5 приложения за iOS, които ще ви осигурят здрав сън

Разбира се, всеки от нас мечтае за ежедневен силен и продължителен сън. Но по различни причини не всички успяхме. Ако имате нужда от помощ по този труден въпрос, погледнете в App Store, където ще намерите много подходящи приложения, които ще Ви осигурят здрав сън.

Режим на сън

Сънят цикъл е чудесно приложение, което ще ви събуди в точното време, прекъсвайки фазата на дълбокия сън. Има две фази на съня: бавна и бърза (тя повърхностен и дълбок сън) по време на първия спим като мъртвите, а във втория, което виждаме различни мечти, готини, преместете на ръцете и краката, а дори се говори.

Най-трудното е да се събудите по време на дълбок сън, да се разстроите и да нямате сили за следващия работен ден. Цикълът на сън е предназначен да ви събужда само по време на бърз сън. В приложението първо трябва да изберете хубав звуков сигнал и да направите тест, като определите къде в леглото си струва да напуснете iPhone, за да постигнете максимален ефект. Когато приложението, благодарение на вградения акселерометър, забелязва, че се движите, той бипва.

Задайте алармата за времето, когато трябва да станете. По подразбиране ще бъдете събудени в рамките на половин час преди определеното време. Между другото, се препоръчва да поставите телефона на презареждане, защото през нощта приложението може да изяде достатъчно голяма батерия. Въпреки че, дори когато приложението е затворено, цикълът на съня ще работи на заден план. А на сутринта ще можете да видите всички статистически данни, свързани с вашите фази на съня и продължителността им, както и при високи и добро настроение, за да започне да работи ден.

Sunriser

Sunriser е много необичайно и напълно уникално приложение, което ви събужда при изгрев слънце. Тъй като слънцето е основната сила в нашата система, те казват, че за да сте здрави и активни през целия ден, трябва да живеете, като се фокусирате върху него. С появата на слънцето всичко оживява, включително човешкото тяло, така че, за тези, които все още не могат да се събудят без будилник, и е разработен чудесно приложение Sunriser.

На неговия основен екран ще се покаже отброяване до изгрева на слънцето във вашия регион. Но ако е необходимо, можете да посочите в настройките, така че да не се събуждате с “петли”, но в друг момент, от който се нуждаете. Въпреки оригиналността, приложението е много просто и удобно за употреба и ще отговаря на тези, които търсят отлична алтернатива на вградения будилник.

Noisli (Преглед)

Noisli – много красиво приложение, което ви позволява да изберете най-различни приятни звуци за всеки един от нас, за да ви помогне да се съсредоточи върху работата, или, обратно, да се отпуснете преди лягане. В приложението има голяма колекция от различни “шум”, включително естествените (плисък на вода, шумолящи листа или птица песен) и изкуствени (звука на вентилатора или звука на колелата на влака). Приложението също променя цветовете, така че винаги е хубаво за окото ви. Събирането на звуци непрекъснато се допълва, така че винаги можете да намерите вашата релаксираща мелодия.

презареждане

Много от нас имат смесена работна програма, която ни изчерпва напълно. Презареждане ще бъде в рамките на 6 седмици от правилния режим, така че можете да получите здрав сън. Приложението ще ви помогне да се събудите всеки ден по едно и също време и да предложите ежедневни упражнения, които ще ви добавят веселост за целия ден. В края на деня можете да видите пълния отчет за дейността си за деня, както и да оцените настроението си в 5-точкова скала.

Dreameo

Dreameo е друго красиво изпълнено приложение, което ви позволява да анализирате мечтите си. Не е тайна, че сънищата са отражение на проблемите, които сме натрупали, а също и предвестник на сериозни заболявания или психологически проблеми. За някои те дори помагат да се предскаже бъдещето.

В Дреамео можете да записвате всички интересни подробности за съня, които бихте искали да запомните, и да прочетете техните интерпретации. Освен това приложението има цяла социална мрежа, в която другите потребители могат да гледат и коментират вашите мечти. Оказва се, че на iPhone ще имате истинска лична Dreambook с многобройни интерпретации на мечтите. Вярно е, че за тяхното четене знанието на английски е незаменимо условие!

чрез iMore

Loading...