Πώς να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και γρήγορα να το κερδίσετε

Πώς να επιλέξετε μια θέση για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα

Εκτιμήστε την θέση για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι εύκολο. Χρειαζόμαστε τόσο ανεξάρτητη επιχειρηματική ευφυΐα όσο και εξειδικευμένα εργαλεία ανάλυσης. Σχετικά με αυτό μπορείτε να γράψετε ένα ολόκληρο βιβλίο (το οποίο κάνω τώρα). Θα πω μόνο ότι σήμερα υπάρχουν αρκετοί σχετικοί τομείς:

 1. Προϊόντα που καταναλώνονται συνεχώς: τρόφιμα, καλλυντικά και ούτω καθεξής.
 2. Προϊόντα με εκπτώσεις.
 3. Εμπορεύματα, μεταχειρισμένα, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής τους.
 4. Τμήμα DIY. Οι άνθρωποι κάνουν όλο και περισσότερο κάτι με τα χέρια τους.
 5. Προϊόντα για μικροεπιχειρήσεις. Ο τομέας των μικροεπιχειρήσεων αυξάνεται. Για παράδειγμα, τα κέικ ψησίματος στο σπίτι και τα παρόμοια.

Πώς να βρείτε προμηθευτές

Πρώτα πρέπει να επιλέξετε μια ποικιλία για μια εξειδικευμένη θέση και να μάθετε πώς να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Επειδή όλα ξεκινούν όχι με προμηθευτές, αλλά με μια καλή πλατφόρμα, η οποία θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη όχι μόνο στους αγοραστές αλλά και στους προμηθευτές.

Είναι δυνατόν, ακόμη και χωρίς συμβάσεις με τους προμηθευτές, να φορτώσετε εκεί τα αγαθά των δημοφιλών εμπορικών σημάτων από τη θέση σας. Αυτό θα συντομεύσει τον χρόνο των διαπραγματεύσεων και θα δώσει ευνοϊκότερους όρους. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε την εικόνα ενός καλού ζωντανού ηλεκτρονικού καταστήματος. Στη συνέχεια, μετά τη σύναψη συμβάσεων με τους προμηθευτές, να φέρετε τα πάντα εντάξει.

Αν πάτε στους προμηθευτές χωρίς καλό ηλεκτρονικό κατάστημα, κανείς δεν θα σας μιλήσει σοβαρά.

Σε συνεργασία με τους προμηθευτές, υπάρχει πολλή ανθρώπινη και εταιρική σχέση. Πρέπει να κατανοήσουμε τα σημερινά συμφέροντα και τα συμφέροντα των εταίρων μας και να αξιολογήσουμε ορθολογικά τις μελλοντικές ευκαιρίες.

Όσο για την ίδια την αναζήτηση, υπάρχουν τρεις βασικές προσεγγίσεις:

 1. Αναζήτηση στο Διαδίκτυο.
 2. Δείτε τις πληροφορίες σχετικά με τον εισαγωγέα στις ετικέτες.
 3. Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τον εισαγωγέα από τον κατασκευαστή.

Η χρήση της dropshipping είναι πολύ πιθανή, αλλά μόνο εάν πρόκειται για μια θέση dropshipping ή από τους ίδιους τους προμηθευτές. Η χρήση παγκόσμιων συγκεντρωτών, κατά κανόνα, δεν παρέχει ούτε σωστή εξυπηρέτηση ούτε περιθωριοποίηση.

Χρησιμοποιούμε το dropshipping σε δύο περιπτώσεις: αν πρόκειται για εμπορεύματα μεγάλου μεγέθους (δεν διαθέτουμε τη δική τους εφοδιαστική) ή κάποια εξωτικά προϊόντα που ξεπερνούν τη βασική ποικιλία.

