Milyen és hogyan kell viselni: a trendi őszi-téli trendek 2017/2018

Munka ezt a cikket, arra gondoltam, milyen trendek megfelelnek az ügyfeleimnek, mert alapvetően nem ez az énekesek és modellek, valamint a férfiak és nők, akik futni társaságok vagy otthon dolgozik, megy dátumok és barátokkal találkozni, tanulmány, utazás , gyermekekkel és kutyákkal sétálva. Mindegyikük kell egy szekrény, mint egy eszköz a célok eléréséhez és a vágyak, mint egy mágikus elixír, hogy ad bizalmat reggelente, valamint, hogy milyen kényelmes ruhát a különböző szép és változatos kombinációi.

Elemeztem nemcsak a gyűjtemény a tervezők, hanem az európai, orosz és amerikai magazinok (Vogue, a Harper Bazaar, InStyle, a GQ és a GQ Style, L’Officiel, SNC Marie Claire, Cosmopolitan, Cosmopolitan Vásárlás, Glamour, Glamour stílus Book), speciális internetes portálok (WhoWhatWear, StyleCaster, Coveteur, Refinery29, Net-a-Porter), a cikk trend ügynökség (Szerkesztette, WGSN). Ennek eredményeképpen ez a minőségi stílusú ötletek kiderült.

7. Hugge. Szépség alacsony hőmérsékleten

Divatirányzatok ősszel-télen 2017/2018: hugge
tabularasa-ny.com, lemlem.com, thisisthegreat.com

Talán ez az első olyan tendencia, amely sok éven keresztül kimutatható az orosz földrajzi szélességben. Eleinte úgy tűnik, hogy ez tisztán sportszerű trend: bolognai széllökések és dzsekik, színes fleece pulóverek, tréning nadrágok és meleg cipők. A közelebbi vizsgálatra minden megváltozik.

A legfontosabb az, hogy hagyjuk a faházak hangulatos harmóniáját és a sípályát követő hangulatot. Például kombinálásával térfogati hosszú pulóver alá tartozó vyvyazannymi csillagok és a szarvas, a bőrnadrág színes forralt bor vagy fárasztó hegyi bakancs áttört gyapjúharisnyát.

A karcsú emberek ebben a fonalban nagyszerű rétegzettel játszhatnak: kötött ruhát, fújt kabátszerű takarót és vastag, hosszú hurkokhoz kötött réteget.

Divat őszi-téli 2017/2018: huggie
Luca Tombolini, Kim Weston Arnold / indigital.tv

És ami a legfontosabb: ez a tendencia a test testösszetételével, testének elfogadásával és természetes hozzáállásával függ össze. Ezért a legjobb kombináció egy nyugodt arc, egy nyugodt mosoly, a minimális smink és ékszer.

 • figyelembe venni: a ruhák színeinek és textúrái közötti kontrasztnak meg kell felelnie a megjelenés kontrasztjának.
 • inspiráció: Andersen meséi, Neil Gaiman “skandináv istenek” című könyve, az északról rajzfilmek: a “jégkorszak” -ról a “Fehér jég meséi” -re.

6. A kék vér 24 órás különlegessége

Őszi-téli 2017/2018: A kék vér 24 órától különlegessége
Kim Weston Arnold / indigital.tv

Két évvel ezelőtt megjelentem egy videót az “új romantikáról” a YouTube-on. Azóta a tendencia behatolt minden korosztályba és árszegmensbe. Nemcsak a Viktória királynő idejének Angliáját, hanem más államok királyait is említi, valamint az egyház és az üzleti elit.

Ha a korábbi években ez a tendencia demokratikus próbálkozás volt, kombinálva a sifon blúzokat alapruhákkal, akkor ez a szezon kompromisszummentes. A luxus szöveteket, mint például a jacquardot, a brokátot, a selymet, ugyanolyan értékes díszítéssel kell kombinálni: gyöngyöket, gyémántokat, aranyat. A bársony kék, a smaragd, a bor, a fekete nem csak este, hanem a nap, mert a uralkodó emberek nem tudják, milyenek a farmerek.

Divatirányzatok 2017 őszén: kék vérkínálat 24/7
Kim Weston Arnold / indigital.tv, stjohnknits.com

A férfi és a női irodai verziókban ez a trend a “Prince of Wales” ketrecben, a tweed ruhákban, a kürtökben díszített poharakban és a kulcstartókban van.

Talán ennek a témának a fő jellemzője a bőven díszített kéz, amelyet nem terveztek.

