Hogyan tölthet le zenét az iPhone-on: 5 egyszerű és ingyenes mód

Bár a zenét gyakrabban hallgatják az iPhone-n, az összes fenti módszer alkalmas az iPad számára.

1. Az iTunes használata

  • Bemeneti formátumok: MP3, AAC, WAV, AIFF, Apple Lossless. A fájlok automatikusan átalakulnak AAC-ba.

Hogyan tölthet le zenét az iPhone-on az iTunes használatával?

Talán a legnyilvánvalóbb módja annak, hogy letöltse zenét a számítógépről az iPhone készülékre az iTunes segítségével. Minden hozzáadott hangfájl meghallgatható a szabványos “Zene” iOS alkalmazásban az internet nélkül.

Csatlakoztassa az okostelefont a számítógéphez USB kábellel és indítsa el az iTunes alkalmazást. Ha a rendszer kéri, adja meg az Apple azonosítóját és jelszavát.

Húzza a zenefájlokat a program ablakába. Kattintson az iPhone ikonra az iTunes oldalsávján, majd válassza a “Zene” lehetőséget a panelen.

Ellenőrizze az iPhone jobb oldalán található zenét, majd kattintson a “Kész” gombra az alján.

Szinkronizálni fognak, majd bontják az okostelefont és elkezdhetik a hallgatást.

2. A Google Play Zene használata

  • Bemeneti formátumok: MP3, AAC, WMA, FLAC, OGG, ALAC. Néhány fájltípus automatikusan konvertálódik MP3 formátumba.

A “Play Zene” szolgáltatás minden felhasználója (nem csak előfizetők) feltöltheti akár 50 000 hangfájlját a Google felhőjébe, majd meghallgathatja őket ugyanazon név mobil alkalmazásában. Ingyenes és hirdetések nélkül.

Dalok másolása a felhőbe, telepítsen egy speciális boot-betöltőt a számítógépére, és kövesse annak utasításait. Ezután töltse le a Google Play Zene alkalmazást az iPhone-jára, és jelentkezzen be ugyanazzal a Google-fiókkal, amelyet a rendszerindítóval csatlakoztatott.

Minden letöltett dal megjelenik az alkalmazás könyvtárában. Kezdetben csak streamingek lesznek elérhetők. De a program lehetővé teszi, hogy zenét töltsön le a készülék memóriájába és hallgassa offline állapotban: csak válassza ki a kívánt albumot, és válassza ki a letöltési parancsot.

3. Az eMusic használata

  • Támogatott formátumok: MP3.

Ez a szolgáltatás szinte ugyanaz, mint a “Play Music”, csak a fájlok letöltése különböző módon valósul meg. Nem kell további szoftvert telepíteni a számítógépére, fel kell hatalmaznia magát a projekt webhelyére, válassza ki a Zene feltöltése menüpontot, és közvetlenül a böngészőn keresztül adja hozzá a számokat a korlátlan eMusic felhőhöz.

A letöltött zenét offline lehet az iMusic eMusic alkalmazásban közvetíteni és hallgatni. Ingyenes, és nem jelenít meg hirdetéseket.

4. Evermusic használata

  • Támogatott formátumok: MP3, AAC, M4A, WAV, AIFF, M4R.

A Evermusic lejátszó képes letölteni és letölteni a zenét a különböző felhő tárolókból: a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive, a Mega, a Box, a Yandex.Disk és mások. Csak egy számítógépről az egyik lemezre kell átírnia a hangkönyvtárat, telepítenie kell az Evermusic-ot az iPhone-ra és csatlakoztatnia kell a kiválasztott lemezt a lejátszó menüjéhez. A program belsejében megadhat olyan hangfájlokat, amelyeket hozzá kíván adni az eszköz memóriájába.

Az alkalmazás ingyen használható, de hirdetéseket jelenít meg. Bár a hasonló programokhoz képest az Evermusic hirdetések sokkal kisebbek. Az Evermusic fizetős verzióját is megvásárolhatja, amely nem tartalmaz hirdetést, lehetővé teszi, hogy több mint három felhőlemezt csatlakoztasson, és töltsön le teljes mappákat hangfájlokkal.

5. A Dokumentumok használata

  • Támogatott formátumok: MP3, FLAC, AIFF, WAV, AMR, M4A és mások.

Az előzőhöz hasonlóan ez a program letöltheti a fájlokat a felhőszolgáltatásokból. A dokumentumok támogatják a Google Drive, a Dropbox, a OneDrive, a Box és a Yandex.Disk alkalmazást.

De a zene mellett olyan videókkal és más típusú dokumentumokkal dolgozik, és a lejátszó nem a fő funkciója. Ezért nincs rendezés, például művészek és albumok esetében, mint más zenei alkalmazásoknál. De a Dokumentumok ingyen állnak rendelkezésre, és nem jelenít meg hirdetéseket.

Ha audiofájlokat szeretne letölteni a Dokumentumokba, először másolja át őket a számítógépről a támogatott felhőlemezre, és csatlakoztassa a programba. Miután elérte a lemez tartalmát, válassza ki a kívánt zeneszámokat vagy zeneszámokat, és töltse be azokat a készülék memóriájába.