Πώς να λύσετε νομικά ζητήματα

Είναι απαραίτητο να εγγραφείτε μια IP ή LLC. Καλύτερα είναι μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεδομένου ότι σε αυτή τη νομική μορφή, οι αγοραστές έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Επίσης, η LLC έχει μικρότερο βαθμό ευθύνης: ένας μεμονωμένος επιχειρηματίας είναι υπεύθυνος για όλα τα περιουσιακά στοιχεία, σε αντίθεση με τα νομικά πρόσωπα.

Όσον αφορά την εφοδιαστική, μπορείτε πρώτα να εργαστείτε πλήρως μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφορών. Απλά επιλέξτε παλιούς και αξιόπιστους ταχυδρόμους, όχι νέους. Χρησιμοποιούμε το IML, το SDEC.

Πώς να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αν δεν είστε προγραμματιστής

Χρησιμοποιήστε απλά και κατανοητά εργαλεία που μπορούν να αποφέρουν μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη. Για μένα, αυτή η λύση ήταν ο κινητήρας CS-Cart. Υπολογιζόταν καλή λειτουργικότητα με περιθώριο για το μέλλον και υποστήριξη από τη ρωσική γλώσσα.

Το CS-Cart δεν είναι απλώς ένα δροσερό, μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα έξω από το κουτί. Πρόκειται για ένα ολόκληρο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων: από την έναρξη και βελτιστοποίηση της πλατφόρμας συναλλαγών σε λογιστική και επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Εύκολα κλιμακώνεται στις ανάγκες σας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μεγαλώνει με την επιχείρησή σας.

Στο show ηλεκτρονικού εμπορίου, περιέγραψα λεπτομερώς πώς να τρέχετε ένα κομψό ηλεκτρονικό κατάστημα με βάση το CS-Cart χωρίς ακριβούς προγραμματιστές και σχεδιαστές, που θα αγαπούσαν οι μηχανές αναζήτησης και το πιο σημαντικό από τους αγοραστές. Θα επαναλάβω τα κύρια σημεία.

Βήμα 1. Ρύθμιση και εκκίνηση

Οι πόροι των αρχικών επιχειρηματιών είναι περιορισμένοι. Πριν επενδύσετε σε ένα CMS για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, θα ήταν καλό να το αγγίξετε.

Το CS-Cart το καταλαβαίνει και παρέχει μια δοκιμή 30 ημερών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το κατάστημα και να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες. Αν σας αρέσει (και είμαι σίγουρος ότι δεν θέλετε να φύγετε από οπουδήποτε), αγοράστε μια άδεια και συνεχίστε να εργάζεστε.

Μετά την εγκατάσταση, θα σας υποδεχτεί ο “Οδηγός εγκατάστασης” για να συμπληρώσετε πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Για παράδειγμα, η διεύθυνση ιστότοπου και άλλες στοιχειώδεις παράμετροι.

Στον πίνακα διαχείρισης, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση των θυρίδων. Ενσωματωμένο layout editor σας επιτρέπει να σύρετε, να αλλάξετε τα μπλοκ πληροφοριών πλάτους και ομάδας. Όλα είναι κυριολεκτικά με ένα κλικ. Αυτό δημιουργεί μια μοναδική δομή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

CS-Cart: Editor Layout

Επεξεργαστής θεμάτων θα σας βοηθήσει να κάνετε το κατάστημα πραγματικά δικό σας: ορίστε ένα λογότυπο, προσαρμόστε το φόντο και τις γραμματοσειρές.

CS-Cart: Επεξεργαστής θεμάτων

Μπορείτε να επεξεργαστείτε κάρτες και σελίδες εμπορευμάτων χωρίς να εισάγετε την περιοχή διαχειριστή. Με ένα κλικ μπορείτε να διορθώσετε τον τίτλο, την τιμή ή την περιγραφή του προϊόντος. Στο CS-Cart αυτό ονομάζεται επεξεργαστή περιεχομένου.