Itt vannak karórák és karkötők drágakövekkel, hosszabb ujjú, puffok, hajtogatott-drapériák, fodros, mandzsettagombok, karkötők, íjak és szalagok. Ha szeretné könnyedén megérinteni a tendenciát, fordítsanak figyelmet a kesztyűkre, sapkákra és sapkákra, amelyek részben visszhangoznak a “Hugge” tendencia takarójával.

 • figyelembe venni: műanyag test és arckozmetika. Sajnálatos módon ezek a dolgok nem működnek együtt a lehangoló, bizonytalan járással és nem hajlandó a szemlélő szemmel nézni.
 • inspiráció: a “The Throne Game”, a “Fiatal Apu” sorozat, az Alice in Wonderland című könyv, az “Az ember a vasmaszkban” és a “The King Speaks!” filmek.

5. A város alszik, a maffia felébred

Divat ősszel-2017/2018: A város elalszik, maffia felébred
Monica Feudi, Yannis Vlamos, Monica Feudi / indigital.tv

A farmer színek indigó és expresszív grafika a pólókon. Ez egy unexx téma, téma-agitáció, nincs kaszt, kor vagy bármely más részleg – a szabadság, az egyenlőség, a testvériség abban a hajlandóságban, hogy egy közös rallyért menjen el egy közös ellenség kedvéért.

Azonban ebben a szezonban a forradalmárok tiszták, egyének és aszketikus ízűek. Denim lyukak nélkül, főtt hatások és amorf sziluettek. Ingyenes fekete és sötét kék kombináció a sima textúrákon. A városias elemek tartozékai: útjelző táblák, autók, áttetsző gyöngyök, például esőcseppek, szalag, amely a bűncselekményt zavarja. Világos színek, mint például a sárga taxik vagy narancssárga alsónadrágok idézetei. Itt az alkalmazások megjelenhetnek a detektív tábla megtestesüléseként, amely minden információt tartalmaz az ott bekövetkezett eseményről.

Őszi-téli 2017/2018: A város elalszik, a maffia felébred
kesnyc.com, comme-des-garcons.com, vogue.com

A téma furcsa oldala a dekonstrukció. A tervezők felülvizsgálják a szokásos szoknyákat a mellények, kabátok és esőkabátok, néha mozgó lapels a vállát, és ujjak a derekát. Ez az ötlet megtestesítője, hogy a társadalomnak újra kell gondolnia valamit, ami megfoghatatlan.

Kiegészítők: újságíró sapka, kemény könyvtár a dokumentumok helyett a kézitáska. A maffia szereti a művészetet és a szerencsejátékot is (a kártya ruhák szimbolizmusa).

 • figyelembe venni: belső mag. Ez a téma, a külső egyetemességgel, belső igazolást igényel. Mit harcolsz személyesen? Milyen társadalmi vagy politikai folyamatok okozzák tiltakozását? Mi az az értelme, hogy a ruhákon van írva?
 • inspiráció: keresztrejtvények és labirintusok, a “Blasting Blonde” film, Fantômas könyvek, Guy Ritchie filmjei.

4. Érzelmek és csipkék lejátszása

Érzelmek és csipkék lejátszása
Yannis Vlamos, Kim Weston Arnold, Yannis Vlamo / indigital.tv

Ez a történet ellentétes az előző téma komoly hangulataival, és figyelmet szenteltek az információs térben gyakrabban. A világ belefáradt a háborúról, az ökológiáról, a gyermekmunkáról, a kegyetlen nyugdíjakról, a nők és a migránsok jogainak megsértéséről. Jó szórakozást!

De a témák nevetségessé tétele csak az agresszió másik módja. Mi “legyőzni” az ellenséget, csökkentve annak fontosságát, hogy egy vicc.

Így hát a gondtalan játékhoz. Az infantilizmus itt nagyon felszínes, hiszen eklektikus, színes kombinációkat kínál egy olyan városban, ahol a tömeg fekete kabátot és kék farmert visel, csak a szellem nagy erejű emberei.

lyukak – itt ugyanaz drága anyagok, valamint a trend a „különleges kék vér 24/7”, de kombinálható rajzfilm pulóvert, vagy csipke lesz kezeletlen széle és bársony lehet használni.

Mi a divat ebben a szezonban: egy érzelem és csipke játék
olympialetan.com, tessawear.com, vogue.com

A díszek nem csak a műanyagból, hanem a rózsaszín aranyból is: ezüstöt és sárga arany pátót nem tartalmaznak. A szivárvány minden színében a moher és a szőrme: minél több virág van egy szettben, annál jobb.

