Как най-добре да носите слушалки

Слушалките за поставяне в ушите, често наричани гадове, и традиционните капчици – това са може би най-популярните фактори на формата на слушалките. Те са с най-малки размери, в джоба ви, докато могат да изглеждат стилни и да имат отличен звук. Защо не завладяваха напълно пазара, оставяйки класически слушалки от различен тип само за домашно и студио?

Дори и да оставим извън прегледа на статия на техническата и звуково изпълнение на различни видове слушалки, от малки капчици и лъжливи имат своите недостатъци.

За съжаление, първите имат свойството да паднат от ушите, особено при активно носене. Вторият се изправя здраво само с правилния подбор на ушите, а това, въпреки огромния избор, изобщо не се оказва.

Следователно, вторият може също да изпада (въпреки че това ще трябва да се опита). И, разбира се, стеснява в сравнение с главата на слушалките картина на звука. В допълнение, слушалките за главата могат да се придвижват или да се окачват навън, ако е необходимо, като по този начин продължава да чува звука и какво се случва наоколо.

Как да нося слушалки
lifehacker.com

Някои модели професионални канални слушалки предлагат частично решение на описаните проблеми. Например, Sony XBA-Z5 или по-голяма бюджетна Sennheiser IE 80 са предназначени да бъдат носени напротив – кабел нагоре. По този начин основният товар пада върху сменяемия проводник, а самите слушалки стават много по-трайни.

Има и друга полезна функция, свързана с подобен облечен: размери слушалки може да бъде много по-голям, което ви позволява да поставите в един пакет на множество източници на емисии. Често кабелът се поставя и в случай на усилващи слушалки.

Когато слушалките са обърнати с главата надолу, те винаги могат да бъдат окачени в ухото ви. Ефектът ще бъде същият като когато носите слушалки на шията.

За щастие, не само професионални слушалки са предназначени за този вид носене. За бюджетните производители съществуват специализирани обърнати модели. Например, полупрофесионални стоки Fischer DBA-02 mkII и mkIII с два радиатора и Фишер Аудио Етера Про. В допълнение към включването на кабела, тези слушалки са различни по това, че е по-добре да се напълни ушния канал.

Какво да правим с обикновените слушалки? В повечето случаи те могат да се носят по стандартния начин, проводника и обърнати: просто да ги обърна и сложи кабела в ухото ми. Някои модели не ви позволяват да манипулирате сходни неща, като популярните Apple EarPods. На пръв поглед. Но ако се разменят на левия и десния слушалки, можете да се развива и kupertinovskuyu dashingly носи на ушите, не се страхуват да вървят в най-трудния момент от вашата тренировка.

Между другото, спортистите трябва да обърнат специално внимание на подобни модели слушалки и слушалки. Те осигуряват най-плътно кацане в ушните канали при всяко натоварване и скорост. По-специално можете да обърнете внимание на бюджетната слушалка Bluedio Q5.

Loading...