Όλες αυτές οι ρυθμίσεις είναι διαισθητικές. Δεν χρειάζεστε δεξιότητες στην εργασία με κώδικα και άλλες ειδικές γνώσεις. Αλλά ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε κάτι, στο χέρι είναι πάντα τα πιο λεπτομερή εγχειρίδια τεκμηρίωσης και οπτικοακουστικών προγραμμάτων. Και φυσικά, η υποστήριξη δεν θα σας αφήσει να σταματήσετε στην αρχή.

Στάδιο 2. Ενσωμάτωση συλλογής

Στο πρώτο στάδιο, ένα καλό CMS για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σας εξοικονομεί χρήματα (δεν χάνετε προγραμματιστή). Τότε είναι σημαντικό να εξοικονομήσετε χρόνο. Φανταστείτε ότι ο προμηθευτής σας έστειλε ένα αρχείο Excel με διακόσια προϊόντα. Πόσο θα τα οδηγήσετε με μη αυτόματο τρόπο στη βάση δεδομένων; Και αν υπάρχουν αρκετές χιλιάδες αγαθά;

Στο CS-Cart, η εισαγωγή αγαθών διαρκεί δευτερόλεπτα, ενώ οι κατηγορίες και οι υποκατηγορίες δημιουργούνται αυτόματα.

CS-Cart: εισαγωγή δεδομένων

Επίσης, εισάγονται αυτόματα χαρακτηριστικά, βάσει των οποίων μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα φίλτρα προϊόντων.

Εάν στο μέλλον πρέπει να επεξεργαστείτε τις κάρτες προϊόντων, μπορεί να γίνει όχι από ένα, αλλά μαζικά. Άλλα N λεπτά αποθηκευμένα.

Για να συνεργαστεί με τις επιλογές προϊόντων, το CS-Cart προσφέρει δύο επιλογές:

 1. Συνδυασμός (για παράδειγμα, από την τιμή ή το χρώμα του προϊόντος). Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την πώληση των σχετικών προϊόντων. Οι συνδυασμοί επιλογών καθορίζονται από τους τροποποιητές και ο διαχειριστής μοιάζει με ξεχωριστό προϊόν.
 2. Παραλλαγές αγαθών. Κατάλληλο για την πώληση των ίδιων αγαθών με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εδώ δημιουργείται ένα παιδικό προϊόν, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί με ευελιξία ως ξεχωριστό προϊόν.

CS-Cart: επεξεργασία χρωμάτων

Μια άλλη πολύ ευχάριστη στιγμή όταν εργάζεστε με την ποικιλία είναι η ενσωμάτωση με τα δημοφιλή λογιστικά συστήματα αποθήκης. Δωρεάν. Σε πολλά CMS για ηλεκτρονικά καταστήματα για αυτό πρέπει να πληρώσουν επιπλέον.

Στάδιο 3. Προσέλκυση πελατών

Ο αγώνας για την κυκλοφορία αρχίζει με βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Όσο πιο φιλικό είστε με το “Yandex” και το Google, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα έρχονται σε εσάς από την αναζήτηση.

Στο CS-Cart, όλα τα κομμάτια έχουν ήδη ενσωματωθεί. Καθορίστε λέξεις-κλειδιά και ετικέτες, δημιουργήστε αυτόματα ελκυστικά αποσπάσματα καρτών αγαθών, βάλτε 301 ανακατευθύνσεις – όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να γίνουν μέσω του πίνακα διαχειριστών. Πολύ εύκολο.

Για τις μηχανές αναζήτησης είναι επίσης σημαντική ταχύτητα του ιστότοπου και βελτιστοποίηση για κινητές συσκευές. Και οι δύο αυτές παραμέτρους στο CS-Cart σε ύψος, αναγνωρίστηκε γενικά ως ο αριθμός κινητήρα 1 για ηλεκτρονικά καταστήματα για φιλικότητα προς κινητές συσκευές. Μπορείτε να κάνετε αγορές με τουλάχιστον ένα tablet ή smartphone, ακόμη και από την τηλεόραση. Όχι όλα τα CMS για ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να καυχηθούν για αυτό.

