Hogyan találkozhatunk egy lánnyal? 16 munka tipp

Hogyan találkozhatunk egy lánygal a való életben?

A spontán ismeretség a mindennapi életben egyre inkább olyan, mint egy archaikus. És mégis, ez az egyik legromantikusabb helyzet, amit akkor megmondhat az unokáinak.

Számos egyéb tagadhatatlan előnye is van. Először mindig valódi embert látsz, nem pedig 10 évvel ezelőtt készített feldolgozott fényképét. Másodszor, használhatja maximálisan a varázsait: sajnos, a virtuális kommunikáció még mindig nem közvetíti az élet minden árnyalatát.

Íme néhány trükk, amellyel megismerheted a lányt offline üzemmódban.

1. Bizalom és nyitottság

A valós életben való találkozáskor a nem verbális jelek a kezedbe kerülhetnek. Ne felejtsd el a nyitott testtartásokat, állandó (de nem túlzott) szemkontaktust és őszinte mosolyt. A csata felét megteszik: egy ismeretlen személyt állítanak fel Önnek.

Hogyan találkozhatunk egy kislánnyal?

2. Ajánlatkérés

Egy figyelemre méltó idegen, aki egy lányt kínál egy hatalmas bőröndöt hozni, vagy elmagyarázza az utat, rendszerint együttérzéssel jár. Ne felejtsd el az udvariasságot zavarodottsággal. Általában a “nem” még mindig “nem” -et jelent, és a túlzott kitartás nem pontosan hozzá fog adni.

3. Használja az idegenről rendelkezésre álló információkat

A metróhoz megy, és elolvassa Dosztojevszkijt? Vagy egy póló Darth Vader képével? Ez az első beszélgetés kész témája.

De itt is emlékezni kell a tapintásra. Megjegyzendő, hogy mit csinál a lány a telefonjában, még akkor is, ha nem zárja le a képernyőt a kezével, nyilván nem éri meg. Ez határos a magánélet megszállására.

4. Használja a helyzetet

Ha koncert vagy kiállítás van, akkor az ízlésed valószínűleg egybeesik egy bájos idegen ízlésével, és a beszélgetés témája könnyebb lesz megtalálni. De a segítség lehet és a leggyakoribb helyek: bolt, kávézó, tornaterem. Még ZhEK. Miért ne?

Használja a környezetet ürügyként a beszélgetés megkezdéséhez. Kérdezd meg például, melyik termék vagy edény a legjobb választás, és rámutat arra, hogy a lány úgy néz ki, mint aki megbízhat. Beszéljétek meg a képzés színvonalát vagy a terület életét. Általában a mindennapi élet összes forrását a lehető legnagyobb mértékben használja.

5. Tegyen egy bókot

Egy win-win lehetőség, ha a bóktól megfosztják a banalitást, de nem finom. Felejtsd el a kliséket, mint a szem óceánjai és a haj vízesései. De ne tégy túlságosan az eredetiséggel: az információ, hogy a lány a legjobb ujj vastagsága a világon, vagy az ideális görbület a fogak, az ülés során egyértelműen felesleges.

Jobb, ha feladnád a posh darabokat is. Végül is a második (harmadik, negyedik és így tovább) kifejezésnek meg kell felelnie az első virtuozitásának. Ellenkező esetben minden erőfeszítés meghiúsul.

Ha nem biztos a beszédkészségedben, akkor jöjj fel és ismerd el, hogy a kedvenc lányod érdekesnek tűnt számodra. Az őszinteség jobb, mint bármely megmunkált tekercs.

6. Radiate security

A való élet megismerése szinte mindig meglepetés. És a hirtelen és ismeretlen határok a veszélyen. Ezért legyen rendkívül tapintatos, udvarias és soha ne intrude a lány személyes zónájába. Ellenkező esetben az érzéseid megrémülése egyszerűen megrémíti és elfutja. Még ha a többiben is, mindent jól csinálsz.

Hogyan találkozhatunk egy lányt a közösségi hálózatokban?

A szociális hálózatok előnye nyilvánvaló: sok információt adnak és bizonyos értelemben egyszerűsíti az első lépést. De itt is vannak buktatók. Próbálja ki a következő tippeket, hogy megkapja a figyelmét egy gyönyörű idegen.

1. Keress szenvedélyt a tematikus csoportokban

A legegyszerűbb módja annak, hogy megismerkedj és megfelelő pártot találj, az érdeklődés alapján. Csoportok, nyilvános rendezvények, események a közösségi hálózatokban – ott ismerkedhet meg, vagy privát módon hívhatja a lányt. A beszélgetésekhez tartozó témák közelítő listája könnyen megkereshető.

2. Üzenetek vagy megjegyzések írása

Ha meg akarsz ismerkedni, jobb ezt szó szerint bemutatni, és nem hallgatólag feltölteni egy lányt, aki tucatnyi szeret. Az utóbbi esetben nagy valószínűséggel téved a nem megfelelő vagy gyermeketelen személy.

Hogyan találkozhatunk egy lányt a közösségi hálózatokban?

