20 полезни приложения и услуги за потребителите на Instagram

Мисля, че Instagram не е необходимо да бъде представен, но е най-популярната социална мрежа с огромен брой потребители от цял ​​свят. Причината, поради която Instagram е любител на потребителите, е комбинацията от лекота на използване и функционалност.

Въпреки това, Instagram беше достъпна изключително за собствениците на смартфони, докато най-накрая разработчиците пуснаха уеб версия на тази социална мрежа, която обаче има много скромни възможности: тук можете да гледате само лентата, да оставяте вашите харесвания и коментари. За щастие, след като instagram.com се появиха много услуги, които биха могли да разширят тези възможности. В нашата статия, списък на 20 уеб инструмента и инструменти за смартфони, които ще ви позволят да направите това в самия Instagram, все още не може да бъде направено. Сигурни сме, че те ще ви бъдат полезни.

PrintsGram

inst2

С тази услуга от вашите снимки можете да направите плакати, стикери или кубове с снимка. Налични формати на плакати: A4, A3 и “гигантски плакат” (очевидно A1).

InstaGrafic

inst4

Това приложение за iOS и Android ще събере всички ваши снимки от Instagram в модерен и красив фотоалбум или колекция от карти. Между другото, тогава може да бъде rassharivat техните приятели. Удивително е, че това приложение все още е безплатно.

Printstagram

inst6

Както подсказва името, тази услуга ви позволява да отпечатате вашите Instagram-снимки в различни формати и в много добро качество. И функционалността е наистина впечатляваща, можете да отпечатате фотокниги, магнити, ленти, плакати, миниатюри, стикери и малки книги.

Instagoodies

inst8

Instagoodies е чудесна услуга, на която можете да поръчате книга, състояща се от 90 стикера с размери 22х22 мм. Естествено, върху стикерите сте избрали снимки от Instagram.

StickyGram

inst11

Първоначално на StickyGram беше възможно да поръчате магнити с снимки от Instagram. Но сега офертите от компанията стават много повече: можете да поръчате калъфи за телефони и таблети, календари, рамки и много други.

Postagram

inst13

Postagram услугата се използва за създаване, отпечатване и изпращане на пощенски картички с снимки. Тези карти могат да бъдат изпратени на близки и роднини.

SnapWidget

inst14

SnapWidget ви позволява да вградите панделка с снимки от Instagram на сайт или блог. Тази услуга има две отлични качества: тя е лесна за употреба и е абсолютно безплатна.

Instaport

inst16

Instaport предоставя възможност за бързо експортиране на вашите снимки в социални мрежи или на вашия твърд диск, така че никога да не ги изгубите.

InstaMatch

inst18

И това е популярна мнемонична игра, в която от своя страна отваряте картите, опитвайки се да намерите подобни. Рисунки върху карти – вашите снимки.

InstaQuit

inst19

Добър инструмент за проследяване на това кой се е регистрирал за вас и кой е отписал. Предоставя точни резултати, защото събира статистически данни няколко пъти на ден.

Instarium

inst7

Тази услуга Ви позволява да създавате страхотни скрийнсейвъри от вашите снимки за Windows OS и Mac OS.

ImageSnap

inst22

Е, много необичайно обслужване, на което можете да поръчате керамични плочки с снимки.

CalendarGram

inst25

CalendarGram е услуга, в която можете да поръчате настолни календари с снимки от Instagram. По мое мнение това е просто страхотен подарък за приятели или роднини.

InstaFisheye

inst20

Ще ви помогне да направите необичайни снимки за Instagram. Приложението симулира няколко обективи с рибешко око и съдържа много ефекти на ломо.

Pastbook

inst23

С няколко кликвания можете да създадете красив фотоалбум от изображения на Instagram (както и няколко други услуги, например Flickr и Facebook) и да го споделите с приятелите си.

Flipagram

inst24

В приложението можете да направите слайдшоу на любимите си снимки, да добавите надписи и музика и да изпратите получения филм на Instagram.

InstaSize

inst26

Ако искате да публикувате картина без рамкиране, използвайте InstaSize. В допълнение към възможността за публикуване на правоъгълна снимка приложението включва филтри, рамки, шаблони за колажи и други инструменти за обработка на изображения.

InstaWeather

inst27
С InstaWeather можете да споделите прогнозата за времето, като поставите доста икони в горната част на снимката. Това е чудесен начин да поставите необичайна снимка, особено ако пътувате – приятелите ще знаят дали се топят на слънце или се намокрит под дъжда.

Instarepost

inst28

Друга функция, която често липсва в Instagram, е да направи репост запис на приятел. InstaRepost решава този проблем.

Последователи за Instagram

inst29

Необходимо приложение за тези, които искат да следват последователите си: кой е добавен, който се е отписал и кой не е отговорил на приложението в приятели.

Ако сте използвали някой от тези услуги или знаете някои други полезни инструменти, не забравяйте да ни кажете за това в коментарите, това е много интересно.

Loading...