CS-Cart: Βελτιστοποιημένη για κινητά

Μια εξαιρετική αύξηση στους αγοραστές δίνει επίσης:

 • Εκφόρτωση αγαθών στο “Yandex.Market”. Για να γίνει αυτό, η CS-Cart έχει σχεδιαστή λίστας τιμών.
 • Ενσωμάτωση με κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να αντιγράψετε τον έτοιμο κώδικα του γραφικού στοιχείου και να τον ενσωματώσετε στη σελίδα του καταστήματός σας στο Facebook. Επίσης στις σελίδες προϊόντων, μπορείτε να σφίξετε τα κουμπιά του likes και sharing.
 • Μάρκετινγκ περιεχομένου. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από τους επαγγελματίες. Αποδείξτε ότι γνωρίζετε σε τι εμπορεύεστε, κρατώντας μέσα στο κατάστημα. Στο CS-Cart υπάρχει μια λειτουργία κουτιού.

Βήμα 4. Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε αγοραστές

Όσο πιο άνετα είναι το άτομο στην περιοχή, τόσο μεγαλύτερη είναι η μετατροπή. Η άνεση των αγορών παρέχεται από:

 • Φίλτρα – επιτρέπουν στον αγοραστή να βρει γρήγορα το σωστό προϊόν ανάμεσα σε εκατοντάδες παρόμοιων. Προσαρμοσμένη με βάση τα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
 • Λίστες σύγκρισης – διευκολύνουν την αγωνία της επιλογής των αμφισβητιών. Ο διαχειριστής παραγγελιών σας θα δει αμέσως ποια προϊόντα συγκρίνει ο πελάτης και θα μπορέσει να τον συμβουλευτεί.
 • Απλό και βολικό check-out – δίνει στον αγοραστή την ευκαιρία να επιλέξει τον πιο βολικό τρόπο πληρωμής και παράδοσης. CS-Cart 80 (!) Επιλογές.

Να ωθήσει τον πελάτη να αγοράσει βοήθεια ενσωματωμένες μάρκες μάρκετινγκ. Αυτά τα πιστοποιητικά δώρων, τα εγκαταλελειμμένα καλάθια και τα σχόλια και, φυσικά, ειδικές προσφορές. Όλα αυτά βρίσκονται στη βασική διαμόρφωση. Σε πολλά άλλα CMS για ηλεκτρονικά καταστήματα, τα εργαλεία μάρκετινγκ δεν περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Μπορείτε να αποφασίσετε ποια φιλοφρόνηση θα κάνετε στον πελάτη: έκπτωση, δώρο ή δωρεάν παράδοση. Για παράδειγμα, μπορείτε να αυξήσετε τον μέσο έλεγχο, παρέχοντας έκπτωση ανάλογα με τον αριθμό των μονάδων που αγοράσατε. Ένα μπλοκ με επιτυχίες πωλήσεων θα σας επιτρέψει να προωθήσετε το επιθυμητό εύρος.

CS-Cart: μπλοκ με χτυπήματα
Το μπλοκ με επιτυχίες πωλήσεων και συνιστώμενα εμπορεύματα εμφανίζεται σε ένα παράθυρο με μερικά κλικ

Για να αυξήσετε τη μετατροπή, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον επεξεργαστή διάταξης. Επιτρέπει τη μετατροπή της συνήθους κάρτας των αγαθών σε διαφημιστική σελίδα, γεμίζοντας με φωτογραφίες και βίντεο υλικό σχετικά με το θέμα.

Στάδιο 5. Παραγγελίες, Λογιστική, Νομικά Θέματα

Όταν οι παραγγελίες συσσωρεύονται το ένα μετά το άλλο, η ταχύτητα και η σαφήνεια είναι σημαντικές. Οι αγοραστές πρέπει να λαμβάνουν εντολές εγκαίρως και το κράτος πρέπει να γνωρίζει ότι όλα είναι διαφανή.

