Hogyan keressünk barátokat minden korban

Egyszerű tippek, hogy segítsen barátaidban

 1. Mindig maradj magadon. Tehát nem fogja megtéveszteni valakit, amikor találkozol velük, és nem okoz csalódást, ha jobban megismerik.
 2. Gondolj jól arra, hogy mit értékel az emberek leginkább, és akivel könnyebb kommunikálni. Tartsa ezt szem előtt, amikor új barátokat keres.
 3. Ne legyél előítéletekkel, ne piszkálj új embereket az első emberekkel. Tanulj jobb embert, csak következtetéseket vonj le.
 4. A barátság egy kölcsönösen előnyös kapcsolat. Segítséget nyújt, ha látja, hogy az embernek szüksége van rá. Ha ez egy igazi barát, visszatérhetsz segítségért.
 5. Tartson kapcsolatot új barátaival: kommunikáljon az interneten, tárgyaljon új találkozókról, próbáljon diverzifikálni a közös szabadidőt. De ne legyen túl kitartó. Ha egy személy figyelmen kívül hagyja Önt, ne intrude.
 6. Ne aggódjon, ha az új ismerősök elveszítik érdeklődését. Talán nem találkoztál az emberekkel, akiknek szüksége van, vagy hibákat követett el. Elemezze az élményt és nézze meg.

Hogyan keressünk barátainkat online

Az Internet terjedésével sokan elkezdtünk több időt tölteni a monitor mögött, és kevésbé élénk kommunikálni. Ez tény. De nem annyira egyértelműen. A hálózat csak eszköz, és mindenki saját módján használja azt.

Az internet a menhelynek tekinthető a valós világból, és a szocializáció erőteljes eszköze. A helyek és szolgáltatások, amelyeket később tárgyalunk, minden nap hatalmas embereket vezetnek be. Ma már elkezdheted a barátságot.

Barátok keresése az online közösségekben

Az internetes fórumok, az azonnali üzenetküldők, például a WhatsApp és a Telegram, a Facebook, a VKontakte, az Odnoklassniki és az egyéb közösségi hálózatok nyilvános oldalai és csoportjai minden platformot jelentenek az új ismerősök hatékony kereséséhez.

Csak választania kell a megfelelő közösséget, amelyben az emberek érdekesek lehetnek, és gyengéden meghívja őket, hogy megismerkedjenek velük. Semmi bonyolult.

Ha egy kisvárosban lakik, keressen egy közösséget a földrajz szem előtt tartásával. A nagy társadalmi hálózatokban szinte minden településen olyan helyi csoportok vannak, mint a “tipikus Bryansk” vagy a “Chernigov hallható”, ahol kommunikálhat honfitársaival. Egy ilyen csoport megkereséséhez elegendő megadni településének nevét a szolgáltatáskeresésben.

Amikor megtalálja a közösséget, nézze meg leírását, olvassa fel a többi felhasználó nyilvántartását. Így megtudhatja, hogyan zajlik itt a társkeresés. A résztvevők gyakrabban tesznek közzé rövid tájékoztatást önmagukról egy javaslat megismerése érdekében. A “VKontakte” -ben általában ezeket az adatokat rendszergazdáknak küldik, és azokat már a csoport többi résztvevője számára a feladó nevében helyezték el. Válaszolhat az egyik kiadványra, vagy hagyhatja el a sajátját.

Hogyan keressünk barátokat a VC-ben Hogyan keressünk barátainkat online

Ha egy nagyvárosból származik, akkor érdemes egy érdekegyüttest keresni, anélkül, hogy egy településre utalna. Lehet, hogy a chatterem a mozi, a nyilvános halászat vagy fórum a testépítés. Válassza ki, mi a legközelebb van hozzád.

A legfontosabb az, hogy a városod nagyszerű, és a közösség népszerű. A közönség között biztosan a “szomszédai” fognak lenni.

Az érdekelt közösségekben népszerűek az úgynevezett találkozók – a résztvevők tömeges ülései a ismerősök és a közös kedvtelésből. Az ilyen eseményeket a résztvevők maguk vagy az adminisztráció szervezik. Példaként említhetjük a LiveLib-felhasználók találkozóit, a könyvbarátok számára egy szociális platformot. De mielőtt egy ilyen eseményre megy, bizonyítson magának a bíróságon. Vegyen részt a megbeszélésekben, tegye közzé a kiadványait – értesítse őket, és vegye be őket.

Néhány érdekcsoportnak különleges szakaszai vannak a társkereséshez. Például a humoros Pikabu site-on található egy népszerű “Dating League” ága. A különböző városok és országok résztvevői magukról beszélnek, és felajánlják, hogy találkoznak offline állapotban. Az ingyenes regisztráció után írhatsz az érdeklődnek, vagy közzéteheti a kérdőívet.

Hogyan keressünk barátainkat a Pikabu-n

Keress barátokat a társkereső szolgáltatásain keresztül

A web tele van kifejezetten társkereső szolgáltatásokra. Leggyakrabban segítségükre partnernek keresik a szexet vagy a romantikus kapcsolatokat, de semmi sem akadályozza meg, hogy ilyen módon keressen barátokat.

Ugyanabban a Tinder-ben, a világ legnagyobb online társkereső szolgáltatásában könnyen megtalálhatja az embert a barátságos kommunikációért. Regisztráció után egyértelműen jelezd személyes profilodban, hogy céget keresel, hogy csak a moziba, egy kiállításra, egy koncertre vagy más, a megfelelőnek tűnő eseményre menjen. Jó talaj barátkozni.