3. Nézze meg online viselkedését

Közzététel a legutóbbi szünetről az előzővel? Post képek, hogy minden nő gazember? Rude a megjegyzésekben? Akkor ne lepődj meg róla, hogy az üzenetek továbbra is megválaszolatlanok maradnak.

4. Olvasd az írástudást

Ha a pontosság a királyok udvariassága, akkor az írástudás az internethasználók jóvoltából áll. És ez is az első bizonyíték arra, hogy van egy fejlett értelme. Ezért próbálja meg, hogy ne hagyja legalább az elemi hibákat. Kétség esetén keressen választ a szótárakban vagy a tematikus forrásokban.

Ha nem biztos az orosz nyelv ismeretével, próbáld meg először ezt a tesztet eljuttatni. Az átlag alatti eredmény azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy felfrissítse az iskolai szabályokat.

5. Kerülje a szélsőségeket

Az azonnali átmenet a “te” valaki úgy tűnik, gyors. De ragaszkodjon hozzá, hogy írjon “te” és nagybetűvel, és egyidejűleg flörtölje a XIX. Század stilisztikáival – nem a legjobb megoldás. Így inkább egy naftalin excentrikusan fogadjuk el, mint egy érdekes és modern ember számára.

Hogyan találkozhatsz egy lányt egy társkereső oldalon?

Úgy tűnik, hogy a speciális területek vagy szolgáltatások megismerése egyszerű, mivel azokat a keresett lányok használják. De nincsenek kevesebb potenciális műholdak. Annak érdekében, hogy növelje az esélyeit, tartsa be a következő szabályokat.

1. A profil elgondolásával közelítsen

Szeretne komoly kapcsolatot teremteni? Akkor ne feküdjön ki (vagy legalább ne tegye meg a fő dolgot) a torzó és a test többi részének fényképét. Még akkor is, ha elképesztő kocka van. Még akkor is, ha bűn lenne elrejteni az ilyen szépséget.

Hogyan találkozhatsz egy lányt egy társkereső oldalon?

Jobb tétet képeken, amelyek feltárják a személyiségedet és megmutatják az arcodat.

Ne lustasson a profil részletezéséhez, és fordítson különös figyelmet arra a részre, ahol az érdekeket feltüntetik. Ne feledje: annál pontosabb lesz a leírás, annál valószínűbb, hogy találkozik a megfelelő személyrel. Tehát ne korlátozzák az általános kifejezéseket.

2. Kerülje a kezdőket

A legtöbb társkereső weboldal új felhasználókat hirdet: a keresés első oldalain vagy a speciális részeken helyezkednek el, amelyeket mindenki más lát. Ennek következtében az újonnan érkezők (különösen a lányok) sok üzenetet kapnak. Tehát a tiéd csak eltévedhet.

3. Ne légy ismerős

Nem számít, hogy a fotóban lévõ lány emlékeztet egy vadmacska vagy hercegnõre, ezért nem kéne tájékoztatnia erről az elsõ üzenetben. Ismerősök számára – még speciális helyszíneken is – a ragaszkodó szavak és a gyengédség nem megfelelő.

4. Mondja “nem” a banalitásnak

A webhelyek és a társkereső szolgáltatások nagyszerű érzést keltenek. És mivel a lányok elvben több üzenetet kapnak, mint a férfiak, az utóbbiaknak ki kell emelkedniük.

A kegyetlen igazság: a következő “hello, hogy vagy?” Nem okoz vágyat a válaszra, és a szokásos kihallgatás szenvedéllyel küzd minden vágytól, hogy folytassa a beszélgetést.

Legyen pontosabb. Ahhoz, hogy ismerkedjen meg, használja a lány profiljában feltüntetett információkat, vagy válasszon szokatlan témát a beszélgetéshez. Például ajánlatos megosztani az õrült történeteket az életbõl vagy elmondani a legszokatlanabb álomból. Szóval felhívja a figyelmet, ne fárasztja a kérdéseket és olvadja el a jeget.

5. És felejtse el a levelezési listákat

Néhány ember, aki belefáradt a több száz üdvözlő üzenetnél, úgy dönt, hogy egy dologból áll: nagy, részletes és univerzális. Szóval legalábbis azt hiszik. Valójában a szöveg, az egyénre szabott kezeléstől mentesen azonnal látható, és még kevésbé érdekes.

A tanács egyszerű: határozza meg, hogy melyik nőt keresed, vegyen időt a megfelelő jelöltek kiválasztására, és írjon meg legalább egy, de élő kifejezést. Szükség esetén ismételje meg az eljárást. Ahogy mondják, nézzétek és találsz.


Természetesen az ajánlások egy része egyetemes: tapintatosnak kell maradnia az interneten, és a valós életben érdemes figyelemmel kísérni a beszédet. Két másik problémamentes módja van, minden körülmények között: viccszesz, vicc, és kérdéseket feltenni a lánynak, ezzel megmutatva érdeklődésüket.

Más hatékony technikák ismerete? Ossza meg őket a megjegyzésekben!

Loading...