Στο CS-Cart υπάρχει μια δροσερή λειτουργία ανταλλαγής ρόλων μεταξύ των διαχειριστών. Μπορείτε να προσλάβετε δύο άτομα: έναν για να δώσετε δικαιώματα για τη διαχείριση του καταλόγου και ο άλλος για να επεξεργαστείτε παραγγελίες.

Ο διαχειριστής παραγγελιών μπορεί να εντοπίσει και να επεξεργαστεί άμεσα υπάρχουσες παραγγελίες. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αλλάξετε τη μέθοδο παράδοσης ή να δημιουργήσετε πολλά πακέτα. Επίσης, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει νέες παραγγελίες. Συνήθως αυτό είναι απαραίτητο όταν ο πελάτης παραγγείλει μια επανάκληση.

CS-Cart: ανάλυση

Το CS-Cart είναι κάτι περισσότερο από ένα CMS για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο κινητήρας βοηθά στην επίλυση ακόμα και γραφειοκρατικών ζητημάτων. Το πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο με CRM και λογιστικά συστήματα. Υπάρχει μια λειτουργία αίτησης συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Το σύστημα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τιμολόγια και επιταγές, να συνεργάζεστε με ηλεκτρονικά τμήματα μετρητών, να διατηρείτε τις εκθέσεις πωλήσεων και τα τιμολόγια σχεδιασμού. Το τελευταίο είναι ιδιαίτερα βολικό.

CS-Cart: Τιμολόγιο

Βήμα 6. Επαναλάβετε τις πωλήσεις

Το κύριο μέρος του εισοδήματος προέρχεται από τακτικούς πελάτες. Τους αρέσει ήδη το κατάστημα και την εξυπηρέτησή σας, απλά πρέπει να θυμηθείτε τον εαυτό σας.

Εδώ είναι μερικά αποτελεσματικά εργαλεία που προσφέρει η CS-Cart:

 • Μπόνους πόντους. Προσθέστε τα μπόνους των πελατών για αγορές και οι άνθρωποι σίγουρα θα επιστρέψουν για να το ξοδέψουν.
 • VIP ομάδες. Συνδυάστε τους αγοραστές σε προνομιούχες ομάδες όταν φτάσετε ένα συγκεκριμένο ποσό που δαπανώνται για αγορές. Οι άνθρωποι θέλουν να αισθάνονται ξεχωριστές.
 • Συνδρομές. Το παλιό καλό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εξακολουθεί να λειτουργεί. Στείλτε επιστολές με ειδικές προσφορές μέσω του CS-Cart ή ενσωματωμένο στους αποστολείς των κινητήρων.

CS-Cart: Ενημερωτικό δελτίο

Συμπέρασμα

Η απάντηση στο ερώτημα πώς να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι αρκετά απλή. Βρείτε μια θέση, καταχωρήστε μια εταιρεία και δημιουργήστε μια ιστοσελίδα. Και τα δύο πρώτα σημεία είναι πιο περίπλοκα και ενοχλητικά.

Εκτελέστε ένα επαγγελματικό εργαλείο πωλήσεων με ένα πρότυπο σχεδίασης, ένα ισχυρό σύνολο μονάδων και βελτιστοποίηση SEO μπορεί να γίνει χωρίς προγραμματιστές. Όλα αυτά βρίσκονται στο CS-Cart. Σε αυτή την περίπτωση, έχετε μεγάλες ευκαιρίες για μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο: κάθε είδους μετοχές, συνδυασμοί αγαθών, επικοινωνία με πελάτες.

Στο CS-Cart όλα είναι καθαρά διαισθητικά, αλλά αν συμβεί αυτό, η ομάδα εξυπηρέτησης θα έρθει στη διάσωση. Έχω επτά χρόνια συνεργασίας μαζί τους και αυτό είναι μόνο μια θετική εμπειρία.

Κατεβάστε CS-Cart

Loading...