Az egész szekrény magabiztosan praktikus, irracionális és feltalált. Hanyagul meleg ruhában van, mintha a tulajdonosuk immár az eső, a hideg és a szél ellen védett volna. A cipők, amelyek a stíluspszichológia nyelvében azt jelenti, hogy kapcsolatunk van a valósággal, glitterekkel, strasszokkal és flitterekkel borították.

 • figyelembe venni: a környező emberek érzéseit. Ez a tendencia nem működik, ha körülötted vannak az olyan felnőttek véleményének elítélése, akik nem engedik maguknak és másoknak, hogy jól érezzék magukat.
 • inspiráció: a telefonban szereplő emoji karakterek, a képregények, a gyermekjátékok, a Walt Disney univerzum, a “Toy Story” rajzfilm, a Marie Antoinette film.

3. Tér – új otthonunk

Milyen öltözködni: Űr - az új otthonunk
Yannis Vlamos, Umberto Fratini / indigital.tv

Bevallom, nem tetszik ez a tendencia. Nagyon elterjedt félelem és szorongás van, mert a jövő még nem jön. De konstruktív csatornává is válhat. Például, van egy ügyfelem, akivel személyes márkát fejlesztünk a csillagászat népszerűsítésében. Őszi szekrényünket a csúcstechnológiájú szövetszerkezetből készült ruhákkal töltöttük, és mint egy személyes talizmán “sötét nikkelt” cipő árnyékot vásárolt.

Más szavakkal: akkor mögé maszkok és csuklyát, védi az arcát az azonosítási szkennerek Big Brother, és lehetséges, hogy nem a tudomány, a teremtés, elvégre álmodni a jövőben, és a gyarmatosítás más bolygókon.

Ennek a trendnek a legfontosabb dolgai a fitnesz karkötõktõl a VR-szemüvegig, ezüstbõrbõl, selyembõl, gyapjúból és más fémes anyagból készült ruhák. Természetesen fekete bőr, különösen lakk bevonat, vagy még jobb – fekete vinil és átlátszó műanyag. Fényvisszaverõ és fluoreszkáló kiegészítõk vagy azok elemei, mint a “kis ember” gondolatainak megtestesülõje, aki a sötét és heves városban nagy sebességgel kavaroghat egy dzsipet a pocsolyából.

Milyen öltözködni: Űr - az új otthonunk
tomford.com, Yannis Vlamos / Indigital.tv, iroparis.com

Kiváló módja annak, hogy ezt a tendenciát alkalmazzuk magunknak, hogy létrehozzon egy 3D-s nyomtatóhoz tartozékot vagy díszítést a rajz szerint – ez a technológia már elérhető. A fénykibocsátó diódák utánzása fülbevalók, valamint a robotokkal vagy mechanikus karokkal kapcsolatos fantáziák, a fémes szemek nagyszerűen jelennek meg.

 • figyelembe venni: a bőr állapota. Tételek ez a tendencia fekete vagy van egy sima és fényes felület, és így erősítik a szabálytalanságok, a kitágult pórusokat, a felesleges csillogás T-zónában, pattanások, ráncok, az arc és egy kis sötét karikák a szem alatt.
 • inspiráció: film “The Matrix”, “Mars”, “utasok”, “Star Wars” és a “Star Trek”, a könyv HG Wells, Stanislaw Lem és Arkagyij és Borisz Sztrugackij. Bernard Verber műveiből származó tudósok képei. Kendall Jenner és Rihanna képei.

2. Párizsi bohémia a munkahelyén

Párizsban Csehország a munkahelyén
Kim Weston Arnold / indigital.tv, tuckernyc.com

Ritka eset, amikor az összes trendi szempont összekapcsolódik a trendben, és rugalmasan alkalmazkodik minden számhoz és karakterhez. Azonban itt sok személyes íz és egyfajta harmónia lesz. Lépj be jobbra – és széles vállú ember vagy, balra lépés – és egy szomorú látogatót ábrázol a múltból.

Ennek a trendnek a trükkje, hogy teljesen feminista, de lázadás nélkül, mint az 5. tendencia, hanem egy olyan nő magabiztos erejével, akivel vágyai és céljaik határozzák meg. Ő lehet anya, főnöke, művésze és idióta. Az ő életében olyan férfiak tartoznak, akiknek szabadidejüket tölthetik, de nem védők és kiskereskedők. Néhány ismeretlen módon, ő gondoskodik róla.