Az alkalmazás csatlakozni fog a Facebook-fiókjához, és megjeleníti a közeledő felhasználók érdekeit. Névtelenül jelölheti azokat, akiket tetszett. Ugyanez fog történni az alkalmazásával. Ha a kiválasztás megegyezik, az alkalmazás értesíti mindkettőt, és elindíthatja a levelezést.

Vannak olyan szolgáltatások is, amelyek csak barátok megtalálásához élesednek. Nem olyan népszerűek, de teljes mértékben összhangban vannak a céljával. Között ilyen projektek – egy platform megtalálni fickó utazók TourBar és a barátságos társkereső MyFriends.

Keress barátokat online játékokban

Ha még soha nem játszottál többszereplős játékokat, akkor nem gyanakodhatsz meg arról, milyen erősek a játékosok között létrejövő társadalmi kötelékek. A virtuális világokban nemcsak igazi barátokat találnak, hanem jövőbeli férjeket és feleségeket is.

A Destiny, Overwatch és a World of Warcraft játékok olyan helyzeteket hoznak létre, amelyekben idegenekkel kell kölcsönözni. Ön közös erőkkel egyesíti a közös célokat, és közös tapasztalatokat tapasztal. Ilyen körülmények között könnyen megközelíthető, és közös témákat találnak a beszélgetésekhez. Ha kívánja, továbbra is kommunikálhat a való világban.

Hogyan keressünk barátokat az online játékokban?

Ha online vagy, ne felejtsd el a hálózati etikettet

 1. Szerkessze az internetes profilját. Távolítson el hozzászólásokat és képeket, amelyek miatt rosszabbnak tűnhet, mint valójában.
 2. Tegye közzé profilját a jövőbeli barátok számára, írja le pontosan a tulajdonságait, ismerőseit és érdekeit.
 3. Próbálj kompetensen írni, írásjeleket használj.
 4. Ne használja az emoticonokat, a felkiáltójeleket és a nagybetűket.
 5. Szükség esetén ne szüntesse meg az üzenetet több részre. Végezze el a gondolatot, majd küldje el, hogy ne irritálja a beszélgetőt az értesítések áramlásával.
 6. Kerülje el a triviális megjegyzéseket, mint például: “Hello, hogyan vagy?”.
 7. Ne esküszöm.
 8. Ne zavarja ki.
 9. Ne vitatkozzunk a kicsit, és tartsuk tiszteletben a beszélgető szemszögéből.
 10. Légy udvarias.

Ha a virtuális világból érkező kommunikáció az igazi (és ez pontosan azt akarja, igaz?), Akkor biztosan találsz néhány tippet a következő pontból.

Keressen barátokat offline állapotban

Ha öreg vagy, és nem szereted ezeket a virtuális dolgokat, mindig érdekes embereket találsz a való világban.

Keress barátokat az iskolában vagy a munkahelyen

Az iskolák, egyetemek és irodák azok a helyek, ahol az új ismerősök rendszerint elkezdenek. De mivel ezt a cikket olvasod, ez azt jelenti, hogy ebben az esetben ez a lehetőség nem működött.

Ha vannak olyan emberek a csapatban, akikkel nem ellensnek a barátkozás, de senki sem kezdeményez, vegye be a kezébe. Beszélj a vezetővel a közös tevékenységekről, mint pl. A büntetés vagy bárban végzett munka után. Ezeket a lehetőségeket egyszerűen közvetlenül a kollégáihoz ajánljuk. Az informális környezet előfeltétele a baráti kapcsolatoknak.

Ha távoli vagy távolról dolgozik, vagy egy csapatban nincsenek lelki közelségben lévők, akkor továbbra is radikális mód van – megváltoztatni munkahelyét vagy tanulmányait. De a döntő akció előtt próbálkozzon a következő opcióval.

Keress barátokat a helyi szekciókban és az érdeklődési körökben

A másik nagyapa barátok megszerzésének módja a sportszakasz beiratkozása. Kívánatos választani egy csapatmunka, mint a labdarúgás, a jégkorong vagy a kézilabda. Alternatívaként gondolkodhat a táncról.

Ha nem szereted az aktív sportokat, keress meg egy klubot érdeklődésedért. Lehet olyan intézmény, ahol asztali játékokat játszanak, vagy megbeszélik az irodalmat. Válasszon az Ön érdeklődése alapján: ez segít a hasonló gondolkodású emberek megtalálásában. Az ilyen klubok címe általában az interneten található.

Élő kommunikáció, ne felejtsd el a modorokat

 1. Az ülés előtt gondoljon arra, hogy miként töltsön el a lehető legérdekesebb időt. Ajánlja fel az új ismerősöknek szóló lehetőségeket. Kérdezd meg, vannak-e javaslataik.
 2. Ne késlekedj az üléseken: senki nem szeret várni.
 3. Ne sértse meg a személy személyes terét.
 4. Legyen nyitott új helyekre, tevékenységekre és utazásra.
 5. Használja a pszichológiai trükköket, hogy megkönnyítse a beszélgetőt.

Remélhetőleg ezek a tippek segítenek új barátok megtalálásában. Örülünk, ha megosztja tapasztalataival.

Olvassa el

 1. A barátság távolságtartása →
 2. Hogyan lehet megállni mindenki és mindenkitől félénken: 10 hatékony módszer →
 3. Hogyan ismerkedjünk meg egy lánnyal: 16 munkatanács →
 4. Hogyan találkozhatunk egy fickóval: 10 megbízható tipp a különböző lányoknak →
 5. 13 tipp a magányosság élvezetéhez →