapok engedélyezik, néhány különleges érdekes italt adhat a különleges alkalmakhoz.

7. Tervező trükkök és kisebb művészeti tárgyak

Vegye figyelembe a “kis” szót: itt a kulcsszó. A kép vagy szobrocska, amelyet bemutatni fog, a belső tér részletének kell lennie, és nem a központi eleme. Legyen valami, amit könnyedén felvehetsz és segítséget hozhatsz az autóból az ünnepség helyére.

Természetesen egy ilyen ajándék azt sugallja, hogy jól ismeri a fiatalokat és az ízlését.

8. Fotózás

Vannak lehetőségek. Talán a menyasszony és a vőlegény örül, ha neked egy esküvői fotózást a kiválasztott mesterből. És talán majd az esemény után egy kis idő után szeretnének fotókat készíteni. Előzetesen beszélj velük preferenciáival és fotózzon, csak miután megkapta a beleegyezését.

9. Edények és egyéb háztartási cikkek

Adjon csak edényeket és belső tárgyakat, ha 100% -ban biztos benne, hogy az Ön ízlése megfelel. És még ebben az esetben is jobb, ha előnyben részesítjük a nagyon egyszerű, minimalista dolgokat, amelyek bárhová illeszkednek.

10. A vágyak teljesítése

Ha nem illeszkedik a javasolt opciókhoz, csak kérdezze meg a jövendő ifjúságot, ha kívánságlistájuk van. Még azt is tanácsolhatja a párnak, hogy csinálja, mert az esküvőre való adományon túl nem te vagy az egyetlen, aki megtöri a fejét.

A Kívánságlista nagyban megkönnyíti mind a vendégek, mind az elkövetők életét. Nos, csak azok, akik azt akarják, hogy irányítsák.

Olvassa el:

  • Mit adjunk egy lánynak születésnapját →
  • 6 módja annak, hogy egy srác egy születésnapra valamit érdemes →
  • Mit adhat valakinek, aki értékeli a moderációt →
Loading...