Amikor elkezdtem meghatározni ezt a tendenciát, láttam a 70-eseket: basszusgitár, kordbársony, női ruhák, páncéltörők, selyem sálak. Aztán láttam a 80-at: széles vállak, nőknél nagyobb volumenű férfi ruhák, derék széles pántok. Most látom a 40-es és 60-as évek elemeit.

Divat ősszel-2017/2018: Párizsban a bohémia a munkahelyén
Umberto Fratini, Yannis Vlamos / indigital.tv, sandro-paris.com

Meglepő módon a huszadik század divatos évtizedei nem ütköznek, de jól koordinált csapatmunka mutatnak. Ez a kombinációnak köszönhető: egy ketrecben egy kiterjedt, hosszabb kabátot helyeznek el a virág ruháján, övvel elkapva, és feltűrt kalappal. Nem nagymama kardigánja hálóban és fürtben!

Vagy gyapjú nadrágos öltöny, ami úgy néz ki, hogy folyik, mert nem kímélte meg a ruhát. Alatta gondatlanul viselt kopott ing. Az asszony szabadon sétál, anélkül, hogy a pénztárcáját tartja.

Ez a tendencia barátságos pulóvereket, de nem trend minták № 7. Van olyan sejt lehet, de egyszerűbb, mint a trend № 6 szívesen rakott szoknyák, könnyű fém bevonatú (lehetőleg meleg bronz, arany, réz, hogy nem versenyeznek a futurizmus ).

 • figyelembe venni: rendelkezésre álló ruhásszekrény. Talán már van néhány megfelelő ruhája és széles övje. Akkor érdemes befektetni egy minőségi divatos jelmezbe. Ez a tendencia nagyon pragmatikus és inkább a minőséget és a mennyiséget részesíti előnyben.
 • inspiráció: filmek “Dreamers”, “Annie Hall” és “American Gigolo”.

1. A sámánizmus a megacitásért

Sámánizmus egy megakadtságért
urbanzen.com, alenaakhmadullina.ru, Monica Feudi / indigital.tv

Ez a szezon legfontosabb témája. Hogyan térjünk vissza a lélekkel az információs-ipari világunkhoz? Mi az igazi? Milyen istenek imádkozni, hogy boldogságot és jólétet kapjanak az egész bolygón? Ez a téma emlékeztet bennünket életünk alapjainak fontosságára. Miért kezdted el egy családot, miért nyitottál üzletet? Nem túl késő a prérihez menni, és ott, a Holdra gondolva, hogy megértsék a kiváltó okokat.

A tervezők legfontosabb forrása az indiánok voltak. Egyes elemzők itt tisztán politikai felhangokat mutatnak a Trump konfrontációjához kapcsolódóan. Nem értek egyet: Peru, Brazília, az Aztecsek és Mayák díszei sokkal régen voltak Trump előtt.

De miért ezek a kultúrák? Talán ez tiszteletteljes a kitartásukhoz, a civilizáció előnyeihez való közönyösséghez és a vágyhoz, mindenáron, hogy megőrizzék szokásaikat és hitüket. Szibériában is rendkívül érdekes települések vannak hatalmas sámán gyakorlattal, de előttük, szerencsére a világméretű tervezők még nem értek el.

Sámánizmus egy megakadtságért
world.dvf.com, Kimon Weston Arnold, Yannis Vlamos / indigital.tv

Több ez a tendencia van egy ezoterikus szempontból az úgynevezett mitikus gondolkodás. A pszichológusok azt mondják, hogy a legnagyobb pillanatait a káosz és nem objektív adatok, hogy a döntéseket mindannyian akaratlanul fordulnak napfogyatkozások találgatás, és a türelem. Az összes hitelességét ez a téma tükrözi a párhuzamos világok (az álmok világába, például). A ruházatban ez egy többrétegű, nagyított térfogatban fejezhető ki.

A fő textúrák a vadon élő hosszú hajúak, a juhok és a szőrös bőrök bőrei. Nincs több diktálja a természetes szőrzetet, akkor viselhet mesterségeset. Különösen érdekes ebben a témában a szőrme, festett foltok fényes természetes hangok. Szőrmekabátok, mellények, sálak, táskák, cipők – egy ilyen “vad” szőrből mindent varrnak!

A trend egyik fontos eleme a nagy zsákok és hátizsákok, mintha nomád vagy utazó lenne a szülővárosában.

