Miért a Reddit az egyik legjobb hely az interneten?

A Reddit feltölti a felhasználók erőit. Emberek milliói élnek itt az érdekes anyagok linkjeivel, vagy saját kreativitást tesznek közzé. A résztvevők értékelik a hozzáadott tartalmat, és vitatják meg a megjegyzésekben.

Az első ismerősénél a Reddit elrejti az oldal elavult designját vagy az orosz nyelvű tartalom szinte teljes hiányát. De ha tanulmányozza a szolgáltatást, akkor kellemesen meglepte a megjelenése és a kényelem a mobil alkalmazás. Továbbá, anélkül, hogy tudnánk angolul, használhatod a Redditet zeneszámok, dalok, képek és gifok aggregátoraként.

Miért érdemel figyelmet a szolgáltatás

1. Legalább a legjobb tartalmat kapod

Miért érdemel figyelmet Reddit?

A felhasználók szavaznak kedvenc állásukra, felvetve őket a kiadványok általános megjelenésében. Ennek eredményeképpen a leginkább érdekes, a közösség szerint a feljegyzések felülről láthatóak, és a figyelmen kívül hagyott anyagokat lefelé hagyják.

Reddit veszA világ 500 legnépszerűbb weboldala hatodik a világ leglátogatottabb helyeinek listáján. A felhasználók hatalmas népszerűsége és nagy aktivitása miatt a szolgáltatás az internet egyik legfontosabb forrása. Az itt megjelent viccek gyorsan válnak globális mémekké, és a közösség által közzétett hírek azonnal feloszlanak a világ médiumán keresztül.

Mindkét fél a szavazási rendszer előnyeit élvezi: az olvasók és a szerzők. Nem számít, milyen érdekes a közzétett Facebook bejegyzés, senki sem fogja észrevenni, ha kevés barátja és előfizetője van. De a Reddithez adott hozzászólás azonnal elkapja a nagy közönség szemét. És ha igazán jó, akkor gyorsan felemelkedhet az általános rangsorban, és hit lesz.

2. A Reddit egy objektív képet jelenít meg a napról

A Reddit egy objektív képet jelenít meg a napról A Reddit egy objektív képet jelenít meg a napról

Szinte minden közösségi hálózat algoritmikus szalagokat használ, amelyek a felhasználót egy információs buborékba helyezik. Más szavakkal, az algoritmusok csak azokat a híreket mutatják be, amelyek megfelelnek érdeklődési körének. Ennek eredményeként kihagyhatja azokat az információkat, amelyek nem felelnek meg a nézeteinek, de fontos.

Reddit is megjeleníti a trendeket. Vagyis megnézheted, hogy a kiválasztott témák melyik üzenetei a legmagasabbak a tömegközönségben. A legfontosabb kiadványok hamarosan a szalag tetejére esnek, és sokáig láthatóak maradnak. Egyszerű módja annak, hogy mindig tisztában legyenek azzal, hogy mi történik a világban.

Ezen felül, akkor mindig kapcsoljuk időrendi sorrend a hír, ha félsz, hogy hiányozni rekordok irreleváns lehet a legtöbb, de különösen érdekes az Ön számára.

3. A Reddit oldalon szinte minden témában információt gyűjthet

A Reddit oldalon szinte bármilyen témában információt gyűjthet A Reddit oldalon szinte bármilyen témában információt gyűjthet

Szinte minden: egy fotót kiscicák filozófiai longridov szöveges RPG csaták között kommentátorok komoly tudományos vita, hogy lesz infopovodami médiában.

Ahhoz, hogy kommunikálni a helyi közönség Reddit rendszeresen dobja hírességek. Között a híres személyiségek, akik válaszoltak a kérdésekre a felhasználók a szolgáltatás volt Stephen Hawking, Bill Gates, Edward Snowden és Barack Obama.

A Reddit használata

Először csak a mobilalkalmazást használja. Sokkal szebb és kényelmesebb, mint az oldal. Ha rájössz, akkor a Reddit web verzióját is felfedezheted.

A program fő képernyőjén két lapot választhat: Home és Népszerű. Az elsőben csak azoknak a tematikus közösségeknek (sabreddits) érkező bejegyzések összefoglalóját láthatja, amelyekre feliratkozik. A másodikban megjelenik a sabreddites népszerű hozzászólásainak szalagja.

A Reddit használata A Reddit használata

Feliratkozhatsz a közösségekre a Felfedezés részben (a bal alsó sarokban lévő második gomb). Megjeleníti a népszerű sabreddits listáját. Ha feliratkozni szeretne bármelyikre, akkor kattintson a közösségre, és használja az előfizetési gombot. De ehhez a program felkéri Önt, hogy regisztráljon. A többi sabreddits megtalálható az alkalmazás keresőlapján.

Reddit alkalmazás Reddit alkalmazás

Keresi a szalag Home, népszerű vagy bármely adott közösség, akkor választhat rendezési módban rögzíti: Hot (hozzászólások, amelyek gyorsan egyre szavazat), New (először a legújabb), ellentmondásos (vitatott felvétel sok pozitív és negatív szavazat) és a Top (a legtöbb a kiválasztott időszakra vonatkozó értékelési bejegyzések).

Reddit alkalmazás Reddit alkalmazás

Megjegyzéseket hagyhatsz, szavazhatsz a kedvére és mínusz a nem kívánt hozzászólások. Ezenkívül közzéteheti saját rekordjait, de előtte olvassa el az egyes közösségekben meghatározott szabályokat.

Népszerű sabreddits, amelyek érdemes feliratkozni

  • Zene és videoklipek: r / zene, r / metal, r / hiphopfejek.
  • Háttérképek, fotók és animációk: r / háttérképek, r / a, r / gifek.
  • Tudomány és technológia: r / tudomány, r / technológia, r / futurology.
  • TV-műsorok, filmek és videojátékok: r / televízió, r / filmek, r / játékok.
  • Könyvek és képregények: r / könyvek, r / képregények, r / fantasy.
  • Longrides és a hírességgel folytatott megbeszélések: r / truereddit, r / ama.

Reddit site →