50 καλύτερα online μαθήματα και πόροι για τη διδασκαλία του σχεδιασμού ιστοσελίδων

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε ιστοσελίδες ή να αντλήσετε τις ικανότητές σας στο σχεδιασμό, θα χρειαστείτε πληροφορίες. Τώρα υπάρχουν πολλά ειδικά μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων και αμοιβές εκπαιδευτικών βοηθημάτων, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε αρκετά χρήματα; Ένας οδηγός για δωρεάν εγχειρίδια, ηλεκτρονικά μαθήματα και οδηγούς θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα καλύτερα δωρεάν υλικά για σχεδιασμό και προγραμματισμό.

Ένας ειδικός οδηγός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους σχεδιαστές που δεν έχουν αρκετά χρήματα για να εκπαιδεύσουν. Σε ένα μέρος συλλέγονται τα καλύτερα εργαλεία, που επιλέγονται από μια ομάδα επαγγελματιών από 140 πόρους. Με τη βοήθεια περισσότερων από διαθέσιμων (συχνά δωρεάν) εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σχολικών εγχειριδίων, θα μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδό σας όπως και αν σπουδάζατε σε ακριβά μαθητικά μαθήματα στην πραγματική ζωή.

Για τον οδηγό δοκιμάστηκαν διάφοροι πόροι, από τους οποίους οι κορυφαίοι 50 επιλέχθηκαν και διανεμήθηκαν σε 4 κατηγορίες:

1. Εκπαιδευτικά σεμινάρια και εγχειρίδια

Όλοι γνωρίζουν ότι στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε δωρεάν βιβλία και εγχειρίδια, αν και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να γίνει αυτό και ως αποτέλεσμα μπορείτε να κατεβάσετε κάτι που δεν είναι πολύ χρήσιμο. Ο οδηγός επέλεξε 11 εγχειρίδια και εγχειρίδια για σχεδιασμό και προγραμματισμό, τα οποία φάνηκαν στους συγγραφείς του χώρου που αξίζει να μελετήσουν.

μαθήματα

2. Μαθήματα

Περνώντας σε μαθήματα σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να πάρετε περισσότερο αποτέλεσμα από ό, τι από εγχειρίδια και εγχειρίδια. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε αμειβόμενα και δωρεάν online μαθήματα με ευχάριστο περιβάλλον, υψηλής ποιότητας βίντεο και εξειδικευμένα φόρουμ.

3. Ηλεκτρονικές οδηγίες

Πιστεύεται ότι ο καλύτερος τρόπος να μάθετε κάτι είναι να εκπαιδεύσετε με τον δάσκαλο. Ο οδηγός παρουσιάζει τρεις ιστοσελίδες με δυνατότητα ηλεκτρονικής μάθησης και υποδεικνύει για ποιο επίπεδο γνώσεων τα μαθήματα προορίζονται.

προσωπικά μαθήματα

4. Κατάλογοι

Εδώ θα βρείτε συνδέσμους προς διάφορα αποθετήρια, όπου μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σε οποιαδήποτε βολική στιγμή.

Έτσι, αν γνωρίζετε καλά τα αγγλικά, θέλετε να μάθετε το σχεδιασμό και τον προγραμματισμό και να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα σε αυτό, ο οδηγός για τους εκπαιδευτές περιμένει την προσοχή σας.

Μια συλλογή με επιμέλεια