Továbbá, a poncsó rojtos, színek Navajo ruházat, hímzés az embereket, hogy a legtöbb kellemes, kötött pulóverek képekkel, fényes, tarka mez Peru, fluoreszcens szálak, nehéz dísztárgyak fényes gyöngyök, tollak, fa figurák és drágakövek. Világos ruhák, minta, nadrág és színes szoknya.

Demokratikus változata a trend – cowboy esztétika: kockás és farmer dzseki zseb, egy sál, fejkendőt, cowboy csizma, széles karimájú kalap húrok és főtt farmer.

 • figyelembe venni: ez a szezont vezető tendencia. Ezért, ha a tevékenysége egy kicsit kapcsolatban áll a társadalom tényleges feladataival, akkor válasszon legalább egy zsákot, amely hajlított, vagy kopott zsinórt visel. Ez a tendencia meglehetősen világos, és különféleképpen testesíthető meg. Nem szükséges ilyen módon ruhát viselni fejtől a lábujjakig.
 • inspiráció: TV sorozat “The World of the Wild West”, egy rajzfilm a hercegnő Pocahontas, könyv Clarissa Pinkola Estes “Futás a farkasok”, a munkálatok a Carlos Castaneda, a film “Szeles River”, a Marlboro cigaretta reklám, cikkek és könyvek antropológus Claude Lévi-Strauss.

0. A nő piros italok tejben

Egy nő piros italok latte
Yannis Vlamos, Monica Feudi / indigital.tv, cacharel.com

Ez a fő tendencia, amely őszintén szólva, egyáltalán nem. Ez nyaranta még kevésbé tendencia, mint a tenger stílusa, mert legalábbis holisztikus témának nevezhető, bár évről évre megismétlődik.

Ez a tendencia csak egy dolgot mond: a divatvilágnak sürgősen szüksége van a pénzünkre. Itt az ideje, hogy frissítsük finom alapszekrényünket, és csak a barna zsákot cseréljük pálinkával, és a piros ruhát érzéki skarláttal. Egy szóval, minden itt nagyon szép, kényelmes, egyszerű kombinációkhoz, ideálisan kidolgozott évekig, amely a legtöbb nő és férfi számára alkalmas.

Általában a legfontosabb dolog a puha textúrák és gyönyörű színek.

Tehát, barna minden árnyalata: étcsokoládé, teveszőr árnyalat, fahéj, karamell, krémes bézs. Mustár sárga származó neon-citrom a lágy színek ősz lombozat – ősz 2017 ígérkezik napos. (Érdekes, hogy a sárga foglalja az ötödik helyen a rangsorban az értékesítés, a fenti csak bőrszín nemrég kezdte mutatja a tavaszi-nyári 2018-ban és van sárga is nagyon ..) Több itt árnyalatú bor, portói bor és az erdei gyümölcsök, valamint a többi erdő: lucfenyő, smaragdszínű színek, meleg moha hang.

Van is egy szexuális oldala a trend – árnyalatú piros fejtől a lábujj, rózsa, arany, leopárd, borsó.

Egy nő piros italok latte
hugoboss.com, therow.com, clubmonaco.com

Ennek a trendnek a textúrái matt és intelligens nap, mint a Max Mara pulóverek és cashmere kabátok. Vannak két kötöttáru és textíliák is.

 • figyelembe venni: korban. Erről a fényes magazinról nem fogunk tudni, de ezek a dolgok (különösen egymással kombinálva) a legjobban a tiszteletre méltó férfiak és nők 55-60 + -án néznek ki.
 • inspiráció: Samantha Jones képét a “Szex és a város”

Ha nem tetszik az a tendencia, hogy a tendenciát követni kell, ha úgy gondolja, hogy a divat elhalad, és a stílus megmarad, ha minőségi ruhásszekrénye van, akkor ez nem jelenti azt, hogy a képnek nincs szüksége változásra. A divatirányzatok érdekesek, mivel a társadalmi folyamatokat pontosabban jellemzik, mint a híradások és a szociológiai jelentések. Végül is a divat tükrözi a legfontosabb témákat, amelyekkel beszélni akarunk, nem a legsürgetőbb, hanem a kívánt.

Kellemes ősszel és télen szeretnék egy olyan trendben, amely nem csak szépséget nyújt Önnek, hanem leginkább megfelel a céloknak és az álmaidnak!

Olvassa el:

 • Hogyan készítsünk egy divatos manikűröt: az őszi-téli trendek 2017/2018 →
 • Hogyan kell öltözni az olcsó dolgokat és utána nézni →
 • Hogyan maradj stílusos és kényelmes minden helyzetben →
Loading...